Dune gore eksi gelmen guzel tebrik ederim canimSabah tartıldım .
Dün 93,3
Bugün 93,1
Cuma daha güzel olur inşallah
Agir yasamlari izlemiyorum uzun zamandirKızlar ağır yaşamları izlerken, yemek yemekten keyif alan bir tek ben miyim? Lütfen başka bir psikopat daha olsun aramızda, yalnız olmak istemiyorum.
Gaza getirtiyor insaniKızlar ağır yaşamları izlerken, yemek yemekten keyif alan bir tek ben miyim? Lütfen başka bir psikopat daha olsun aramızda, yalnız olmak istemiyorum.
O dolu dolu tabaklar, patates kızartmaları pizzalar hamburgerler, onları yerken ben de brokoli ve domates yiyorum.Agir yasamlari izlemiyorum uzun zamandir
Deneyeyim bir araO dolu dolu tabaklar, patates kızartmaları pizzalar hamburgerler, onları yerken ben de brokoli ve domates yiyorum.Çok keyifli oluyor.
Hoşgeldin başla tabi.Bende artık bugün başlayayım diyetime
72,4 çıktım
Günaydın tatlım.Günaydın kızlarr
Halledersin sen.Cuma:85.5
Pazartesi:85.8
neyse sıkıntı yok cumaya - inşallah
Hiç takip etmiyorsun sayfayı ben 66 kiloyum diyorum sen 60 a mı indin diyorsun. Sonra cordelya Niye kızdın. Peh.Cordelia naptın 60 a indin mi
Harikasın.Günaydın kızlar pek aktif olamadum bu haftaiçi de olamayacagım
Cuma 65.2
bugun 64.8
İnşallah canım.Günaydın herkese bende şişlik var yine 56 kilo çıktım. Foto çekemedim karanlıktı odam.
Kahvaltıda yapmadım ama egzersiz yaptım duş aldım su içtim. Foto çekemediö ama 56 kiloyum şuan regli haftasından önce ödem yaptı vücudum sanırım. İnşallah haftaya 54 olucam
Sabah egzersizi. 1 saat yaptım. Tabi dinlene dinlene .
Azcik yesen sen zayıf düşeceksin.Günaydın
Cuma 64,5
Pazartesi 64,4
Fark -100
İki gündür wc yok ama çok farketmez diye düşünüyorum
Hayırli sabahlar.Hayırlı sabahlar
Teşekkür ederim canımHarikasin canım.
Yulaflı yoğurt yiyebilirsin kabak yiyebilirsin diyete uygun şeyler yiyebilirsin neyi seviyorsan.Deneyeyim bir ara
Ama ben brokoli ve domates yemem
Teşekkür ederim canım, devamı gelir inşallahDune gore eksi gelmen guzel tebrik ederim canim
evet cnm 65.2 cuma günüAma sen 65,2 imissin.
Yaa tabi diyete uygun yerimde digerleri daha guzelYulaflı yoğurt yiyebilirsin kabak yiyebilirsin diyete uygun şeyler yiyebilirsin neyi seviyorsan.
Ama eksi işte. Güzel değil mi 400 gram.evet cnm 65.2 cuma günü
bugunde 64.8 bu arada regl oluyorum onun etkiside oldu
Yaa tabi diyete uygun yerimde digerleri daha guzel
Tamam tamam cok usluyum bugunsopayı saklanmıştım. Bana daha çok yakıştı sanki.
Çok haklı düşünceler canım. İnşallah kendine de vakit ayırabileceğimiz zamanlar olur.Tekrar günaydınlar. Hafta sonu gelemedim, özür diliyorum ama garip bir depresiflik var üzerimde. Adet döneminde olmamın da büyük katkılarıyla hayatı sorguladığım bir dönemdeyim. Özet şu; hayata 1 kere geldiğini ve geçen her zamanın bir daha yaşanmayacağını bildiğin, iliklerine kadar hissettiğin halde her anını kendin dışında her şey için kullanıp, kendine 1 saat bile ayıramadığını düşünmek. Kendine ayırabildiğin zaman da hayıflanmakla, sürekli içten içe sitem etmekle geçip gidiyor. Şu 2 günde, işten ayrılmak dahil bir sürü enteresan düşünce geçti aklımdan. O nedenle biraz uzak kalmak istedim.
aynen cnm şöyle 63 göreyim bu hafta başka bişey istemiyorum. yavaş yavaş gidecek inş yaza kadar emzirdiğim için şok diyet uygulayamıyorum sütün tadı değişir diye şekeride kısmıyorum. böyle ufak ufak gidecek inş kilolarAma eksi işte. Güzel değil mi 400 gram.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?