AminnnYarın eksi olalım
Ellerine saglik ablacimBarbunya pişirecem bugün yarına hazır olsun,bide çorbayıda pişirirm,yarında kalan yemekler yapılır.
Olsun canim sen iyi olda
Gümaydınlar gözün nasıl oldu iydir umarım.
Hiç affetmiyor yemekleri:))Ayy sabah nutella bana ben nutellaya bakıştık durduk. Sanırım yarın nutella yicem
Yok yavrum, ben çok uykucuyum yatınca kalkamam
Evet Cuma ile götürüyür işi
Sağol kuzum,evet yarın akşam gelecekler bir kız isteme nişan varda ona geliyorlar,eltisinin ikizi nişanı var.Ellerine saglik ablacim
Kizin mi geliyor
Sizede geçmiş olsun. Bebegimin bileziklerini almisti cok ah ettim...Gelmiş geçmiş olsun canım
Benim eve de iki sefer girdi, torladı, topladı gitti
Canim nasil oldunuz, bebek daha iyi miÖyle şey olur mu canım yazdığından beri araştırıyorum neymiş bu akdeniz ateşi hastalığı ilacı neymiş tetikleyen şeyler neymiş atak dönemlerinde ne yapılır okuyup durdum hep aklımdasın sadece yazamadım çünkü acilden geldik. Covid virüsü 16 aylık bebegimin ciğerlerine inmiş epey hava verdiler serum yaptılar ilaçlar antibiyotik vs eve de alın dediler o makineden aldık yeni geldik hastanede bile dolanırken aklımda sen vardın dua ettim
Erkeklere bakma onlar bizim gibi değiller onların üzülme şekli farklı
Günaydın canim
Günaydın canim
Afiyet olsun ablacim
Afiyet olsun canim
Tüh uyuyan devi uyandırdımKendileri bilir ortada bir emek var sonuçta,bir ellerine sağlık olsun diyorlardır umarım.
Sıkıntı resmen tam yolmalık o saçlardan tutacan yolacan o kızı ne keyif verir varya.
İyi hatırlattın bu aralar basamadım hç nikahıgofrette yok ki evde kalmadı
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah
Bir tane haşlanmış yumurta
Peynir ve ceviz
Domates ve salatalık
Şekersiz çay
Öğle
Bir bardak sütün içine dört kaşık müsli ekleyip yedim
Ara
Bir portakal
Bir mandalina
Akşam
Bir tabak etli nohut yemeği
Salata
Su 3 litre spor 30 dakika leslie 6537 adım
Zipzip- Cordelia sidelya Kinoalihatun
Eki Görüntüle 3017740
Buyuk kizim hep hastalanir. Bebekken tabi daha agir gecirirdi. Pek cok tesr yapildi her seferinde yuregim ağzımda beklerdim. İki kez ter testi yapildi, değer arada bir yerde çıktı. Kistik fibrozis şuphesi agirliktaydi. Daha sonra 2yasinda havale gecirdi. Ardindan ust uste 5 kez ateslenme, bu seferde pfapa dendi. Sonra değil dendi. Az cok yasadigin şeyi tahmin edebiliyorum. Anne yüreği işte. Otizmin kiyisindan dondugumuzde de ben kabullenmemiştim. Her şeyde oldugu gibi yine kendimi suclayip kendimi yemeye vermistim. Ama sonra yasayarak anladimki anneler ne kadar gucluyse sakinse cocukta o kadar ayakta kaliyor. Sen uzulsende sakinligini koruyup hayatiniza devam edeceksin. Cok şükür ki tanı alip ilacına geç olmadan başlamışsınızAllah razi olsun. Ellerine kollarina saglik. Asagida detayli yazdim canim. Sagol
Yok kizmadim. Hatta izin aldi benden git dedim kafasi dagilsin diye. Haklisin sende
Evet canim basladik
Allah razi olsun hepsini okumustum bir kere daha okudum. Sagok
Allah yavruna guc kuvvet şifa versin. Ah yavrum cok kucuk insallah atlatir guzel yavrum biran once. Nasil guzel bi insansin kendi yavrunu derdindeyken beni dusunuyorsun. Allah senden razi olsun. O makineyle insallah sagligina kavusuryavrun canim benim
Allah senden razi olsun canim. Haklisin cok var Allah hasta annelere guc kuvvet yavrulara da sifa versin. Cok sukur tedavisi var ya olmasaydi... o
Allah sizlerden razi olsun. Ellerinizden gozlerinizden operim. Ne kadar iyi yurekli insanlarsiniz. Sabah ezani okunuyor... Allah size evlatlariniza elem keder vermesin insallah. Bi kere cocugum olmadiginda boyle uzulmustum... bayramdi...hatta foruma da yazmistim. Herkes bayrami kutluyor benim neyime diye... cok sukur Rabbim bana 2 tane evlat nasip etti. Bi de simdi uzuluyorum. Bogazimda bir yumru... Ama derdi veren Allah dermanini da veriyor, verecek inaniyorum. Allahimugurbocuuu senin yavruna ardindan tum yavrulara arkasindan da benim yavruma sifa versin yuce Rabbim. Yuregim sizliyor, gozlerimdeki yas durmuyor... insallah kolşisin fayda eder yavruma. Allah kimseye hastalik vermesin. Cok sukur yavrumun tedavisi var ama ya olmayan anneler ne yapsin. Allah onlara yaedim etsin, sabir guc kuvvet versin. Gercekten zor.
Bende de pco var. Hamile kalamayinca doktor doktor gezerken ogrenmistim. Acildeki doktor şak diye soyleyiverdi şok olmuştum.canim cok gecmis olsun. Hic uzulme buna, sukur ki ilaci var ve erken yasta teshis konuldu. Bende polikistik over sendromu var, tedavisi olan bir hastalik degil, ilaci falan yok, genetik bir hastalik. Semptomal tedavisi icin bir seyler oneriliyor ama bir caresi yok. Bir gun cocugum olup olamayacagi hala mechul. Doktorumun soyledigi kilo verirsem ve stressiz bir yasam surersem hic bir yan etkisini gormeden de yasayabilirmisim. Ama hastaligin kendisi kilo almana sebep olan bir hastalik ve ilgili hormonlar yagda depolandigi icin de eger kilo alirsan hastaligin daha da kotulesiyor. Boyle kisir bir dongu.
Soyle dusun, evet ilac kullanacak cocugun ama en azindan ilac kullanarak normal bir hayat surebilecek. Ben de senelerce ilac kullandim ama ilacin Covis asisi ile etkilesimi arastirilmadigi icin onu da biraktim. Cunku arastirmalarim kanda pihtilasmayi tetikleyebilecegini gosteriyordu. Ozetle tabiki uzulmekte haklisin, haberi yeni aldin, ben de ilk hastaligimi ogrendigimde soka ugramistim. Bir de teshisi koyan hekim oyle bir konusmustu ki olmusumde aglayanip yok gibi anlatmisti. Sonra baska bir hekimle gorusunce icimi rahatlatmisti. Suan teshis yeni kondugu icin tabiki cok yogun duygularin. Ama en azindan daha gecikmeden teshis kondu ve tedavi sureci basladi. Belkide o ilac sayesinde evladinda hic bir semptom gosteremden hayatini surdurebilecek. Olay o tarafindan bakmaya calis. Cunku fmf de gec teshislerde ilac etkisini kaybediyor. Ne kadar erken teshis o kadar iyi.
Canın sagolsun canim
Günaydın luşyacigim.Günaydınnnnn fit kızlar
İyi dersler öğretmenim.Birazdan okula gidiyorum. 15' e kadar gormezseniz merak etmeyin arkadaşlarım .
Yedek var canım hemen değiştiririz. Sen iyi ol yeter.Gayet iyi canım şükür sağolda kilom hiç iyi değiltekeri patlamış kamyon gibiyim
Hırsız mi?Sizede geçmiş olsun. Bebegimin bileziklerini almisti cok ah ettim...
Afiyet olsun.2mart menüm
Kahvaltı:9.00
1yumurta
Kk peynir
4 zeytin
Domates
Biber
2dilim ekmek
Ara:4hurma
1bardak süt
Aksam:16.00
Haşlanmış tavuk göğsü
4yk pilav
Salata 2 bardak ayran
Su:2litre
Spor:3 videoyu da yaptım.
Eki Görüntüle 3017919
Zipzip- Cordelia sidelya sara_28
Gözün aydın ablacimSağol kuzum,evet yarın akşam gelecekler bir kız isteme nişan varda ona geliyorlar,eltisinin ikizi nişanı var.
Afiyet olsun canim2mart menüm
Kahvaltı:9.00
1yumurta
Kk peynir
4 zeytin
Domates
Biber
2dilim ekmek
Ara:4hurma
1bardak süt
Aksam:16.00
Haşlanmış tavuk göğsü
4yk pilav
Salata 2 bardak ayran
Su:2litre
Spor:3 videoyu da yaptım.
Eki Görüntüle 3017919
Zipzip- Cordelia sidelya sara_28
Günaydın canimGünaydın kızlar
Ne zor seyler yasamissinizBuyuk kizim hep hastalanir. Bebekken tabi daha agir gecirirdi. Pek cok tesr yapildi her seferinde yuregim ağzımda beklerdim. İki kez ter testi yapildi, değer arada bir yerde çıktı. Kistik fibrozis şuphesi agirliktaydi. Daha sonra 2yasinda havale gecirdi. Ardindan ust uste 5 kez ateslenme, bu seferde pfapa dendi. Sonra değil dendi. Az cok yasadigin şeyi tahmin edebiliyorum. Anne yüreği işte. Otizmin kiyisindan dondugumuzde de ben kabullenmemiştim. Her şeyde oldugu gibi yine kendimi suclayip kendimi yemeye vermistim. Ama sonra yasayarak anladimki anneler ne kadar gucluyse sakinse cocukta o kadar ayakta kaliyor. Sen uzulsende sakinligini koruyup hayatiniza devam edeceksin. Cok şükür ki tanı alip ilacına geç olmadan başlamışsınız
İyi oldu dün yedim 1 tane gözüm doydu
Tüh uyuyan devi uyandırdım
Afiyet olsun canım
GünaydınlarGünaydın kızlar
Çok sağol kuzumGözün aydın ablacim
Afiyet olsun canim
Günaydın canim
Ne zor seyler yasamissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?