- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Aynen öyle ablacım valla. Aslında sendromda dememek lazımda. Benliğini kazanmaya çalışıyor ama ben başa çıkamıyorum galiba. Çıplak dışarı çıkmak istiyor. Kaka yapıyor bez değişmek istemiyor. Gece uyanıyor üstünü çıkarıp çıplak uyuyor. Kış olması beni çok zorluyorBunlar ne sendromu böyle benim kızda her yaşta torun için sendromlu bunlar diyor başlarım onun sendromundan diyorum
Afiyet olsun canim ❤
Coğrafya kaderdirInan kirkuyorum yemeye. Hele ki bu sene Mardin, Urfa, Antep gezdircem esimi. Ben de en son yillaar once gitmistim guneydoguya. Korkuyorum inan. Bur yandan kutluyum ama su kilo konusu gozumu korkutuyor. Diyorum ekmeksiz yemeye calisayim simdi yaptigim gibi. Salata et. Insallah tutabilirim kendimigecen sene 5 kilo olad Turkiyede. Aylarca vermeye calistim.
Günaydın canımGunaydin kizlar
Teşekkür ederimAfiyet olsun ablacim❤
Afiyet olsun kaptanim
Uyudum bekleyemedim
Afiyet olsun canim
Günaydın kaptanGünaydın herkese.
Afiyet olsun canım. Menülerine sebze, salata, yeşillik , meyve eklersen daha sağlıklı olur. Bu menünde hiç yok
Ohh yarasın bitaneme maşallahAfiyet olsun bende gece süt içtim çok acıktım.
4 yıl değil miHosgeldin canim aramiza
Ben elif 32 yaşındayim 3 yildir buralardayim
Senin nikini hatirliyorum yarismadan
Takimlar kapandıktan sonra boyle bir sistem gelistirdik ,sistem basit icine girince daha iyi anlarsin
Cuma ve pazartesi bildirimleri yapıyoruz
Yarismada 8000 adim atiyoruz
Aklına takilanlar olursa sorabilirsin
GünaydınGünaydınlar hanımlar
Afiyet olsun canım
Kolay gelsin canımGünaydın canımbenim bebem var . Üst dişleri çıkıyor. Bu yüzden zalım geceler şarkısı bana hitap ediyor
Teşekkür ederim canımGünaydın ablacim afiyet olsun❤❤
Günaydın kaptancımGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Günaydın canımGünaydın kızlar
Tesekkurler zipzipcimHayirli olsun her iki takımada
Sen de oyle canim. Benim esim arada gidiyor ben onden sana haber ederim canin sıkılinca gonderirsin hahahBir dahakine program yaparız cok tatlısın.
Hahaah odemmişSabah kalktım tartıldım dünkü ödemin (odemdi o artı tamam mı haha) büyük kısmını atmışım çok mutlu oldum
Su kilo vermene yardimci olur canim. Afiyet olsun. Ben de oruc tutmak istiyorum ama yani borçlarim icin okuldayim diye cesaret edemiyorum
O sendromlar 3 yasta da bitmiyorAynen öyle ablacım valla. Aslında sendromda dememek lazımda. Benliğini kazanmaya çalışıyor ama ben başa çıkamıyorum galiba. Çıplak dışarı çıkmak istiyor. Kaka yapıyor bez değişmek istemiyor. Gece uyanıyor üstünü çıkarıp çıplak uyuyor. Kış olması beni çok zorluyorne yapacağımı şaşırdım. Nasıl yaklaşmam gerekiyor şaştım kaldım
Tamam ödemdiSabah kalktım tartıldım dünkü ödemin (odemdi o artı tamam mı haha) büyük kısmını atmışım çok mutlu oldum
Ah ah cordiellacım. Benim kızın iki yaş sendromları yatağı zor görmeme sebep olduğundan artık ne kuşu oldum ben bile şaşırdım
Ahh ahh şimdiki çocuklar değişikBunlar ne sendromu böyle benim kızda her yaşta torun için sendromlu bunlar diyor başlarım onun sendromundan diyorum
Canım su baya az olmuş, hasta olursun böyle
Ayy çok zor Allah kolaylık versinAynen öyle ablacım valla. Aslında sendromda dememek lazımda. Benliğini kazanmaya çalışıyor ama ben başa çıkamıyorum galiba. Çıplak dışarı çıkmak istiyor. Kaka yapıyor bez değişmek istemiyor. Gece uyanıyor üstünü çıkarıp çıplak uyuyor. Kış olması beni çok zorluyorne yapacağımı şaşırdım. Nasıl yaklaşmam gerekiyor şaştım kaldım
GünaydınGünaydin
O sendromlar 3 yasta da bitmiyor
Bugun isegelmek icin giyindim. Oglum uyandi
Kendi Kiyafetlerimi cikarmam icin 10 15 dk agladi
En sonunda cikartti bana
Sonra giyinebilirsin dedi
Ben daha çay içiyorum, sen ne ara duygusallaştın romantikleştinBirinin kalbine dokununca sevdikçe onu asla birakmazsin
Sevdiklerimizi sıkı sıkı sarılalım
Buda benden size bol kucaklıyorum
Ay kahkaha attım hahahahaah Allah kolaylık versin canımO sendromlar 3 yasta da bitmiyor
En sonunda cikartti bana
2018 eylulden beri burdayım 3.5 yil oluyor galiba4 yıl değil mi
Günaydın canim ❤Günaydin
Hım evet, ben de Mart’ta gelmiştim yanına2018 eylulden beri burdayım 3.5 yil oluyor galiba
Günaydın canim ❤
Bunun cinselliği tanıma zamanıda var oda yakın nasılsa,kendi cinsel organını soracak bu ne diye .Aynen öyle ablacım valla. Aslında sendromda dememek lazımda. Benliğini kazanmaya çalışıyor ama ben başa çıkamıyorum galiba. Çıplak dışarı çıkmak istiyor. Kaka yapıyor bez değişmek istemiyor. Gece uyanıyor üstünü çıkarıp çıplak uyuyor. Kış olması beni çok zorluyorne yapacağımı şaşırdım. Nasıl yaklaşmam gerekiyor şaştım kaldım
GünaydınlarCoğrafya kaderdir
Günaydın canım
Teşekkür ederim
Günaydın kaptan
Afiyet olsun canım. Menülerine sebze, salata, yeşillik , meyve eklersen daha sağlıklı olur. Bu menünde hiç yok
Ohh yarasın bitaneme maşallah
4 yıl değil mi
Günaydın
Afiyet olsun canım
Kolay gelsin canım
Teşekkür ederim canım
Günaydın kaptancım
Günaydın canım
Bitmiuor nedense bitsin artık.O sendromlar 3 yasta da bitmiyor
En sonunda cikartti bana
Anlamakta zorlanıyorum artık.Tamam ödemdi
Ahh ahh şimdiki çocuklar değişik
Canım su baya az olmuş, hasta olursun böyle
Ayy çok zor Allah kolaylık versin
Dur daha 12 yaş sendromu var o hiç geçmiyo
Ayy yandık desene canımBunun cinselliği tanıma zamanıda var oda yakın nasılsa,kendi cinsel organını soracak bu ne diye .
Biraz daha büyüyünce düğün fotolarını görüp ben nerdeydim beni neden götürmediniz diye soracak o yetneyecek ben nasıl doğdum diyecek.
Şimdikiçocuklar çok farklı ben bile anlmakta zorlanıyorum artık.
Günaydınlar
Bitmiuor nedense bitsin artık.
Anlamakta zorlanıyorum artık.
12 yaş sonrası ergenlik dönemleri başlayacak sonra sevgili durumlrı saç baş yoldurcak hazırlı olun bunada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?