Okula mi götürüyor yemegiBen bi de kıza yemek koyuyorum hergün, ona göre de yemek yapmak gerekiyo. Mesela zeytinyağlı kereviz uygun. Salata uygun. Çorba falan da istiyo ama soğuyo
Sen ne kadar hamaratsin. Ben buzluktan simit çıkarıp koyuyorum yanına da çikolata ve meyve o kadarBen bi de kıza yemek koyuyorum hergün, ona göre de yemek yapmak gerekiyo. Mesela zeytinyağlı kereviz uygun. Salata uygun. Çorba falan da istiyo ama soğuyo
Ben kapattım tekrar tekrar çıkıyorKapat abla bende gorunmuyo
Umarım takım olarak kaçamak yapılmamıştırkırmızı takim
Bugun kara perşembe
Menulerde odem yaptiracak, arti cikartacak seyler istemiyorum hanimlar
Uygun sebze, et yemekleri bol salata yogurt
Ben bugun ödem çayı yapacağım yapmak isteyen şimdidem hazırlasın
Yarim harika eksilerle gelelim, sizleri seviyorum
@60kiloyum
@She-Raa
@Elhan
@DombiliKus
@Migim
@Nefesimmmsin
@sandriyon
ugurbocuuu
L u c i a
Bunun tarifini alabilirmiyim? Ben salata olarak tüketiyorum daKendim için kerevizi fırında pişirip üstüne kıyma sos yapicam evdekilere bilemedim
Mandalinalı ile kez duydum hadi bakalımMandalinali detoks suyu yaptim inşallah midemi bozmaz
Kerevizleri patates kızartacak gibi dilim dilim kes. Baharatla yağla, fırına at bir 15-20 dk iyice pişsin. Tavada kıyma salça soğan kavur. Kerevizlerin üstüne dök ye. Ben böyle yapacağım canımBunun tarifini alabilirmiyim? Ben salata olarak tüketiyorum da
Süper bunu deneyeceğim ellerinize sağlık şimdidenKerevizleri patates kızartacak gibi dilim dilim kes. Baharatla yağla, fırına at bir 15-20 dk iyice pişsin. Tavada kıyma salça soğan kavur. Kerevizlerin üstüne dök ye. Ben böyle yapacağım canım
Büyüdüm de tarif veriyorumBunun tarifini alabilirmiyim? Ben salata olarak tüketiyorum da
HayatımSen ne kadar hamaratsin. Ben buzluktan simit çıkarıp koyuyorum yanına da çikolata ve meyve o kadar
Canım Nasıl oldun? Oğlun nasıl?Günaydın canikolar
Yatıyorum hiç halim yok boğaz ağrım halsizligim artıyor eşimde sabah titreyerek uyandı ortanca oğlan ateşli ve hasta. Bugün test vermeye gideceğim.
Uykusuzluk yorgunluk ödemli bir sabaha uyandım
Günaydın canım kinoacığım.Günaydın kızlar
Bugün çıkmadı bana.Ürün deneme çıktı alttan, gittim kayıt oldum , hala alttan sürekli çıkıyo yaa
Amin canlar teşekkür ederizSizede Allah şifa versin canım
Uyanikken daha iyi canım uyuyunca artıyorCanim nasil oldunuz, bebek daha iyi mi
Saol canim ilaçlarını veriyorum ventolin verdi işte doktor makineye konup buharını solutuyoruz inşallah iyi olacakugurbocuuu canım nasıl oldunuz alıntı yapamadım
Allah sifa versin canim daha iyi olur insallahAmin canlar teşekkür ederiz
Uyanikken daha iyi canım uyuyunca artıyor
Saol canim ilaçlarını veriyorum ventolin verdi işte doktor makineye konup buharını solutuyoruz inşallah iyi olacak
Bende cikmiyor ya dun kapatttimBen kapattım tekrar tekrar çıkıyor
Amin inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?