Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

21 Şubat 2022 menüm:

12.00 Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta( bir tam, diğerinin beyazı), 1 kaşarlı tost( tb ekmeği) 2 dilim peynir

15.30 öğle yemeği: 3 yk yoğurt+2 yk yulaf ezmesi

18.00 akşam yemeği: 1 tabak bezelye yemeği, 5 yk bulgur pilavı, turşu, 1 kase yoğurt

20.30 ara: 1 elma, 1 portakal

Su:3 litre
Zipzip-

Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım

Menün çok güzel canım afiyet olsun sadece turşuyu akşam değilde gündüz yersen ödem yapmaması açısından daha iyi olur bu arada az önce benim canımda turşu çekti yarın diyetisyenime sorayım izin verirse çok azda olsa yemek istiyorum

Yaaa kıyamam inşallah izin verir. Ben de coook severim turşuyu ama son birkaç kilo diye yemeyeceğim

Menüm hiç güzel olmadı resmen hamurla beslenmiş oldum bugün

Sabah dün ki peynirli pideden 1 dilim yedim 1 bardak çay

Öğlen neskafe ve bir küçücük parça cezerye

Akşam kıymalı erişte ve 10 yaprak marul

Az önce de 1 yemekkasigi kadar leblebi yedim

Adımlarım bitti ama günboyu çarşıdaydım çok yol yürüdüm
Zipzip-

Teşekkür ederim canım annem gelirken getirmiş. Anne eli lezzeti var valla. Ben turşu kursam cılkı çıkar Perşembe olsa yemem de, Pazartesi olduğundan yiyeyim dedim. Şahane ödem yapıyor canım , biliyorum ama işte yiyen bir ,yemeyen bin pişman

Çok değil ki canım bu

Afiyet bal şeker olsun canım annenin ellerine sağlık anneler yaparda lezzetli olmazmı hiç hiç piçnan olma şifa niyetine yemiş ol yarın biraz fazla su içersin olur biter

Çayın ve nescafen şekersiz sade ise yediklerini biraz daha masum yapar eriştede makul bir ölçüdeyse yeşillikle desteklemişsin bişey yapmaz ama akşam yerine öğlen yesen daha iyiydi ama olsun suyu biraz fazla içersen yağa dönüşmeden erir gider

Oh misss afiyet olsun
Bende aç olunca yemek tarifleri izlerim hemde kekler börekler tatlılar ooooooo kendine eziyet buna denir herhalde
Sorma ya aynen eziyet ama vazgeçemiyorum

Evet şekersiz canım şeker hiç atmam zaten normalde de çaya kahveye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…