Mesajlar arası bekliyodum beklemek istemedim. Parayı yatırdım uyumuşum uyandim pro olmuştum :))Canım pro mu oldun ben de sordum yöneticilere ama sonra dışarı çıktığımda falan para yatırmayı ihmal ettim vakit ayiramadim
Yazayım minnoşumİnşallah yaa adet de tam sökülmedi
Erkek çocuklar daha kolay, benim oğlan okulun yemeğini yiyiyo, bi de ekmek koyup cebine onu da aralarda yiyiyolarmış erkekler
Tişkürler , naapcaz bi özelden yaz bari
Valla yaa
Çene bol
135.000 oldum canımÇenemiz durmuyor ki
Geçmiş okuyanlara üzülüyorum ama susamıyorum bir türlü. Bir de toplu alıntı hiç sevmiyorum o yüzden tek tek yazıyorum mesajlarıÇenemiz durmuyor ki
Günaydın canimHerkese günaydın
Ee yakinda 10.000 oluruzAaaa 9000 sayfa olmuşuz daha yeni 8bine gecmedik mi ya
Kaptanım sevgili @Busra 17 8000 adımdan sonrası ‘yarım tost ve 1 minik tuzlu kurabiye’ için
Cordelia idolüm sensin kaptanım ama bebişle bu kadar oluyor Sürekli kucak ya da kol altından tutturup yürümek istiyor
@DombiliKus yarın adımlara ek olarak eva da yapmayı düşünüyorum canımama her yeri titriyor kadının inşallah yapabilirim
Günaydın kaptanGünaydın canim
Banka hesabin varsa ibana yatirabiliyorsun canimCanım pro mu oldun ben de sordum yöneticilere ama sonra dışarı çıktığımda falan para yatırmayı ihmal ettim vakit ayiramadim
Sana yazmıştım ama pazar rahatsızdım ya yattım kalktım 1435 adım atmısımL u c i a pazar adımlarını bulamadım canım.
Günaydın prensesGünaydın bebeğim.
teşekkürler canım.
Var mi baska bulamadigin canim hemen bulalimteşekkürler canım.
Tamam tatlım unutmuşum. Bu ara inan menü paylaştım mı öğlen ne yedim bunları bile hatırlamıyorum.Sana yazmıştım ama pazar rahatsızdım ya yattım kalktım 1435 adım atmısım
Normal bir sürü kişi kolay değilTamam tatlım unutmuşum. Bu ara inan menü paylaştım mı öğlen ne yedim bunları bile hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?