Allah sifa versin canim8 yaşında oğlum bebekligimden beri hâlâ alıyor hava daha iyi oluyorlar inşallah çok iyi olucak
Onu da severim ama içine biraz da dereotu falan koyarım missss olurOnun yerine patates, yoğurt, kabartma tozu ve unu harmanlarim doğru fırına
Bana verin 10 kilo un.ben su böreği,mantı baklava çörek gözleme vs hepsini yaparım.hiicc erinmemOnu da severim ama içine biraz da dereotu falan koyarım missss olur
Ben hic anlamamBana verin 10 kilo un.ben su böreği,mantı baklava çörek gözleme vs hepsini yaparım.hiicc erinmem
Ben hamur açmayı bilmiyorum ama kek hamuru biliyorum bir tek. Bol bol tuzlu kek yaparım artıkBana verin 10 kilo un.ben su böreği,mantı baklava çörek gözleme vs hepsini yaparım.hiicc erinmem
Atılmaz mı canım hiçShe-Raa Gölgelere sorsana Cumartesi adımları atılmış mı?
Sen neden gitmiyosun, kilo alırsın diye miYazin annemler köyde oluyor abla
Ama yazin koy cok guzel oluyor
Her turlu sebze meyve
Odun atesinde pisen gozleme de yaparız
Evet yorucu ama inan ki tam stres atmalik.sen ne yapmayı seversin canımBen hic anlamam
İşte bir arkadaştan beklentimBana verin 10 kilo un.ben su böreği,mantı baklava çörek gözleme vs hepsini yaparım.hiicc erinmem
Benim kekime yıllar önce nazar değdi hala da tam güzel kabarmaz.allahtan ben keki hiç sevmem ama benim kız bayılır.bir tık sevdiğim kek tarçın ve havuçlu kek o da bir gün bekleyecek bir dilim yerimBen hamur açmayı bilmiyorum ama kek hamuru biliyorum bir tek. Bol bol tuzlu kek yaparım artık
Zevk alıyorum hamurla ugrasinca tabi sonra vay fitigim vay boynumİşte bir arkadaştan beklentim
Sabah yazıyorum gelince sayfaya buraya ekleym hemen.Hayırlı olsun
Yok yok valla çok yazmdim ben gece
Afiyet olsun canım
Abla senin munilerini hiç göremiyorum nasıl ilerliyorsun
Tabi çok yorarZevk alıyorum hamurla ugrasinca tabi sonra vay fitigim vay boynum
Yersin tabi yarın cumaBenim kekime yıllar önce nazar değdi hala da tam güzel kabarmaz.allahtan ben keki hiç sevmem ama benim kız bayılır.bir tık sevdiğim kek tarçın ve havuçlu kek o da bir gün bekleyecek bir dilim yerim
Allah tan konuşunca kilo almıyoruzDün hamburger ve pizzabugünde mantı gözleme kek iki günde çok yararlı besinlerden bahsediyoruz maşallah
:)))) Aynen yoksa yuvarlanırdık herhalde sismektenAllah tan konuşunca kilo almıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?