Evet var aslında ihmal ettim hep bunları eşim halleder ona da nick imi felan verip yatır diyemedim kendim hallederim inşallahBanka hesabin varsa ibana yatirabiliyorsun canim
Benim de eşim hallederEvet var aslında ihmal ettim hep bunları eşim halleder ona da nick imi felan verip yatır diyemedim kendim hallederim inşallah
Umudumu asla kesmem kuzum.Benden ümidi kesme kaptanım. Süprizlerle doluyumdur
Aaa pro mu oluyorsunBenim de eşim hallederama bunu söylesem şimdi adama , benle dalga mı geçiyon, işteyim vs der kendim yaptım o yüzden
Yaptın mıBenim de eşim hallederama bunu söylesem şimdi adama , benle dalga mı geçiyon, işteyim vs der kendim yaptım o yüzden
Gördüm canımZeynep_Nihal kahvaltıda ne vardi canım?? Bu mesajı gittim spor başlığına yazdım yanlışlıkla
Oh missss uymaz mıGördüm canımbu hafta omlete taktım ama bu sefer omleti tost makinesine koydum arasına peynir ve az salam koydum yarım ay şeklinde tost makinesinde bastırdım uyar mı efendim size
Canım 474 kalori yapmışsın O yüzden bunu 11.000 adım sayacağım. Olur mu?Cordelia kaptanım ben 15 dk göbek ve 30 dakikalık tüm vücut videolarını yaptım ama 40 dakikalık videodan sonra saati spor modundan çıkartmayı unutmuşum kızım seslendiği için. ‘Anam gitti adımlarım’ diye bir panik kapattım, resimlemeyi unutmuşum.
Eki Görüntüle 3015733
@Busra 17 @She-Raa
Bu arada hayırlı olsunHaha ben eşime beni pro yap mesajları istediğim hızda yazamıyorum desem bön bön bakar sonra der ki sen ne tür bir manyaksın
Dışarda öyle bir kar yağıyor ki dün akşam başladı hala dev ediyorOh missss uymaz mı
Teşekkür ederim bitanem bunu kutlamak için haşhaşlı gözleme yiyelimmBu arada hayırlı olsun
Burda da garip bir kar başladıDışarda öyle bir kar yağıyor ki dün akşam başladı hala dev ediyor
Afiyet olsun canimGördüm canımbu hafta omlete taktım ama bu sefer omleti tost makinesine koydum arasına peynir ve az salam koydum yarım ay şeklinde tost makinesinde bastırdım uyar mı efendim size
Tamam ben çay suyunu koyayım sen çık gelTeşekkür ederim bitanem bunu kutlamak için haşhaşlı gözleme yiyelimm
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim
Ay ağzını seveyim inşallah nasip olacakTamam ben çay suyunu koyayım sen çık gel
Adımlarını bekliyore ben.İyi akşamlar herkese. Bugün yoğun bir gündü, uğrayamadım pek. Menümü paylaşayım, adımlarda tamam da yatmadan önce paylaşırım.
Sabah 30 dk tüm vücut ödev.
Kahvaltı 12.00
2 dilim tahıllı ekmek,
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu,
1 yk yazdan yaptığım kahvaltılık domates sosu,
2 kk peynir.
Akşam 18.30
2 parça tavuk,
Yoğurtlu 2 küçük kabak (az zeytinyağ ile fırında)
Su:1,5 lt. 2 lt ye tamamlarım.
Zipzip- @Busra 17 @She-Raa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?