Çay ben de şekersiz içiyorum ama kahve zehirrrrrr gibi oluyor şekersizEvet şekersiz canım şeker hiç atmam zaten normalde de çaya kahveye
Ne güzel canım bende yıllardır çayımı kahvemi şekersiz içerimEvet şekersiz canım şeker hiç atmam zaten normalde de çaya kahveye
Yazayım. Dolu menuler benden gelir.Menü yazsaniza yaa açım okuyayım da doyayım
Çay ben de şekersiz içiyorum ama kahve zehirrrrrr gibi oluyor şekersiz
Alışana kadar öyle geliyor canım ama alışıncada şekersiz daha lezzetli oluyor gerçek tatlarını o zaman anlıyorsunÇay ben de şekersiz içiyorum ama kahve zehirrrrrr gibi oluyor şekersiz
Afiyet olsun orti. Menemen neden 5 kaşık? Nasıl durdun 5 kaşıkla? Menemeni tabak dolusu yemezsem gece uyuyamamYazayım. Dolu menuler benden gelir.
Sabah 08.00
1 armut
1 kk peynir
7 zeytin
1 dilim Tbe
Öğlen 12.00
Brokoli karnabahar buharda
5 kaşık menemen
1 kase yoğurt
Ara :
2 ceviz 10 Badem
1 Hurma 1 gün kurusu kahve eşliğinde
Akşam 19.00
1 dilim ekmek
Mantarlı tavuk sote 6 kaşık
1 kase yoğurt
Bol bol su bol.bol.cay kahve sekersiz
Zipzip- Amine Busra
Mis gibi oluyor.
Ay ne bileyim çok denedim ama sevemedim bir gıdım da olsa şeker atıyorum valla. Filtre kahveyi zaten bir kavanoz şeker ile bile icemem onu da sevemedim.Alışana kadar öyle geliyor canım ama alışıncada şekersiz daha lezzetli oluyor gerçek tatlarını o zaman anlıyorsun
5 kaşık epey oluyor. Dünden kaldı. Brokoli ve karnabahar yedim nasilsa kalorisi yok diyerek.Afiyet olsun orti. Menemen neden 5 kaşık? Nasıl durdun 5 kaşıkla? Menemeni tabak dolusu yemezsem gece uyuyamam
5 kaşık epey olmuyor kabul etmiyorum5 kaşık epey oluyor. Dünden kaldı. Brokoli ve karnabahar yedim nasilsa kalorisi yok diyerek.
3,5 liraya domates almıştık. Menemen yapmıştım domates sos yapmıştım. Pahalı gelmişti üç buçuk lira hatta manavdan aldık çok güzeldi ama. Şaka gibi değil mi Ama gerçek ... üç buçuk liraya aldık ve pahalı dedik.5 kaşık epey olmuyor kabul etmiyorumay menemen diyince dünyam aydınlanıyor napiyim
Afiyet olsun canım bol bol su ne kadar bolYazayım. Dolu menuler benden gelir.
Sabah 08.00
1 armut
1 kk peynir
7 zeytin
1 dilim Tbe
Öğlen 12.00
Brokoli karnabahar buharda
5 kaşık menemen
1 kase yoğurt
Ara :
2 ceviz 10 Badem
1 Hurma 1 gün kurusu kahve eşliğinde
Akşam 19.00
1 dilim ekmek
Mantarlı tavuk sote 6 kaşık
1 kase yoğurt
Bol bol su bol.bol.cay kahve sekersiz
Zipzip- Amine Busra
Şimdi yanına bile yaklaşılmıyor malesef3,5 liraya domates almıştık. Menemen yapmıştım domates sos yapmıştım. Pahalı gelmişti üç buçuk lira hatta manavdan aldık çok güzeldi ama. Şaka gibi değil mi Ama gerçek ... üç buçuk liraya aldık ve pahalı dedik.
Afiyet olsun canım benimAy ne bileyim çok denedim ama sevemedim bir gıdım da olsa şeker atıyorum valla. Filtre kahveyi zaten bir kavanoz şeker ile bile icemem onu da sevemedim.
Hele sıcacık pide ekmek olacak bandıra bandıra yiyeceksin yanındada demli çay ohhhh misAfiyet olsun orti. Menemen neden 5 kaşık? Nasıl durdun 5 kaşıkla? Menemeni tabak dolusu yemezsem gece uyuyamam
Afiyet olsun canım bol bol su ne kadar bolbirde ara öğünün fazla olmuş sadece badem yada ceviz olsa yeterliydi
Bileydim yerdim.Hele sıcacık pide ekmek olacak bandıra bandıra yiyeceksin yanındada demli çay ohhhh mis
Bir zamanlar 20 liraya satılmayan domatesler vardı3,5 liraya domates almıştık. Menemen yapmıştım domates sos yapmıştım. Pahalı gelmişti üç buçuk lira hatta manavdan aldık çok güzeldi ama. Şaka gibi değil mi Ama gerçek ... üç buçuk liraya aldık ve pahalı dedik.
Afiyet şifa olsun canımTeşekkürler canım.
Ölçmuyorum ben suyu. Genelde yazmam menümde.. Ortalama 2,5 -3 litre içerim. Belki daha fazla.
Cok yedim bugün
listeler vs. Masa basinda oturunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?