Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kapat abla bende gorunmuyo
Evet artık görünmüyo
Okula mi götürüyor yemegi
Evet, kız yemekten çıktı, arkadaşları evden getiriyomuş. Zaten hiç bi yemeği beğenmez, sadece ben güzel yemek yapıyomuşun
Sen ne kadar hamaratsin. Ben buzluktan simit çıkarıp koyuyorum yanına da çikolata ve meyve o kadar
Yarım gün mü oğlunun okulu canım
Ben kapattım tekrar tekrar çıkıyor
Neyse durdu galiba
Kerevizleri patates kızartacak gibi dilim dilim kes. Baharatla yağla, fırına at bir 15-20 dk iyice pişsin. Tavada kıyma salça soğan kavur. Kerevizlerin üstüne dök ye. Ben böyle yapacağım canım
Deniycem bunu çok güzel bence
Eve yeni girdim ilaç ara ara yok başka semte öğlen gecicem kahvaltım çok gecikti (
Ne ilacı canım
Büyüdüm de tarif veriyorum
Maşallah çocucuğuma
Canım Nasıl oldun? Oğlun nasıl?

Günaydın canım kinoacığım.

Bugün çıkmadı bana.
Bana kaç aydır bu ikinci, ilkine girmemiştim

Ay maşallah maşallah bayıldım. Benim oğlum da yese keşke beeeeeelki ben de bir şeyler hazırlarım

Tam gün hayatım etüde kalıyor bir de

Mesajlarda beklememek için yaptım ama havası da başka tabi
Hayırlı olsun
Geçmişin bir kısmı da unutulmuş o kadar çok mesaj kaçırıyorum ki lavinyacim bazen alıntılarda fark ediyorum.
Yok yok valla çok yazmdim ben gece
Afiyet olsun canım
Güanydınlar hanımlar sabah kahvemide içtm şimdi
Abla senin munilerini hiç göremiyorum nasıl ilerliyorsun

Ben bi de etüte bırakmıyorum
08.45’de başlıyo
16.20’de alıyorum
Ama okulun yemeğini yemiyodu, akşam yüzü beyaz gözlerinin altı mor geliyodu.
Şimdi çok iyi
Saatleri hemen hemen aynı. Bizimki beslenmeyi tam yemiyor bir de gidip kantinden tost alıyor eşşek

İnan ki ben yazdım sanıyordum.cok özür dilerim.art niyetle yazmamazlik yapmadım tekrardan özür dilerim böbrek kanallarına ve mesaneye hiç bakıldı mi mesaneden böbreklere kadar kaçak var mı diye? Yada mesanenin büyüklüğünde bir sıkıntı var mı? Kanda da herhangi bir eksiklik veya fazlalik çıkarsa doktorlar oradan da anlar

Hiç görmedim bile mesajını canım benim geçmiş yapmadan ilerliyor um geçmiş olsun ne oldu burdaki arkada slar çok güzel dert dinler yardımcı olur her konuda ben ne zman bir sıkıntı m olsa buraya yazdım bin tane geçmiş olsun mesajı dualar ayrı bence yalnıs düşünüyorsun burası bir aile grubu

Yarına inşallah çok fazla olmasa da bir miktar eksiyle geliyorum canikolarim bugün yine kahvaltıdan önce hızlıca ince pijamayla tartıldım
İnşallah yaa adet de tam sökülmedi
Saatleri hemen hemen aynı. Bizimki beslenmeyi tam yemiyor bir de gidip kantinden tost alıyor eşşek
Erkek çocuklar daha kolay, benim oğlan okulun yemeğini yiyiyo, bi de ekmek koyup cebine onu da aralarda yiyiyolarmış erkekler
Minnoşum sana coooooook yakışır
Tişkürler , naapcaz bi özelden yaz bari
9000 sayfa olmuş kızlar
Valla yaa
Aaaa 9000 sayfa olmuşuz daha yeni 8bine gecmedik mi ya
Çene bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…