Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun ablacim
Zipzip- canım bu arada teşekkür ederim yardımın için
Rica ederim canim

Dünün menüsünü hemen yazıyorum

Kahvaltı 6.40
2 yumurta tavada
2 dilim tam buğday ekmeği
2 parça süzme peynir

Ara 10
1 elma

Öğle 12.
Çeyrek yufka ekmek arasına süzme peynir
Büyük kase yeşil salata
1 ayran

Ara 16
4 hurma 1 avuç çıtır leblebi

Akşam 18.30
Mantarlı tavuk sote
Bol salata
1 dilim tam buğday ekmeği

Su 3lt
Zipzip- Lavinia_98

Afiyet olsun canim
Matruj diye biri de aynen senin dediğin gibi aldatılmış millet inanmayinca küsüp gitmiş.. benim ilk dediğim Gökçenkatundu. Geçen sene attı bombayi sonra en çığrından çıkan yerde gitti
Gökçeni bende okumuştum

Dünkü menüm
Sabah prıbiyotik yeşilçay
Ara: 2 keçiboynuzu
Öğle 12:00
Ara: türk kahvesi 2 muz 1 portakal
Akşam 19:00
1 kase tarhana çorbasi
2 kaşık tavuk döner
3 kaşık yogurtlu makarna
Bol su
Zipzip- Cordelia Amine Busra

Adım

Eklentiler

• 7E42FEE6-C114-400E-BDED-D561D7CF499F.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 37
  • CF44A0D3-3205-468D-8809-2D62B786D099.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 36
Erken teşhis olması güzel olmuş. İnşallah sağlıkla yaşayacak. Olumsuz dusunme. Ablam, enistem hepimiz çok yıprattik kendimizi. Hep kötüyü düşündük. O yüzden diyorum kötüyü düşünmek seni de çocuğunu da çok yıpratır. Vücudu bu hastalıkla basedecek insallah. Allah beterinden korusun.

Benim yeğenimin hastalığının tedavisi yok.ilac verip yükseltiyorlar. Ama ilaçlar kortizonlu ve çok zararlı. Vücut bu durumla bahsederse çocuk yaşıyor. Çok şükür başedebildi. Azda olsa vücut trombosit üretiyor.

Yaa ben boyle konularda ne yazacagimi bilemiyorum o yuzden sadece gecmis olsun diyebildim
Allah sifa versin
Allah sifa versin canim
Allah sifa versin sanada canim

Yine de kendi adıma ilgilenmemiş gibi gözüktüysem özür dilerim. Çocuk çok hassas bir mevzu burunlari aksa üzülüyoruz. Allah'a şükür ilacı var rabbim korusun beterinden saklasın inşallah canım

Yufka ekmek ne canım lavaş mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…