- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.104
- 1.423
- 60
En çok banımı aldıım yerdir kendileri hele seçimzamanı gelsin gör bak tantanayı:))Aman ablacım ban yemeden geri gel :)
Biliyorum o yüzden dedim aman sakin olEn çok banımı aldıım yerdir kendileri hele seçimzamanı gelsin gör bak tantanayı:))
Kaç konum kapandı öyle varya didişme yüsünden .Biliyorum o yüzden dedim aman sakin ol
Tahmin ederimKaç konum kapandı öyle varya didişme yüsünden .
Zıt görüş maalesef:))Tahmin ederim
Kız anam evdeyiz diye yatakta sanıyollaaŞimdi ben de evde ve yatağımda olmak isterdim
Ye bişeyler ye kuzum, sen niye böyle aç duruyon yaaaAçlıktan ölücem
Tamam bu gece full yemek konuşalımBu soruyu gece sor
Amaaaan yat yavrum ya herkes gidince ne işin var? Ben gider gitmez uzanicam valla.Kız anam evdeyiz diye yatakta sanıyollaa
7.20’de kalkar, gece 12-01 arası uyurum.
Pazar hariiiiiç, o gün kimse beni ellemez. Başım ağrıyana kadar uyurum
Ye bişeyler ye kuzum, sen niye böyle aç duruyon yaaa
Cidden çok az yiyor cuma iyi yiyor gerçiKız anam evdeyiz diye yatakta sanıyollaa
7.20’de kalkar, gece 12-01 arası uyurum.
Pazar hariiiiiç, o gün kimse beni ellemez. Başım ağrıyana kadar uyurum
Ye bişeyler kuzum, sen niye böyle aç duruyon yaaa
Eline sağlık ablacımBarbunya pişirecem bugün yarına hazır olsun,bide çorbayıda pişirirm,yarında kalan yemekler yapılır.
Kocam ve damat çok sever onlara pişiyor.Eline sağlık ablacım
Gayet iyi canım şükür sağolda kilom hiç iyi değilGünaydın canım nasil oldu gözün?
Hoşgeldin canım kaç gündür göremiyorum seniGayet iyi canım şükür sağolda kilom hiç iyi değiltekeri patlamış kamyon gibiyim
Ayy sabah nutella bana ben nutellaya bakıştık durduk. Sanırım yarın nutella yicemMenun belli mi
Yok yavrum, ben çok uykucuyum yatınca kalkamamAmaaaan yat yavrum ya herkes gidince ne işin var? Ben gider gitmez uzanicam valla.
Nobetciyim canım henüz yeme fırsatım olmadı 12de yiyebilicem
Evet Cuma ile götürüyür işiCidden çok az yiyor cuma iyi yiyor gerçi
Hayatım sen hasta değilmiydin
Ben de yicem nutellaaaaAyy sabah nutella bana ben nutellaya bakıltık durduk. Sanırım yarın nutella yicem
Yok yavrum, ben çok uykucuyum yatınca kalkamam
Evet Cuma ile götürüyür işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?