- 2 Ekim 2019
- 619
- 3.933
- 113
- 37
Ohh cuma menüm belli o zaman tenkyu pastelimmmsüpriz de yapılmıyo
Kız koca geçmişten nasıl geldin de transfer yaptınsandriyon canimcim sen gel hele mavi takima bebisim
Kinoalihatun um bebegim seninle cok guzel bir takim arkadasi olmustuk ama kaderimiz boyle yazilmis malesef canisi seni kirmiziya gondermek zorundayim ah zalım kader
Zipzip-
Cordelia
fesang
Ohh cuma menüm belli o zaman tenkyu pastelimmm
Tamam bebişim ben sanırım bir süre daha burdayımafiyet olsun canım
Ben çocukları yatırayım gelirim
Krem acısını aldı ıkı yer su toplamış sanırım tam anlayamadım kabarmış iyiyim iyiyimL u c i a canım nasıl oldun? Acın geçti mi biraz?
sandriyon canimcim sen gel hele mavi takima bebisim
Kinoalihatun um bebegim seninle cok guzel bir takim arkadasi olmustuk ama kaderimiz boyle yazilmis malesef canisi seni kirmiziya gondermek zorundayim ah zalım kader
Zipzip-
Cordelia
fesang
Beni sectiigin icin onore ettin ama takim arkadaslarimada veda etmek istiyorum musadenlesandriyon canimcim sen gel hele mavi takima bebisim
Zipzip-
Cordelia
fesang
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Şekerli su içinde bekletin soğuk su içine 1 kaç öorba kaşığı şeker atinKrem acısını aldı ıkı yer su toplamış sanırım tam anlayamadım kabarmış iyiyim iyiyim
İyi çok şükür canım tekrardan geçmiş olsunKrem acısını aldı ıkı yer su toplamış sanırım tam anlayamadım kabarmış iyiyim iyiyim
Hayırlı olsun.sandriyon canimcim sen gel hele mavi takima bebisim
Zipzip-
Cordelia
fesang
Canımın içi daha inşallah uzun zaman hep beraberizBeni sectiigin icin onore ettin ama takim arkadaslarimada veda etmek istiyorum musadenle
Kirmizi takim arkadaslarimfesang kaptanim sizleri seviyorum beni unutmayin
Oooh çocukları yatırdım , kendim de yatağa geçtimTamam bebişim ben sanırım bir süre daha burdayım
Geçmiş olsun canım, yanık herhaldeKrem acısını aldı ıkı yer su toplamış sanırım tam anlayamadım kabarmış iyiyim iyiyim
Yolun açık olsun canım hoşçakalBeni sectiigin icin onore ettin ama takim arkadaslarimada veda etmek istiyorum musadenle
Hadi Allah rahatlık versin kuzum ben de yaticam birazdanOooh çocukları yatırdım , kendim de yatağa geçtim
Geçmiş olsun canım, yanık herhalde
Yolun açık olsun canım hoşçakal
Günahlarımı yazayım da sonra uyurumHadi Allah rahatlık versin kuzum ben de yaticam birazdan
Ay diktim gözümü bekliyorum okumadan uyumamGünahlarımı yazayım da sonra uyurum
Biz hepimiz aynı takımız canım. Antrenman yapıyoruz iki takıma ayrılıp.Beni sectiigin icin onore ettin ama takim arkadaslarimada veda etmek istiyorum musadenle
No no noGünahlarımı yazayım da sonra uyurum
Şahane bir ortisin senBiz hepimiz aynı takımız canım. Antrenman yapıyoruz iki takıma ayrılıp.
Mavi , kırmızı yeşil sarı. Onur üyelerimizle bir aileyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?