Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zipzip- Cordelia Amine Busra

Özğr dilerim kaptanım. Bu hafta yürüyüşlerimi yapamadım.
Gümaydınlar gözün nasıl oldu iydir umarım.
Ayy sabah nutella bana ben nutellaya bakıştık durduk. Sanırım yarın nutella yicem

Yok yavrum, ben çok uykucuyum yatınca kalkamam

Evet Cuma ile götürüyür işi
Hiç affetmiyor yemekleri:))
Ellerine saglik ablacim
Kizin mi geliyor
Sağol kuzum,evet yarın akşam gelecekler bir kız isteme nişan varda ona geliyorlar,eltisinin ikizi nişanı var.

Canim nasil oldunuz, bebek daha iyi mi

Günaydın canim

Günaydın canim

Afiyet olsun ablacim

Afiyet olsun canim

Tüh uyuyan devi uyandırdım
Afiyet olsun canım

Buyuk kizim hep hastalanir. Bebekken tabi daha agir gecirirdi. Pek cok tesr yapildi her seferinde yuregim ağzımda beklerdim. İki kez ter testi yapildi, değer arada bir yerde çıktı. Kistik fibrozis şuphesi agirliktaydi. Daha sonra 2yasinda havale gecirdi. Ardindan ust uste 5 kez ateslenme, bu seferde pfapa dendi. Sonra değil dendi. Az cok yasadigin şeyi tahmin edebiliyorum. Anne yüreği işte. Otizmin kiyisindan dondugumuzde de ben kabullenmemiştim. Her şeyde oldugu gibi yine kendimi suclayip kendimi yemeye vermistim. Ama sonra yasayarak anladimki anneler ne kadar gucluyse sakinse cocukta o kadar ayakta kaliyor. Sen uzulsende sakinligini koruyup hayatiniza devam edeceksin. Cok şükür ki tanı alip ilacına geç olmadan başlamışsınız

Bende de pco var. Hamile kalamayinca doktor doktor gezerken ogrenmistim. Acildeki doktor şak diye soyleyiverdi şok olmuştum.
Emzirmeyi sonlandirinca endokrinoloji de tedavime başlamak istiyorum. Ciddi saç dökülmesi ve killanma var. Birde gobegimde yağ asla gitmiyor göbek hep var..

Günaydınnnnn fit kızlar
Günaydın luşyacigim.
Birazdan okula gidiyorum. 15' e kadar gormezseniz merak etmeyin arkadaşlarım .
İyi dersler öğretmenim.
Gayet iyi canım şükür sağolda kilom hiç iyi değil tekeri patlamış kamyon gibiyim
Yedek var canım hemen değiştiririz. Sen iyi ol yeter.
Sizede geçmiş olsun. Bebegimin bileziklerini almisti cok ah ettim...
Hırsız mi?
Afiyet olsun. Beni geçmişsin.

Sağol kuzum,evet yarın akşam gelecekler bir kız isteme nişan varda ona geliyorlar,eltisinin ikizi nişanı var.
Gözün aydın ablacim
Afiyet olsun canim
Günaydın kızlar
Günaydın canim
Ne zor seyler yasamissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…