Elimde değil ahahahaha şu an full cuma menüme odaklandımBir kere yemek düşünme nolursun yaaa
İyi geceler Saracım
Valla mükemmelBen yemesini biliyorum yapmasını bilmiyorum hahahah
Canımız da çektiZuhahshshshs bunu şimdi görüyorum
Sesimize geeeelGecmisten gelecege gecmisten geleceg
Ses ver gelecek
Geçmiş derya deniz kekim sen gel buralaraGecmisten gelecege gecmisten geleceg
Ses ver gelecek
Cuma yeni bitti daha çooooooooook varElimde değil ahahahaha şu an full cuma menüme odaklandım
Onu deme işte onu demeee az kaldı de yine yarınlar yokmuş gibi yiyeceksin de bana moral verCuma yeni bitti daha çooooooooook var
Son 45 dakika kır çiçeğimAbooow az adım atayım
Teşekkür ederim canımAfiyet bal şeker olsun canım annenin ellerine sağlık anneler yaparda lezzetli olmazmı hiç hiç piçnan olma şifa niyetine yemiş ol yarın biraz fazla su içersin olur biter
Gızzz geçen gün mide fesadı geçirdiğini hepimiz biliyoruzOnu deme işte onu demeee az kaldı de yine yarınlar yokmuş gibi yiyeceksin de bana moral ver
Teşekkür ederim canımOh misss afiyet olsun
Sorma ya aynen eziyet ama vazgeçemiyorum
Cuma düzgün yenir mi kız?????Gızzz geçen gün mide fesadı geçirdiğini hepimiz biliyoruzbu cuma düzgün ye
Benim adımlarım çok oldu biteli, heyecan olsun diye adımlıyorumSon 45 dakika kır çiçeğim
Valla bu Cuma koydum kafaya boşnak yapacaamCuma düzgün yenir mi kız?????
Heeee heyecana bak insan kek falan yapar heyecan içinBenim adımlarım çok oldu biteli, heyecan olsun diye adımlıyorum
Ya canimmm bana mı getireceksin evde değilsen????????Valla bu Cuma koydum kafaya boşnak yapacaamama evde yokuz ona göre
Kek de canım istemedi aslında niye bunu örnek verdiysemHeeee heyecana bak insan kek falan yapar heyecan için
Heeee heyecana bak insan kek falan yapar heyecan için
Ya canimmm bana mı getireceksin evde değilsen????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?