Doğru diyor aslında ölçüler daha önemli ama benim takıntım da var ne yazık ki tartidaki sayıyla ilgiliHerkese günaydın. Dün tartıda spor yapınca 1 kilo fazla çıkmıştım . 55 kilonun altına düşmüşdüm hastayken. Sonra 55 geldim. Dün sabah 56 geldim öğlen yemek öncsi tartıldım. Açtım su içdim ama 1 saat sonra falan tartldım.57 çıktım. Sabah aç karnına tartıldım 56.6 geldim. Vücudum da şişkikde var. Eşimde yediklerin fazla diyor. Fark etmeden atıştırma yapıp onları beslenmeden saymıyorum sanıryorum. Gün boyu güzel dikkat ediyorum ama akşamları kuruyemiş küçük lokumlar onları saymiyorum beslenmeden.
Kilo olarak fazşa çıkma sebebim birazda bulgur -çip köfte şişlikde yaptı.
Bu gün sabah 11 de yoğurt lu elma tarçın yaptım.
Birde 2 kaşık yoğurt 1çay kaşığı zerdeçal 1çay kaşığı toz zencefil elma karıştırdım yedim. 12.30 da işe evden çıkarken yemem lazım işlerim var dışarda.
Bu gün öğlen ıspanak yiyecem
Akşam topalak yapıcam
Menüm bu olacak❤
Yürürken yenir mi kız aç tvyi karsisinda keyifle ye. En sevdiğim şeyBende acıktım ama2 yumurta 2 muz yicem bide yürürken yiyom
Çeyrek Tost yaptım daha yemedim
Yaaa çok geçmiş olsun canım keşke dinlenebilsenMerhaba kızlar, sabah şiddetli boğaz ağrısı ile uyandım adaçayı garagarası yaptım biraz yanma hissi geçti ... korktum omicron olmasın diye hafif vucud kırgınlığım da varbugün memleketten babam geliyor bi taraftan yemek telaşı bir taraftan kendimi iyileştirmeye çalışıyorum....
Teşekkür ederim canım... misafir olunca ister istemez evin tüm yükü bendeYaaa çok geçmiş olsun canım keşke dinlenebilsen
Umarım hemen geçer. Birkaç saat daha geçmezse bir doktora görün istersen adacimTeşekkür ederim canım... misafir olunca ister istemez evin tüm yükü bende
Geçmiş olsun canım.Teşekkür ederim canım... misafir olunca ister istemez evin tüm yükü bende
İnşallah canımUmarım hemen geçer. Birkaç saat daha geçmezse bir doktora görün istersen adacim
Yürürken yedigimde meto hizli çallşıypr wc gidiyorumYürürken yenir mi kız aç tvyi karsisinda keyifle ye. En sevdiğim şey
Gecmis olsun canimMerhaba kızlar, sabah şiddetli boğaz ağrısı ile uyandım adaçayı garagarası yaptım biraz yanma hissi geçti ... korktum omicron olmasın diye hafif vucud kırgınlığım da varbugün memleketten babam geliyor bi taraftan yemek telaşı bir taraftan kendimi iyileştirmeye çalışıyorum....
Hahahah hiç duymadigim şeyYürürken yedigimde meto hizli çallşıypr wc gidiyorum
Herkesin metosu farklıHahahah hiç duymadigim şey
Ama canımcım spor avantaj puanı kanazanamıyor takımım. Takıma karşı sorumlu hissediyorum.Afiyet olsun canim❤
Adim ici elinden geleni yap yeter canim tamamlamak zorunda değilsin
Adimsayarlar ucmus durumda almadigim icin pisman oldum diyebilirim
Eva da kolda saat olursa adım sayıyor sanırım. Onda kollar çok hareketli oluyor.Kesinlikle korku değil çekince olacak biraz.
Leslie'de bende yaklaşık 4bine yakın adım yapıyordum evda olmadı hiç onda sanki yerinde yapılıyor gibi harekeketler.
En son samsumgda 300 filandı fiatı.
Sen 80 kg iken bile 80 kg göstermiyordun kiEvet yag gitti sanirim
Aslinda topalak oglen yesen aksam ispanak yesen daha iyi olur canimHerkese günaydın. Dün tartıda spor yapınca 1 kilo fazla çıkmıştım . 55 kilonun altına düşmüşdüm hastayken. Sonra 55 geldim. Dün sabah 56 geldim öğlen yemek öncsi tartıldım. Açtım su içdim ama 1 saat sonra falan tartldım.57 çıktım. Sabah aç karnına tartıldım 56.6 geldim. Vücudum da şişkikde var. Eşimde yediklerin fazla diyor. Fark etmeden atıştırma yapıp onları beslenmeden saymıyorum sanıryorum. Gün boyu güzel dikkat ediyorum ama akşamları kuruyemiş küçük lokumlar onları saymiyorum beslenmeden.
Kilo olarak fazşa çıkma sebebim birazda bulgur -çip köfte şişlikde yaptı.
Bu gün sabah 11 de yoğurt lu elma tarçın yaptım.
Birde 2 kaşık yoğurt 1çay kaşığı zerdeçal 1çay kaşığı toz zencefil elma karıştırdım yedim. 12.30 da işe evden çıkarken yemem lazım işlerim var dışarda.
Bu gün öğlen ıspanak yiyecem
Akşam topalak yapıcam
Menüm bu olacak❤
Adimi kanitlanabilir oldugu icin secmistik aslinda canimAma canımcım spor avantaj puanı kanazanamıyor takımım. Takıma karşı sorumlu hissediyorum.
Benim bir fikrim var ama sen veCordelia kaptanım ne dersiniz bilmiyorum. Yine de söylemek istiyorum. Spor avantaj puanı için adım sayısı yerine belli bir spor puanı belirlense 800 p ya da 1000 p gibi. Nasıl olur
Allah acil şifalar versin inşallahMerhaba kızlar, sabah şiddetli boğaz ağrısı ile uyandım adaçayı garagarası yaptım biraz yanma hissi geçti ... korktum omicron olmasın diye hafif vucud kırgınlığım da varbugün memleketten babam geliyor bi taraftan yemek telaşı bir taraftan kendimi iyileştirmeye çalışıyorum....
Gecmis olsun canim
Çok teşekkür ederim kızlarAllah acil şifalar versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?