- 20 Mart 2008
- 142.059
- 214.179
- 1.423
- 60
Kızlarda şöyle bir durum var ben yaşadım bunu.Ayy yandık desene canım
Ben yedim demin bittiÇok acıktım ya 11 olsa da yesem artık
Ne yerdin acaba desem:))Bugün oğlum okul çıkışı arkadaşına gidecek en az 7ye kadar evde olmayacak eşim de o saatte geliyor zaten. Ben 12.30da çıkıyorum okuldandiyette olmasaydım kendime muazzzzzzam bir sofra kurar keyifle yerdim
Afiyet olsun ablacım ben ilk öğünü çok erken yersem hemen acıkıyorum o yüzden öğleye doğru yiyorumBen yedim demin bitti
Bende kahvemi içtimBen daha çay içiyorum, sen ne ara duygusallaştın romantikleştin
Mesela canım pizza istedi yanına hamburger istediNe yerdin acaba desem:))
Çok sağol canım,biz erken kalkıyoruz malum iş durumuda var,saat 9 gibi kahvaltı ediyorum bende öğlen bu ara pek yemiyorum arık.Afiyet olsun ablacım ben ilk öğünü çok erken yersem hemen acıkıyorum o yüzden öğleye doğru yiyorum
Ben de 7.30da kalkıp okula geliyorum ve çok aç oluyorum ama tutuyorum kendimi ama çok açım ablacım yaÇok sağol canım,biz erken kalkıyoruz malum iş durumuda var,saat 9 gibi kahvaltı ediyorum bende öğlen bu ara pek yemiyorum arık.
Nasıl yenmez şimdi onlar demi, yeme bence aklına kilo gelsin hemen.Mesela canım pizza istedi yanına hamburger istedi
Ya sen bıraktın değil mi helal olsun sanaNasıl yenmez şimdi onlar demi, yeme bence aklına kilo gelsin hemen.
Sigara aklıma geliyor gene yok diyorum pis kaka tühhh onlar diyip kovalıyorum kafamdan.
Kahvaltı yapmadan gidiyorsun herhalde demi,o zman açıkırsın tabi.Ben de 7.30da kalkıp okula geliyorum ve çok aç oluyorum ama tutuyorum kendimi ama çok açım ablacım ya
Bayılırım varyaaBende lazanya yemek istiyom
Bıraktım 56 gün oldu 2 tane içtim,sigara iştahıda kesiyor aslında.Ya sen bıraktın değil mi helal olsun sanaben iki hafta bıraktım sonra yine başladım. Zaten sigara içmesem dayanamam o kesiyor beni
Baya da olmuş inşallah bir daha hiç başlamazsın ablacım. Ben de tekrar bırakmak istiyorum ama kilo verme aşamasında hiç yeri değil.Bıraktım 56 gün oldu 2 tane içtim,sigara iştahıda kesiyor aslında.
İlaç kullandım 2 kutu onun biraz etkisi oldu,birde kk'da sigara topiği vardı orada görmüştüm uygulama indirmişler tele bende indirdim hemen dedim 1 saat sonra silerim diye 28 aralıkta oldu herşey.
Brde ciğer bir kaç tane nodül çıktı tehlikeli olmayan ..
AminAy kahkaha attım hahahahaah Allah kolaylık versin canım
Allahim yazdiklarin bende ×2 olacak sekilde olacak canimBunun cinselliği tanıma zamanıda var oda yakın nasılsa,kendi cinsel organını soracak bu ne diye .
Biraz daha büyüyünce düğün fotolarını görüp ben nerdeydim beni neden götürmediniz diye soracak o yetneyecek ben nasıl doğdum diyecek.
Şimdikiçocuklar çok farklı ben bile anlmakta zorlanıyorum artık.
Günaydınlar
Bitmiuor nedense bitsin artık.
Anlamakta zorlanıyorum artık.
12 yaş sonrası ergenlik dönemleri başlayacak sonra sevgili durumlrı saç baş yoldurcak hazırlı olun bunada.
Ben de o civarda yemeyi dusunuyorum canimÇok acıktım ya 11 olsa da yesem artık
Ne guzel gecirmissiniz ben de simdi biraz kural koymayi deneyecegim. Oglum istedigi olmayinca zivanadan cikiyor resmenKızlarda şöyle bir durum var ben yaşadım bunu.
Anneyi beğenmeme gibi bu giyime müdahale, sen bilmiyorsun bak şöyle yap gibi.
Arkadaş durumları seçimleri dehşet zaten,herkes en iyi arkadaş taki kazık yiyene kadar oda.
Heyecan panik baş kaldırı bunlar,mesela ben çok fazla asilik olayını yaşamadım biz ototriterdik baba asker zaten ben de ciddiyimdir.
Şımarıklık hiç yoktu okul durumu iyiydi üniversitey bile hiç kalmadan bitirdi,üstüne master yaptı geldi,6,5 yıl bizden ayrıydı.
Ohhh gel keyfim gel. Ben okuldan 16.50de cikicam sonra cocuklari al esimde yok sonra misafirim geecek yine allahtan onunda bebeis var benimkilerle oynasinlarBugün oğlum okul çıkışı arkadaşına gidecek en az 7ye kadar evde olmayacak eşim de o saatte geliyor zaten. Ben 12.30da çıkıyorum okuldandiyette olmasaydım kendime muazzzzzzam bir sofra kurar keyifle yerdim
Me tooAfiyet olsun ablacım ben ilk öğünü çok erken yersem hemen acıkıyorum o yüzden öğleye doğru yiyorum
Sigara yerine biraz kahveyi denesen canim. Beni kahve kesiyor. Saat 10 olmadi benim 2.kahvem suandaYa sen bıraktın değil mi helal olsun sanaben iki hafta bıraktım sonra yine başladım. Zaten sigara içmesem dayanamam o kesiyor beni
Teşekkür ederim canımGünaydın ablacim ❤
Afiyet olsun ablacim❤
Günaydın canim Allah kolaylik versin
Vallahi keyifli bir gün benim için :) ama diyette olunca tam tadı çıkmıyor bozsam mı kız bugün hahahaha.Amin
Allahim yazdiklarin bende ×2 olacak sekilde olacak canimbiri kiz biri erkek ben nasil basedecem bunlarla
Ben de o civarda yemeyi dusunuyorum canim
Ne guzel gecirmissiniz ben de simdi biraz kural koymayi deneyecegim. Oglum istedigi olmayinca zivanadan cikiyor resmen
Ohhh gel keyfim gel. Ben okuldan 16.50de cikicam sonra cocuklari al esimde yok sonra misafirim geecek yine allahtan onunda bebeis var benimkilerle oynasinlar
Me too
Sigara yerine biraz kahveyi denesen canim. Beni kahve kesiyor. Saat 10 olmadi benim 2.kahvem suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?