Paratoner gibiyiz çekim gücümüz iyi çalışıyor.Aman canım dikkat et. Bu ara grupta nazar var herkes yamuluyor
Canım benim ya az yemişsin dışardan bişeyler söyleseydin keşke
Vallahi kuzum hiç canım istemedi baktım Yemeksepetine dünkü yediklerim serum falan tıkadı sanırım beniCanım benim ya az yemişsin dışardan bişeyler söyleseydin keşke
Geçmiş olsun canımKarnıma iki yandan kramp tarzı ağrı giriyor hiçte böyle olmamıştı yarında geçmezse doktora gidecem de hangi doktora gideyim onuda bilmiyorum
Afiyet olsun canim❤Önce günü özetleyeyim sonra geçmiş yapayım
8.00: 2 haşlanmış yumurta, domates, biber, mor lahana, beyaz peynir, siyah zeytin, 1 dilim ekmek, 1 mandalina
12.30: Sütlü Türk kahvesi, 10 tane kabuklu badem
18.00: Kıymalı pırasa, bulgur pilavı (1 servis kaşığı) ve yogurt
Su:2.5 litre
10 bin adım
Eki Görüntüle 3010942
Gecmiş olsunAslında yemek yapıyordum kaynar su geldi üstüme yandım birazCanım çok yandı kremleniyorum sürekli
Bugün üstümde bir negatiflik vardı çıktı işte
Dışardan kızarmış tavuk söyledim yedim
Dahiliye ilgilenir sanırım. Devam etmez umarımKarnıma iki yandan kramp tarzı ağrı giriyor hiçte böyle olmamıştı yarında geçmezse doktora gidecem de hangi doktora gideyim onuda bilmiyorum
Cevşen takalım gruba ayolParatoner gibiyiz çekim gücümüz iyi çalışıyor.
Keşke giderken benimkini de götürse... beraber okurduk kahve eşliğinde.
Teşekkür ederim canımGecmiş olsun
Dahiliye ilgilenir sanırım. Devam etmez umarım
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Menü ve adımların çok güzel canım afiyet olsunÖnce günü özetleyeyim sonra geçmiş yapayım
8.00: 2 haşlanmış yumurta, domates, biber, mor lahana, beyaz peynir, siyah zeytin, 1 dilim ekmek, 1 mandalina
12.30: Sütlü Türk kahvesi, 10 tane kabuklu badem
18.00: Kıymalı pırasa, bulgur pilavı (1 servis kaşığı) ve yogurt
Su:2.5 litre
10 bin adım
Eki Görüntüle 3010942
Zaten kime inanacagimizi şaşırdık.bir ara da terlemiyorsaniz spor boşuna yapılıyor diye duydum o yüzden aldım zaten.Kesinliklegerçi uzmanlar sauna eşofmanlarını çok önermiyorlar ama ben yinede giyiyorum ara sıra
Yatmaktansa her türlü hareket az çok işe yarar bence canım. Bunu yazarken yatıyorum ama olsunZaten kime inanacagimizi şaşırdık.bir ara da terlemiyorsaniz spor boşuna yapılıyor diye duydum o yüzden aldım zaten.
Görüşürüz tatlımBiraz dinlenecegim kizlar 11-12 gibi gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?