Günaydın canimcimGünaydın kızlar
1 haftadır hic kahve icmedimKahve içelim
| Mavi Kaptan |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi Sarı |
| Mavi Sarı |
Şimdi içiyom. hep içtim.1 haftadır hic kahve icmedim
Çay içicem bir buçuk saat sonra ben deKahve içelim
Afiyet olsun canimŞimdi içiyom. hep içtim.
Bizde aksama ıspanak var canim yumurtalı yapacağızAkşam yemeği fikri verin bana bakiim.
Hmmm ıspanağım vardı buzlukta. Ben de yemeğini yapayım. Sağol kuşumBizde aksama ıspanak var canim yumurtalı yapacağız
Gerci ben yumurtasiz yiyorum
Regl etkisi olabilir canım. Cuma ya da c.tesi başladı. Ama sökülmedi. Ondan olmuştur.Sekersizi biraktin mi menulerine dikkat edemedim. Neden arti oldu haftasonu
İnşallah biraz ödem atmışımdırMaviş Şirinlerim Sevgili Kaptanımsidelya
Bugün Kutsal Perşembe. Ben detoksumu hazırladım. Yarına Güzel bir eksi için bugünü hafif geçirelim.
Turşu, Baklagil ve ödem yapan yiyeceklerden uzak duralım. Tuzu azaltalım. Bol su içelim.
Her şey Mavi takım için.
Şirinleyeceğizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sidelya Mavi Kaptan Cordelia Mavi fesang Mavi sara_28 Mavi pastelfit Mavi Kinoalihatun Mavi Beth18 transfer Mavi _ASTRAL_ Mavi DeryaOnDiet Mavi Zipzip- Mavi Sarı mavilimYesilim Mavi Sarı
Ayy kahve içilmez miŞimdi içiyom. hep içtim.
Ah aşkım ah , hem aç hem çaysızÇay içicem bir buçuk saat sonra ben de
Yaa bugün ben de fikirsizimAkşam yemeği fikri verin bana bakiim.
Ellerine saglik simdiden afiyet olsun canimKendim için kerevizi fırında pişirip üstüne kıyma sos yapicam evdekilere bilemedim
1 hafta mııııı1 haftadır hic kahve icmedim
Aynı şeyleri yapıcaz belli kiKendim için kerevizi fırında pişirip üstüne kıyma sos yapicam evdekilere bilemedim
Kapat abla bende gorunmuyoÜrün deneme çıktı alttan, gittim kayıt oldum , hala alttan sürekli çıkıyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?