Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Doğru diyor aslında ölçüler daha önemli ama benim takıntım da var ne yazık ki tartidaki sayıyla ilgili

Merhaba kızlar, sabah şiddetli boğaz ağrısı ile uyandım adaçayı garagarası yaptım biraz yanma hissi geçti ... korktum omicron olmasın diye hafif vucud kırgınlığım da varbugün memleketten babam geliyor bi taraftan yemek telaşı bir taraftan kendimi iyileştirmeye çalışıyorum....

Yaaa çok geçmiş olsun canım keşke dinlenebilsen

Gecmis olsun canim

Afiyet olsun canim❤

Adim ici elinden geleni yap yeter canim tamamlamak zorunda değilsin
Adimsayarlar ucmus durumda almadigim icin pisman oldum diyebilirim
Ama canımcım spor avantaj puanı kanazanamıyor takımım. Takıma karşı sorumlu hissediyorum.
Benim bir fikrim var ama sen ve Cordelia kaptanım ne dersiniz bilmiyorum. Yine de söylemek istiyorum. Spor avantaj puanı için adım sayısı yerine belli bir spor puanı belirlense 800 p ya da 1000 p gibi. Nasıl olur
Kesinlikle korku değil çekince olacak biraz.

Leslie'de bende yaklaşık 4bine yakın adım yapıyordum evda olmadı hiç onda sanki yerinde yapılıyor gibi harekeketler.

En son samsumgda 300 filandı fiatı.
Eva da kolda saat olursa adım sayıyor sanırım. Onda kollar çok hareketli oluyor.
Evet yag gitti sanirim
Sen 80 kg iken bile 80 kg göstermiyordun ki

Aslinda topalak oglen yesen aksam ispanak yesen daha iyi olur canim
Menulerinde hep goruyorum oglandan kalma gibi seyler var bunlara dikkat etsen daha guzel kilo verirsin

Adimi kanitlanabilir oldugu icin secmistik aslinda canim
Gerci adiminda her turlu hilesi yapılabilir orasi ayri bir mesele
Ama düşünebiliriz Cordelia

Allah acil şifalar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…