Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allah şifa versin canım

Sanada Allah şifa versin canım

Sizede Allah şifa versin canım

Canım sen ilk yazdığında buna da uzulemicem yazınca ben sadece geçmiş olsun demek istedim uzatmak istemedim belki haber verdi ama konuşmak istemiyor dedim. Çünkü ben beni derinden üzen bir şeyi konuşamam mesela. Ama çok büyük bir dert değilse 15 sayfa da yazarım.

Çok geçmiş olsun limonlum.
Noldu ki diye mesajlarına baktım bu mesajı kaçırmışım. Fmf hastalığına yabancı değilim eşimin çocuklarının hepsinde var. Hatta torununda da çıktı. Genetikmis Akdeniz ateşi. Çok korkma çocuklar büyüdükçe hastalığın etkisi atak süresi azalıyor. Küçük kızı ağrının sebebi bilinmedigi zamanlarda apandisit ameliyatı bile olmuş. Teşhis konulmuş dikkatli olursun. Allah yardımcın olsun. Üzülme desek de üzülürsün ama Allah beterinden korusun.

Kızlar Bu arada kapıyı çalan hırsızmiş. Eşim berberine sormuş adam tanıyor. Şok marketen de birşeyler çalıyormuş. Nerde ne bulursa çalıyormuş. Yarın şoktaki kızlara soracağım.
Vay adi adam.
Aman tatlım kapının önünde ayakkabı falan bırakmayın dikkatli olun. Şüphelenmekte hakliymişsiniz.

Afiyet olsun ablacim
Afiyet olsun kaptanim

Zipzip- canım kilom 78,40 çıktı dün 79 demiştim ya düzeltmek istedim

Eklentiler

• 00DC762F-49BD-4554-859E-5EF888D53EB0.webp
    7 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…