Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ya sen bıraktın değil mi helal olsun sana ben iki hafta bıraktım sonra yine başladım. Zaten sigara içmesem dayanamam o kesiyor beni
Canım ben sen 1,5-2 yıl olmuştur bırakalı. Gün saymayı çoktan bıraktım. Ama hala arada canım ister. Birkaç hafta önce kardeşim geldi, soğuk diye mutfakta iç sigaranı dedim. Öyle kötü koktu ki anlatamam, Bir de sokağa çıksam sigara kokuyor. Ben güneydoğudayım. Burda insanların çoğu sarma sigara içiyor. O daha kötü kokuyor. Canım evim mis gibi kokuyor sokağın yanında

Nerde benim Elhanım
Detoks mu yapıyon nerdesin
Elhan
Elhan nöbette bebeğim
Nöbet arası bir de ilçe milli eğitimden çağırdılar toplantı için beklemedeyim detoks nire ben nire sabah tartildim 65.6 ya doğru gidiyorum yine hayırdır dedim de pek hayır değil pastelim duaya ihtiyacım var

geçmiş olsun canım neyseki önemli değilmiş

Nasıl yenmez şimdi onlar demi, yeme bence aklına kilo gelsin hemen.
Sigara aklıma geliyor gene yok diyorum pis kaka tühhh onlar diyip kovalıyorum kafamdan.
Çok tebrik ediyorum abla. Aldığın nefes değişiyor. Biraz iştah problemi oluyor ama kararının arkasında durursan sonu güzel

Aynen canim dolar 826473828283 tl olunca tatilin alasinj yaparsiniz burada

Mesaj attim cannim sana ozelden bi bakarsin
Cok kotu oldu tlnin dismesi tabiki. Biz ne dolar ne euro kazanmiyiruz ama paramiz yibe de turk lirasinfan degerli 3 kati civari.

Oyle valla

Evet hep bu benim hatam oldu sonra niye zayıflatmiyor um diye üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…