Benim telefon 3.5 yıllık artık aklı azalmış kuzumun yarı akıllı telefon olmuşBen kolumu sallıyorum adım olmuyor. Hatta diyorum ki bu telefon nereden biliyor benim ayağa kalkmadigimi yürümedigimi.
Ablacım o hadi dolu dolu en azından değiyor. Bu lavaş ince lezzetsiz?? Ne hakla 4 dilim ekmekle aynı oluyor???1 simit bile 4 dilim ekmekle aynı kaloriymiş.
Saat yazacaktim canım. Benim saatim akıllı.Benim telefon 3.5 yıllık artık aklı azalmış kuzumun yarı akıllı telefon olmuş
Ablacım o hadi dolu dolu en azından değiyor. Bu lavaş ince lezzetsiz?? Ne hakla 4 dilim ekmekle aynı oluyor???
Heee benim saat akılsız çıktı geri yolladımSaat yazacaktim canım. Benim saatim akıllı.
Canım pazartesi göreve başladim. Çok iyi hissediyorum.Umarım gene başlamam ben resmen içmiyordum yiyordum desem doğru olur,günde 1 paket bitiyordu gerginsem daha fazla oluyordu.Şnsımada hiçiştah açılması olmadı dolaba filan saldırmadım nedense en çok ondan tırsiyordum olmadı.
Takip olayuı yok en azından o iyi oldu.
Zor işler bunlar gerçibirazda çocukların karakterleriylede alakalı bunlar,umrım kolay atlatırsın .
Kural olacak anne babadan çekinecek birazda.
Biz tanımı bile b,lmede büyüttük yani anam babam tarzı denir ya,biz ne yersek onu yerdi şimdi6 ay olamadan ek gıdaya geçilmiyor bile.
Hocam bitti herhalde karantinan demi okuldasın herhalde.
Çok sağol teşekkürler takip olmayacak en azından
Aynen farenjitim var birde öksürük bitmiyordu şimdi resmen kesildikendime geldim içtiğim suyun hesabı yoktu o ble azaldı artık.
Amaaan vallahi ne yapayım yeni paket aldım o bitene kadar mecbur yiyeceğimCidden yüksekmiş kalorisi yerken anlamıyorun güzel diye.
- Bir adet çeyrek porsiyon lavaş: 40 kalori
- 1 lavaş kaç kalori: 185 kalori
- 50 gramlık ince lavaş kalori: 142 kalori
- 100 gramlık lavaş: 284 kalori
- 1 adet kepekli lavaş kalori: 186 kalori
- 100 gramlık tam buğday lavaş kalori: 308 kalori
WcNasıl değişiklik oldu bebeğim?
Amaaan vallahi ne yapayım yeni paket aldım o bitene kadar mecbur yiyeceğim
Çok güzel bir haber sevindim iyi olmana hocamCanım pazartesi göreve başladim. Çok iyi hissediyorum.
Ama zaten tam hali bile az ablacimAz ye bence ortadan ikiye böl yerken .
Çok güzel bir haber sevindim iyi olmana hocam
Sbah yiyorsan akşam yeme o zaman,sabah kahvaltıda eknek yemedim hiç bir yerden kısman lazım onuda.Ama zaten tam hali bile az ablacim
Çok teşekkür ederim bitanem.Az ye bence ortadan ikiye böl yerken .
Çok güzel bir haber sevindim iyi olmana hocam
Amin canım. Çok şükür.Çok teşekkür ederim bitanem.Çabuk toparlandım ben de hâlâ inanamıyorum. Özgürlük gibisi yok tatlım. Allah hepimize sağlıklı olmayı nasip etsin.
Hoşgeldin canımHerkese selam,
Ben de araniza katilmak istiyorum. Henuz sistemi tam olarak cozebilmis degilim ama saniri zaten 2 hafta bir deneme suresi var. Ben yinede suraya formu doldurup birakayim. Sanirim paylasimlari gordukce mantigi da cozerim
ADINIZ: Berrin
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 71
HEDEF KİLONUZ: 57
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Proje yonetim uzmani
ÇOCUK SAYISI: yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Pkos (polikistik over sendromu) ve masa basi is/hareketsizlik arti yemek yemeui coook sevmek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: polikistik over, omirilikte disc yirtilmasi, reflu, gastrit
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: en temel sebebi saglik, pkos kilo verince yan etkileri epey azalan bir hastalik, artik yavas yavas cocuk da dusunuyoruz o sebeple kilo vermem her seyo kolaylastiracak
Burada yok ama ekstra bilgi, hollanda'da yasiyorum, suan ici evden calisiyorum. Daha once 9. Takimda cuma yaris asinda yarismistim ama sonra dil kursuna baslayinca devam ettiremeyip ara vermistim. O zaman takimla 10 kilo vermistim (sonra geri aldim) simdi 1 subattan beri diyetisyenle devam ediyorum. - subattan beri 1 gu haric her gun spor yaptim, listeme de uyuyorum. Hazir boyle bir duzen oturtmusken, birlikte yaparak olayi daha eglenceli hale getirmek istiyorum. Daha once yarismak bana iyi gelmisti. Umarim beni de araniza alabilirsiniz
Bende cok pismanim keske gecen sene alsaydimAfiyet olsun canim❤
Adim ici elinden geleni yap yeter canim tamamlamak zorunda değilsin
Adimsayarlar ucmus durumda almadigim icin pisman oldum diyebilirim
Aşılaın etkisi hocam neyse hafif atlatıpğına çok sevindim bununla geçmişler olsunÇok teşekkür ederim bitanem.Çabuk toparlandım ben de hâlâ inanamıyorum. Özgürlük gibisi yok tatlım. Allah hepimize sağlıklı olmayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?