SaolunAma canımcım spor avantaj puanı kanazanamıyor takımım. Takıma karşı sorumlu hissediyorum.
Benim bir fikrim var ama sen veCordelia kaptanım ne dersiniz bilmiyorum. Yine de söylemek istiyorum. Spor avantaj puanı için adım sayısı yerine belli bir spor puanı belirlense 800 p ya da 1000 p gibi. Nasıl olur
Eva da kolda saat olursa adım sayıyor sanırım. Onda kollar çok hareketli oluyor.
Sen 80 kg iken bile 80 kg göstermiyordun ki
Canım normal doğumda da kalıyor göbek. Eskisi gibi olması için sıkı spor şart. Ama ona da vaktin olması lazımSaolunama göbegim var hamilelik göbegiö sezaryenle dogum yapınca kaldı gitmedi o
Ama canımcım spor avantaj puanı kanazanamıyor takımım. Takıma karşı sorumlu hissediyorum.
Benim bir fikrim var ama sen veCordelia kaptanım ne dersiniz bilmiyorum. Yine de söylemek istiyorum. Spor avantaj puanı için adım sayısı yerine belli bir spor puanı belirlense 800 p ya da 1000 p gibi. Nasıl olur
Eva da kolda saat olursa adım sayıyor sanırım. Onda kollar çok hareketli oluyor.
Insallah duzelir ve biz gorururzHaklisin canim. Nasil duzelir bu durum inan hic bilmiyorum ama herzaman oldugu gubi olan vatandaslara oluyor hep.
Bu teneffüs yiyecektim isim çıktı yiyemedim açlıktan kalemi kemiricem şimdizaten alintilarim da gitti neyse herkese öpücük
Yavrum yemezsen yine kotu olabilirsinBu akşam kesinlikle yemek yiyeceğim. Tost makinesinde köfte düşünüyorum ve yoğurtlu kereviz
72 zaten az bir kilo degil ki. Boyunuz kac?Ben kendi gözümle 72 yi kilolu hissediyorum herkes beni fit görüyor ama ben kendimi bunu göremiyorum abla
Nasılsın canım? Kilonu koruyor musun?
Duyduk işte.Hahahah hiç duymadigim şey
Nasıl değişiklik oldu bebeğim?Herkesin metosu farklı
70 lere inince meto degişti benim
iyiyim canım. okul ev çok yoğun.. eskisi gibi sık tartılmıyorum ama 58-59 civarlarındayım. 60ı görmediğim sürece sorun yok diye düşünüyorumNasılsın canım? Kilonu koruyor musun?
Ben bu sene sonu, kas yapmayı hedefledim.
Karın kası azcikta olsa.
Wuuwuu bu saatte supersin kaptancim8000 adımı tamamladim
Hahaha kolu sallayıp adım puanı yapcam benAdimi kanitlanabilir oldugu icin secmistik aslinda canim
Gerci adiminda her turlu hilesi yapılabilir orasi ayri bir mesele
Ama düşünebilirizCordelia
Canım Eva videosuna göre degisiyor. 10 dakikada 1200 ile 1500 adim aradı atıyorsun. 30 dakikada ortalama 4.000 adım atarsın. 3.000 in üzerinde atacağın kesin.Kızlar Adım konusunda zorlanıyorum aslında düzenli bir şekilde eva yapmak istiyorum. Ama diğer taraftan yarışmaya da katılmak istiyorum. Orda da adımları tamamlamayınca rahatsız oluyorum. Eva yapanlar bilir. Hatta kaptanım geçen gün demişti iyi adım attırıyor diye. Mesela leslie yaparken 30 dk da 3000 adım oluyor. Evada nasıl?
Buna göre sanırım adım sayar saat alacağım. Fiyatı çok uçuk olmayan iş gören saat önerilerinizi alırım
Ben kolumu sallıyorum adım olmuyor. Hatta diyorum ki bu telefon nereden biliyor benim ayağa kalkmadigimi yürümedigimi.Hahaha kolu sallayıp adım puanı yapcam ben
Bende kullanıyorum sabah kalkınca takıyorum hemen saati iyi oluyor,birde eva yaparken gerçş bu aralar çok yapamadımonuda yerimde sabit kalarak değilde ileri geri harket edince adım satısıda çoğalıyor.Ama canımcım spor avantaj puanı kanazanamıyor takımım. Takıma karşı sorumlu hissediyorum.
Hosgeldin canim ❤
Hedefim 15 bin erken baslayinca erken bitiyorWuuwuu bu saatte supersin kaptancim
1 simit bile 4 dilim ekmekle aynı kaloriymiş.Çok şükür kahvaltımı yaptım ama doydum mu hayır asla. Bu arada arkadaşım yediğim lavaş dürümü gördü bu nasıl diyet ben bunu yesem kilo alırım dedi. Bir tam buğday lavaşın 4 dilim ekmeğe denk gelmesi benim suçum mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?