Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Saolun ama göbegim var hamilelik göbegiö sezaryenle dogum yapınca kaldı gitmedi o

sidelya tatlım adımı herkes yapabiliyor ve resim atma şansı var diye seçtik. Takıma sorumlu hissetmen çok güzel. Zaten amacımız bu şekilde diyete ve spora teşvik etmek. Hiç bir zaman adım zorunlu olmadı. Avantaj puani verdik spor yapılsın diye. Ama çok güzel spor yapıp artı gelende oldu. Sporunu yapamayıp eksi gelende. Sen diyetini yaptıktan sonra takıma karşı görevini yerine getiriyorsun. Çünkü artı gelirsen kaybediyor takım.
Ben genelde yürüyüş yapmıyorum. Sporla adım atıyorum.
Adımlarını telefonla mi takip ediyorsun saatin var mı?

Haklisin canim. Nasil duzelir bu durum inan hic bilmiyorum ama herzaman oldugu gubi olan vatandaslara oluyor hep.
Insallah duzelir ve biz gorururz
Bu teneffüs yiyecektim isim çıktı yiyemedim açlıktan kalemi kemiricem şimdi zaten alintilarim da gitti neyse herkese öpücük

Bu akşam kesinlikle yemek yiyeceğim. Tost makinesinde köfte düşünüyorum ve yoğurtlu kereviz
Yavrum yemezsen yine kotu olabilirsin
Ben kendi gözümle 72 yi kilolu hissediyorum herkes beni fit görüyor ama ben kendimi bunu göremiyorum abla
72 zaten az bir kilo degil ki. Boyunuz kac?

Nasılsın canım? Kilonu koruyor musun?
Ben bu sene sonu, kas yapmayı hedefledim.
Karın kası azcikta olsa.
iyiyim canım. okul ev çok yoğun.. eskisi gibi sık tartılmıyorum ama 58-59 civarlarındayım. 60ı görmediğim sürece sorun yok diye düşünüyorum kas iyi olur yakışır sana

Canım Eva videosuna göre degisiyor. 10 dakikada 1200 ile 1500 adim aradı atıyorsun. 30 dakikada ortalama 4.000 adım atarsın. 3.000 in üzerinde atacağın kesin.

Bende kullanıyorum sabah kalkınca takıyorum hemen saati iyi oluyor,birde eva yaparken gerçş bu aralar çok yapamadımonuda yerimde sabit kalarak değilde ileri geri harket edince adım satısıda çoğalıyor.

1 simit bile 4 dilim ekmekle aynı kaloriymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…