Günaydın Saracığımgünaydın kızlar herkese güpgüzel günler
biz hiç sendrom mendrom bilmeden büyüdük şimdiki çocukların herşeyi farklı büyümüşde küçülmüş gibilerBunlar ne sendromu böyle benim kızda her yaşta torun için sendromlu bunlar diyor başlarım onun sendromundan diyorum
Günaydın canim❤günaydın kızlar herkese güpgüzel günler
Insallah canimİnşallah 65ten sonra bir muddet vermeyi dusunmem. Kendimi hep 65te tutmaya caliscam
Canım ben sen 1,5-2 yıl olmuştur bırakalı. Gün saymayı çoktan bıraktım. Ama hala arada canım ister. Birkaç hafta önce kardeşim geldi, soğuk diye mutfakta iç sigaranı dedim. Öyle kötü koktu ki anlatamam, Bir de sokağa çıksam sigara kokuyor. Ben güneydoğudayım. Burda insanların çoğu sarma sigara içiyor. O daha kötü kokuyor. Canım evim mis gibi kokuyor sokağın yanındaYa sen bıraktın değil mi helal olsun sanaben iki hafta bıraktım sonra yine başladım. Zaten sigara içmesem dayanamam o kesiyor beni
Elhan nöbette bebeğim
geçmiş olsun canım neyseki önemli değilmişBıraktım 56 gün oldu 2 tane içtim,sigara iştahıda kesiyor aslında.
İlaç kullandım 2 kutu onun biraz etkisi oldu,birde kk'da sigara topiği vardı orada görmüştüm uygulama indirmişler tele bende indirdim hemen dedim 1 saat sonra silerim diye 28 aralıkta oldu herşey.
Brde ciğer bir kaç tane nodül çıktı tehlikeli olmayan ..
Çok tebrik ediyorum abla. Aldığın nefes değişiyor. Biraz iştah problemi oluyor ama kararının arkasında durursan sonu güzelNasıl yenmez şimdi onlar demi, yeme bence aklına kilo gelsin hemen.
Sigara aklıma geliyor gene yok diyorum pis kaka tühhh onlar diyip kovalıyorum kafamdan.
Cok kotu oldu tlnin dismesi tabiki. Biz ne dolar ne euro kazanmiyiruz ama paramiz yibe de turk lirasinfan degerli 3 kati civari.
Aynen canim dolar 826473828283 tl olunca tatilin alasinj yaparsiniz burada
Mesaj attim cannim sana ozelden bi bakarsin
diyete uygun olanı lahazanya bir diyetisyenin sayfasında görmüştüm beyaz lahanayla yapıyordu onu deneyecem bendeGüzel oluyo yadiyete uygun degil
Sagol canimAfiyet olsun ablacim❤
Afiyet olsun kaptanim
Uyudum bekleyemedim
Afiyet olsun canim
Oyle vallaCoğrafya kaderdir
Günaydın canım
Teşekkür ederim
Günaydın kaptan
Afiyet olsun canım. Menülerine sebze, salata, yeşillik , meyve eklersen daha sağlıklı olur. Bu menünde hiç yok
Ohh yarasın bitaneme maşallah
4 yıl değil mi
Günaydın
Afiyet olsun canım
Kolay gelsin canım
Teşekkür ederim canım
Günaydın kaptancım
Günaydın canım
Ay keske bende icseydim açlıktan öldüm ekmek daha kötüAfiyet olsun bende gece süt içtim çok acıktım.
Biliyorum onu dadiyete uygun olanı lahazanya bir diyetisyenin sayfasında görmüştüm beyaz lahanayla yapıyordu onu deneyecem bende
Evet hep bu benim hatam oldu sonra niye zayıflatmiyor um diye üzülüyorumCoğrafya kaderdir
Günaydın canım
Teşekkür ederim
Günaydın kaptan
Afiyet olsun canım. Menülerine sebze, salata, yeşillik , meyve eklersen daha sağlıklı olur. Bu menünde hiç yok
Ohh yarasın bitaneme maşallah
4 yıl değil mi
Günaydın
Afiyet olsun canım
Kolay gelsin canım
Teşekkür ederim canım
Günaydın kaptancım
Günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?