Afiyet olsun ablacimZipzip- Cordelia @s i d e l y a Elhan
Kahvaltı 08.15
1 h yumurta yarım d süzme peynir
4 zeytin 10 badem
2 kuru erik Biber
Ara 10.30
Yulaf bar
Ara 15.40
1 wasa
1 b süt
Akşam 19.30
H tavuk
1 orta boy h patates
1 tabak kadar havuç turp kırmızı lahana salatası
Su 2 lt
Spor
20 dk tempolu yürüyüş
Adım 8.149
Rica ederim canimZipzip- canım bu arada teşekkür ederim yardımın için
Yaa bide 12 de gittim cok gecmis olmaz dedim
Nasılda mis gibi kokar şimdi o ekmekler üzerine reçelde sürecensin hımmmmmSıcak sıcak çok yediriyor o yüzden fazla yapmak istemiyorum canım. Kokusu o kadar güzel ki dayanamıyorsun
Afiyet olsun canimKizlar Selam,
Once menumu paylasayim sonra yapabilirsem biraz gecmis yapicam
6 gunluk detoks programina basladim menum ona gore
11:00 1 kiraz sapi cayi
12:30 1 kase yogurdun icerisine 1 emlayi dogradim uzerine tarcin serptim yaninda da 1o tane badem yedim
arada sekersiz cay
15:30 1 kahve icerisine 1 tk hindistancevizi yagi 10 tane badem
arada bitki cayi
19:50 5 yk sebzeli et yemegi 1 kase yagsiz tuzsuz salata 1 yk evde yapilmis kumpir (esim gunlerdir kumpir sayiliyordu bugun detoksumun 1. gunuydu ama 1 yk tadina bakmalik bende yedim kumpirinden)
20:50 3 ceviz 1 bardak kiraz sapi cayi
bugun spor yok ev isi yaptim 4700 adim atmisim is yaparken :)
su 3lt
Gökçeni bende okumuştumMatruj diye biri de aynen senin dediğin gibi aldatılmış millet inanmayinca küsüp gitmiş.. benim ilk dediğim Gökçenkatundu. Geçen sene attı bombayi sonra en çığrından çıkan yerde gitti
Afiyet olsun canimGecmis olsun dileklerini ileten tum arkadaslar tesekkurler
2 mart carsamba
Peynir, 1 tk pekmez, 1 zeytin, 3 dilim ekmek
Ara
1 avuc siirt fistigi
Ara
Yarim paket altinbasak
Aksam 17.30
1 kepce kurufasulye
2 yk pirinc pilavi
2 kucuk parca ekmek
Turp
2 l su
fesang Zipzip- @ugurbocuuu @s i d e l y a
Erken teşhis olması güzel olmuş. İnşallah sağlıkla yaşayacak. Olumsuz dusunme. Ablam, enistem hepimiz çok yıprattik kendimizi. Hep kötüyü düşündük. O yüzden diyorum kötüyü düşünmek seni de çocuğunu da çok yıpratır. Vücudu bu hastalıkla basedecek insallah. Allah beterinden korusun.Gecmis olsun. Allah sizlere sabir versin.itp hastaligini simdi okudum trombositlerin dusuklugunden kaynaklaniyormus. Simdi nasil? Bir care bulunabildi mi? Cok cok uzuldum. Cocuklarin hastaligi beni bitiriyor...
Fmf.te bobrekte bazi maddeler birikiyor ve bu maddeler bobrek yetmezligine ve kisinin olumune kadar gidiyor. Verilen ilac bobreklerin korunmasini saglayacak insallah
Yaa ben boyle konularda ne yazacagimi bilemiyorum o yuzden sadece gecmis olsun diyebildimBuraya yazmak istemiyordum ama icimde kaldi. Ben derdimi buraya yazdim. Neşem kadar ilgilenilmedi. Uzuldum acikcasi. Belki de insanlar buraya dert dinlemeye degil eglenmeye geliyordur diye kendimi avutuyorum... Asil gercek annenin evladina olan vicdaniymis, uzuntusuymus... Esim bile bugun arkadaslariyla disari cikti. Ben evladimla birlikteydim... aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar sozu ne kadar dogruymus...
Allah sifa versin canimCanım çok geçmiş olsun..Çok özür dilerim. Alıntılarda mi kayboldu bilmiyorum. Çok yoğun oluyor sayfa.
Biz de yeğenimin 4 yaşında iken itp hastası olduğunu öğrendik. Ölecek mi kurtulacak mı uzun süre hastanelerde geçti. Bir tedavisi yok maalesef.
Bınlerce şükür sağlıklı bir şekilde yaşıyor. Demem o ki inşallah oğlunda sağlıklı ve mutlu yasayacak.Bu ilaç ne işe yarıyor?
Allah sifa versin sanada canimcanim cok gecmis olsun. Hic uzulme buna, sukur ki ilaci var ve erken yasta teshis konuldu. Bende polikistik over sendromu var, tedavisi olan bir hastalik degil, ilaci falan yok, genetik bir hastalik. Semptomal tedavisi icin bir seyler oneriliyor ama bir caresi yok. Bir gun cocugum olup olamayacagi hala mechul. Doktorumun soyledigi kilo verirsem ve stressiz bir yasam surersem hic bir yan etkisini gormeden de yasayabilirmisim. Ama hastaligin kendisi kilo almana sebep olan bir hastalik ve ilgili hormonlar yagda depolandigi icin de eger kilo alirsan hastaligin daha da kotulesiyor. Boyle kisir bir dongu.
Soyle dusun, evet ilac kullanacak cocugun ama en azindan ilac kullanarak normal bir hayat surebilecek. Ben de senelerce ilac kullandim ama ilacin Covis asisi ile etkilesimi arastirilmadigi icin onu da biraktim. Cunku arastirmalarim kanda pihtilasmayi tetikleyebilecegini gosteriyordu. Ozetle tabiki uzulmekte haklisin, haberi yeni aldin, ben de ilk hastaligimi ogrendigimde soka ugramistim. Bir de teshisi koyan hekim oyle bir konusmustu ki olmusumde aglayanip yok gibi anlatmisti. Sonra baska bir hekimle gorusunce icimi rahatlatmisti. Suan teshis yeni kondugu icin tabiki cok yogun duygularin. Ama en azindan daha gecikmeden teshis kondu ve tedavi sureci basladi. Belkide o ilac sayesinde evladinda hic bir semptom gosteremden hayatini surdurebilecek. Olay o tarafindan bakmaya calis. Cunku fmf de gec teshislerde ilac etkisini kaybediyor. Ne kadar erken teshis o kadar iyi.
Perşembe günü baştan çıkmam an meselesiNasılda mis gibi kokar şimdi o ekmekler üzerine reçelde sürecensin hımmmmm
Günaydın canımCanlarım günaydın
Ehehe pro oldum benGünaydın en şeker kırmızı
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar
Yine de kendi adıma ilgilenmemiş gibi gözüktüysem özür dilerim. Çocuk çok hassas bir mevzu burunlari aksa üzülüyoruz. Allah'a şükür ilacı var rabbim korusun beterinden saklasın inşallah canımBuraya yazmak istemiyordum ama icimde kaldi. Ben derdimi buraya yazdim. Neşem kadar ilgilenilmedi. Uzuldum acikcasi. Belki de insanlar buraya dert dinlemeye degil eglenmeye geliyordur diye kendimi avutuyorum... Asil gercek annenin evladina olan vicdaniymis, uzuntusuymus... Esim bile bugun arkadaslariyla disari cikti. Ben evladimla birlikteydim... aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar sozu ne kadar dogruymus...
Yakıştı kuzumaEhehe pro oldum ben
Yufka ekmek ne canım lavaş mı?Dünün menüsünü hemen yazıyorum
Kahvaltı 6.40
2 yumurta tavada
2 dilim tam buğday ekmeği
2 parça süzme peynir
Ara 10
1 elma
Öğle 12.
Çeyrek yufka ekmek arasına süzme peynir
Büyük kase yeşil salata
1 ayran
Ara 16
4 hurma 1 avuç çıtır leblebi
Akşam 18.30
Mantarlı tavuk sote
Bol salata
1 dilim tam buğday ekmeği
Su 3lt
Zipzip- Lavinia_98
Teşekkür ederim canımGünaydın canımproluğun hayırlı olsun. Yakışmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?