Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

2-3 gün önce kabak rendeledim içine börek gibi oldu. Tabi tuz olmadığı için peynir dengeleyip lezzet veriyo
Benim kabakla aram hiç yok yaa.soyle diyeyim ben en çok börek çörek vs.seviyorum üç öğünde kahvaltı yaparım.ama insan ara da değişik bir versiyonu arıyor.bende elimden geldiğince yapıyorum.bu aralar da mercimek mantısı varmış onu denemek istiyorum

Allah korusun. Cicikuşum benim herşeyim onun yeri ayrı. "Nerdesin sen nasılsın" diyor bana İçerde bağırıyor çıkar beni diye.
Yaa instagramda falan görüyorum kuş kedi köpek hepsi birlikte, hiç biri diğerine dokunmuyo. Bana öylesi denk gelmez.
Deli kuşçıkar çocuğu , gönder o beşiktaşlıyı

Kabak mücver çok severim

O nasılmış acaba
Gel abla gel ama yazın annemi bulmak icin 90 km daha yol yapmamiz gerekiyor
Abooow nereye gitmemiz lazım

Amin canlar teşekkür ederiz

Uyanikken daha iyi canım uyuyunca artıyor

Saol canim ilaçlarını veriyorum ventolin verdi işte doktor makineye konup buharını solutuyoruz inşallah iyi olacak
8 yaşında oğlum bebekligimden beri hâlâ alıyor hava daha iyi oluyorlar inşallah çok iyi olucak

O nasılmış acaba

Abooow nereye gitmemiz lazım
Çok detaylı bakamadım iki tarif gördüm.kirmizi mercimeği başladı iyice içine ince bulgur koydu demledi.istedigi baharatı koyup yuvarladı.ustune sarımsaklı yoğurt ve yağda pulbiberi ısıtıp döktü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…