Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben bi de kıza yemek koyuyorum hergün, ona göre de yemek yapmak gerekiyo. Mesela zeytinyağlı kereviz uygun. Salata uygun. Çorba falan da istiyo ama soğuyo
Sen ne kadar hamaratsin. Ben buzluktan simit çıkarıp koyuyorum yanına da çikolata ve meyve o kadar

Bunun tarifini alabilirmiyim? Ben salata olarak tüketiyorum da
Kerevizleri patates kızartacak gibi dilim dilim kes. Baharatla yağla, fırına at bir 15-20 dk iyice pişsin. Tavada kıyma salça soğan kavur. Kerevizlerin üstüne dök ye. Ben böyle yapacağım canım

Sen ne kadar hamaratsin. Ben buzluktan simit çıkarıp koyuyorum yanına da çikolata ve meyve o kadar
Hayatım tamam hamaratım kabul ediyorum da mesele o değil.
Benim kız yemek seviyo, bugün söylemesi ayıptır tavuklu havuçlu kırmızı lahanalı yoğurtlu mayonezli salata koydum, bu soğuk olduğu için sıkıntı yok. Bir de sıcak pilav ve h bebek patates, bunlar sıcak kalsın diye sabah sabah ne uğraştım.

Günaydın canikolar
Yatıyorum hiç halim yok boğaz ağrım halsizligim artıyor eşimde sabah titreyerek uyandı ortanca oğlan ateşli ve hasta. Bugün test vermeye gideceğim.
Canım Nasıl oldun? Oğlun nasıl?

Uykusuzluk yorgunluk ödemli bir sabaha uyandım

Günaydın kızlar
Günaydın canım kinoacığım.
Ürün deneme çıktı alttan, gittim kayıt oldum , hala alttan sürekli çıkıyo yaa
Bugün çıkmadı bana.

@limonlutarcinlikek ugurbocuuu Allah acil şifalar versin inşaallah

Sizede Allah şifa versin canım
Amin canlar teşekkür ederiz
Canim nasil oldunuz, bebek daha iyi mi
Uyanikken daha iyi canım uyuyunca artıyor
ugurbocuuu canım nasıl oldunuz alıntı yapamadım
Saol canim ilaçlarını veriyorum ventolin verdi işte doktor makineye konup buharını solutuyoruz inşallah iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…