Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ayy yandık desene canım
Kızlarda şöyle bir durum var ben yaşadım bunu.
Anneyi beğenmeme gibi bu giyime müdahale, sen bilmiyorsun bak şöyle yap gibi.
Arkadaş durumları seçimleri dehşet zaten,herkes en iyi arkadaş taki kazık yiyene kadar oda.
Heyecan panik baş kaldırı bunlar,mesela ben çok fazla asilik olayını yaşamadım biz ototriterdik baba asker zaten ben de ciddiyimdir.
Şımarıklık hiç yoktu okul durumu iyiydi üniversitey bile hiç kalmadan bitirdi,üstüne master yaptı geldi,6,5 yıl bizden ayrıydı.

Nasıl yenmez şimdi onlar demi, yeme bence aklına kilo gelsin hemen.
Sigara aklıma geliyor gene yok diyorum pis kaka tühhh onlar diyip kovalıyorum kafamdan.
Ya sen bıraktın değil mi helal olsun sana ben iki hafta bıraktım sonra yine başladım. Zaten sigara içmesem dayanamam o kesiyor beni

Ya sen bıraktın değil mi helal olsun sana ben iki hafta bıraktım sonra yine başladım. Zaten sigara içmesem dayanamam o kesiyor beni
Bıraktım 56 gün oldu 2 tane içtim,sigara iştahıda kesiyor aslında.
İlaç kullandım 2 kutu onun biraz etkisi oldu,birde kk'da sigara topiği vardı orada görmüştüm uygulama indirmişler tele bende indirdim hemen dedim 1 saat sonra silerim diye 28 aralıkta oldu herşey.
Brde ciğer bir kaç tane nodül çıktı tehlikeli olmayan ..

Baya da olmuş inşallah bir daha hiç başlamazsın ablacım. Ben de tekrar bırakmak istiyorum ama kilo verme aşamasında hiç yeri değil.

Allah korusun tehlikeli olmamasına çok sevindim

Ay kahkaha attım hahahahaah Allah kolaylık versin canım
Amin
Allahim yazdiklarin bende ×2 olacak sekilde olacak canim biri kiz biri erkek ben nasil basedecem bunlarla
Çok acıktım ya 11 olsa da yesem artık
Ben de o civarda yemeyi dusunuyorum canim
Ne guzel gecirmissiniz ben de simdi biraz kural koymayi deneyecegim. Oglum istedigi olmayinca zivanadan cikiyor resmen
Bugün oğlum okul çıkışı arkadaşına gidecek en az 7ye kadar evde olmayacak eşim de o saatte geliyor zaten. Ben 12.30da çıkıyorum okuldan diyette olmasaydım kendime muazzzzzzam bir sofra kurar keyifle yerdim
Ohhh gel keyfim gel. Ben okuldan 16.50de cikicam sonra cocuklari al esimde yok sonra misafirim geecek yine allahtan onunda bebeis var benimkilerle oynasinlar
Afiyet olsun ablacım ben ilk öğünü çok erken yersem hemen acıkıyorum o yüzden öğleye doğru yiyorum
Me too
Sigara yerine biraz kahveyi denesen canim. Beni kahve kesiyor. Saat 10 olmadi benim 2.kahvem suanda

Vallahi keyifli bir gün benim için :) ama diyette olunca tam tadı çıkmıyor bozsam mı kız bugün hahahaha.

Kahve sevmiyorum pek canikom eve gidince türk kahvesi içerim belki sana da kolay gelsin ikiz hem çok tatlı hem çok zordur op benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…