Evet artık görünmüyoKapat abla bende gorunmuyo
Evet, kız yemekten çıktı, arkadaşları evden getiriyomuş. Zaten hiç bi yemeği beğenmez, sadece ben güzel yemek yapıyomuşunOkula mi götürüyor yemegi
Yarım gün mü oğlunun okulu canımSen ne kadar hamaratsin. Ben buzluktan simit çıkarıp koyuyorum yanına da çikolata ve meyve o kadar
Neyse durdu galibaBen kapattım tekrar tekrar çıkıyor
Deniycem bunu çok güzel benceKerevizleri patates kızartacak gibi dilim dilim kes. Baharatla yağla, fırına at bir 15-20 dk iyice pişsin. Tavada kıyma salça soğan kavur. Kerevizlerin üstüne dök ye. Ben böyle yapacağım canım
Ne ilacı canımEve yeni girdim ilaç ara ara yok başka semte öğlen gecicem kahvaltım çok gecikti(
Maşallah çocucuğumaBüyüdüm de tarif veriyorum
Bana kaç aydır bu ikinci, ilkine girmemiştimCanım Nasıl oldun? Oğlun nasıl?
Günaydın canım kinoacığım.
Bugün çıkmadı bana.
Ay maşallah maşallah bayıldım. Benim oğlum da yese keşke beeeeeelki ben de bir şeyler hazırlarımHayatımtamam hamaratım kabul ediyorum da mesele o değil.
Benim kız yemek seviyo, bugün söylemesi ayıptır tavuklu havuçlu kırmızı lahanalı yoğurtlu mayonezli salata koydum, bu soğuk olduğu için sıkıntı yok. Bir de sıcak pilav ve h bebek patates, bunlar sıcak kalsın diye sabah sabah ne uğraştım.
Tam gün hayatım etüde kalıyor bir deEvet artık görünmüyo
Evet, kız yemekten çıktı, arkadaşları evden getiriyomuş. Zaten hiç bi yemeği beğenmez, sadece ben güzel yemek yapıyomuşun
Yarım gün mü oğlunun okulu canım
Neyse durdu galiba
Deniycem bunu çok güzel bence
Ne ilacı canım
Maşallah çocucuğuma
Bana kaç aydır bu ikinci, ilkine girmemiştim
Yaaa dimi onların evi niye hep öyle kamyon çarpmış gibiAğır yaşamlarda melissa'nın hikayesini izliyorum. İlk defa düzenli bir ev gördüm.
Hayırlı olsunMesajlarda beklememek için yaptım ama havası da başka tabi
Yok yok valla çok yazmdim ben geceGeçmişin bir kısmı da unutulmuş o kadar çok mesaj kaçırıyorum ki lavinyacim bazen alıntılarda fark ediyorum.
Afiyet olsun canımDünün menüsünü hemen yazıyorum
Kahvaltı 6.40
2 yumurta tavada
2 dilim tam buğday ekmeği
2 parça süzme peynir
Ara 10
1 elma
Öğle 12.
Çeyrek yufka ekmek arasına süzme peynir
Büyük kase yeşil salata
1 ayran
Ara 16
4 hurma 1 avuç çıtır leblebi
Akşam 18.30
Mantarlı tavuk sote
Bol salata
1 dilim tam buğday ekmeği
Su 3lt
@Zipzip-Lavinia_98
Abla senin munilerini hiç göremiyorum nasıl ilerliyorsunGüanydınlar hanımlar sabah kahvemide içtm şimdi
Bilmiyorum psikolojik olabilir. hayattan vazgeçmişler. Sadece yiyorlar. Ama bu kadın çok düzenli .Başarılı olan kadınları izleyince çok mutlu oluyorum.Yaaa dimi onların evi niye hep öyle kamyon çarpmış gibi
Ben bi de etüte bırakmıyorumTam gün hayatım etüde kalıyor bir de
Saatleri hemen hemen aynı. Bizimki beslenmeyi tam yemiyor bir de gidip kantinden tost alıyor eşşekBen bi de etüte bırakmıyorum
08.45’de başlıyo
16.20’de alıyorum
Ama okulun yemeğini yemiyodu, akşam yüzü beyaz gözlerinin altı mor geliyodu.
Şimdi çok iyi
Minnoşum sana coooooook yakışırBen de mi pro plsam
Buraya yazmak istemiyordum ama icimde kaldi. Ben derdimi buraya yazdim. Neşem kadar ilgilenilmedi. Uzuldum acikcasi. Belki de insanlar buraya dert dinlemeye degil eglenmeye geliyordur diye kendimi avutuyorum... Asil gercek annenin evladina olan vicdaniymis, uzuntusuymus... Esim bile bugun arkadaslariyla disari cikti. Ben evladimla birlikteydim... aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar sozu ne kadar dogruymus...
İnan ki ben yazdım sanıyordum.cok özür dilerim.art niyetle yazmamazlik yapmadım tekrardan özür dilerimGecmis olsun. Allah sizlere sabir versin.itp hastaligini simdi okudum trombositlerin dusuklugunden kaynaklaniyormus. Simdi nasil? Bir care bulunabildi mi? Cok cok uzuldum. Cocuklarin hastaligi beni bitiriyor...
Fmf.te bobrekte bazi maddeler birikiyor ve bu maddeler bobrek yetmezligine ve kisinin olumune kadar gidiyor. Verilen ilac bobreklerin korunmasini saglayacak insallah
Canım sizede çok büyük geçmiş olsun9000 sayfa olmuş kızlar
Hiç görmedim bile mesajını canım benim geçmiş yapmadan ilerliyor um geçmiş olsun ne olduBuraya yazmak istemiyordum ama icimde kaldi. Ben derdimi buraya yazdim. Neşem kadar ilgilenilmedi. Uzuldum acikcasi. Belki de insanlar buraya dert dinlemeye degil eglenmeye geliyordur diye kendimi avutuyorum... Asil gercek annenin evladina olan vicdaniymis, uzuntusuymus... Esim bile bugun arkadaslariyla disari cikti. Ben evladimla birlikteydim... aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar sozu ne kadar dogruymus...
Canım pro mu oldun ben de sordum yöneticilere ama sonra dışarı çıktığımda falan para yatırmayı ihmal ettim vakit ayiramadimMinnoşum sana coooooook yakışır
İnşallah yaa adet de tam sökülmediYarına inşallah çok fazla olmasa da bir miktar eksiyle geliyorum canikolarim bugün yine kahvaltıdan önce hızlıca ince pijamayla tartıldım
Erkek çocuklar daha kolay, benim oğlan okulun yemeğini yiyiyo, bi de ekmek koyup cebine onu da aralarda yiyiyolarmış erkeklerSaatleri hemen hemen aynı. Bizimki beslenmeyi tam yemiyor bir de gidip kantinden tost alıyor eşşek
Tişkürler , naapcaz bi özelden yaz bariMinnoşum sana coooooook yakışır
Valla yaa9000 sayfa olmuş kızlar
Çene bolAaaa 9000 sayfa olmuşuz daha yeni 8bine gecmedik mi ya
Çenemiz durmuyor kiAaaa 9000 sayfa olmuşuz daha yeni 8bine gecmedik mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?