Aaa hic konuşmadik bunu galiba5 sene yaşadım canım
Allah korusun. Cicikuşum benim herşeyim onun yeri ayrı. "Nerdesin sen nasılsın" diyor bana
Offf üşüdüm
Çok yağmış
Tiiipee baaakcicikuş nerde, yoksa kedi onu
2-3 gün önce kabak rendeledim içine börek gibi oldu. Tabi tuz olmadığı için peynir dengeleyip lezzet veriyopastelfit o tarifi bayadir yapmıyordum.yapayim en kısa zamanda ben buuuuuzzz gibi güzelim Eskişehir deyim canım
Evet canım konuşmadık.ben çok şehirde yaşadım.detayli yazamıyorum.buralar da ajanlarim olabilir.yoksa neler neler yazarım söylerim yada foto atarimAaa hic konuşmadik bunu galiba
Ben hiç Ankara’ya gitmedim, çocuklar da hep istiyor Anıtkabir’i görmek. Bu yaz gitmek istiyoruz, Hem börek yerizAaa hic konuşmadik bunu galiba
Evet canım konuşmadık.ben çok şehirde yaşadım.detayli yazamıyorum.buralar da ajanlarim olabilir.yoksa neler neler yazarım söylerim yada foto atarim
Benim kabakla aram hiç yok yaa.soyle diyeyim ben en çok börek çörek vs.seviyorum üç öğünde kahvaltı yaparım.ama insan ara da değişik bir versiyonu arıyor.bende elimden geldiğince yapıyorum.bu aralar da mercimek mantısı varmış onu denemek istiyorum2-3 gün önce kabak rendeledim içine börek gibi oldu. Tabi tuz olmadığı için peynir dengeleyip lezzet veriyo
Gel abla gel ama yazın annemi bulmak icin 90 km daha yol yapmamiz gerekiyorBen hiç Ankara’ya gitmedim, çocuklar da hep istiyor Anıtkabir’i görmek. Bu yaz gitmek istiyoruz, Hem börek yeriz
Yaa instagramda falan görüyorum kuş kedi köpek hepsi birlikte, hiç biri diğerine dokunmuyo. Bana öylesi denk gelmez.Allah korusun. Cicikuşum benim herşeyim onun yeri ayrı. "Nerdesin sen nasılsın" diyor banaİçerde bağırıyor çıkar beni diye.
Kabak mücver çok severimBenim kabakla aram hiç yok yaa.soyle diyeyim ben en çok börek çörek vs.seviyorum üç öğünde kahvaltı yaparım.ama insan ara da değişik bir versiyonu arıyor.bende elimden geldiğince yapıyorum.bu aralar da mercimek mantısı varmış onu denemek istiyorum
O nasılmış acabaBenim kabakla aram hiç yok yaa.soyle diyeyim ben en çok börek çörek vs.seviyorum üç öğünde kahvaltı yaparım.ama insan ara da değişik bir versiyonu arıyor.bende elimden geldiğince yapıyorum.bu aralar da mercimek mantısı varmış onu denemek istiyorum
Abooow nereye gitmemiz lazımGel abla gel ama yazın annemi bulmak icin 90 km daha yol yapmamiz gerekiyor
8 yaşında oğlum bebekligimden beri hâlâ alıyor hava daha iyi oluyorlar inşallah çok iyi olucakAmin canlar teşekkür ederiz
Uyanikken daha iyi canım uyuyunca artıyor
Saol canim ilaçlarını veriyorum ventolin verdi işte doktor makineye konup buharını solutuyoruz inşallah iyi olacak
Ben deKabak mücver çok severim
Allah size de şifa versin canım8 yaşında oğlum bebekligimden beri hâlâ alıyor hava daha iyi oluyorlar inşallah çok iyi olucak
Onun yerine patates, yoğurt, kabartma tozu ve unu harmanlarim doğru fırınaKabak mücver çok severim
Çok detaylı bakamadım iki tarif gördüm.kirmizi mercimeği başladı iyice içine ince bulgur koydu demledi.istedigi baharatı koyup yuvarladı.ustune sarımsaklı yoğurt ve yağda pulbiberi ısıtıp döktü..O nasılmış acaba
Abooow nereye gitmemiz lazım
Rabbim şifa versin inşallah canım..8 yaşında oğlum bebekligimden beri hâlâ alıyor hava daha iyi oluyorlar inşallah çok iyi olucak
BasitmişÇok detaylı bakamadım iki tarif gördüm.kirmizi mercimeği başladı iyice içine ince bulgur koydu demledi.istedigi baharatı koyup yuvarladı.ustune sarımsaklı yoğurt ve yağda pulbiberi ısıtıp döktü..
Yazin annemler köyde oluyor ablaO nasılmış acaba
Abooow nereye gitmemiz lazım
Evet canım basit güzel gözüküyor yapanlar da beğenmişBasitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?