Yok canım yemem.benim sağım solum belli olmaz.kendime gün koymuyorum o yüzden listeler de değilimYersin tabi yarın cuma
Akşama kaçamak var bizdeDün hamburger ve pizzabugünde mantı gözleme kek iki günde çok yararlı besinlerden bahsediyoruz maşallah
İradene maşallah canımYok canım yemem.benim sağım solum belli olmaz.kendime gün koymuyorum o yüzden listeler de değilimbir sene sen fazla if yapıyorum.ama son 58 gündür toplasan inan 5 kere ya bozdum ya bozmadım.
Ohhh afiyet olsun ablacımAkşama kaçamak var bizdevalla ucundan kıyısından alacam söz veriyom döner var bugün
Muhteşem kek tarifi verebilirimBenim kekime yıllar önce nazar değdi hala da tam güzel kabarmaz.allahtan ben keki hiç sevmem ama benim kız bayılır.bir tık sevdiğim kek tarçın ve havuçlu kek o da bir gün bekleyecek bir dilim yerim
Valla yaa.bir de hayal kurmak bedeva para istemiyorlar:)))) Aynen yoksa yuvarlanırdık herhalde sismekten
O kadar kzıgın ve öfkeliyi ki,hes kodu uygulaması ne olacak hasta olan şimdi dışarda olacak ne güzel memleket yahu ,nsanın aklıyla dalga geçmek bu olmalı.Maske serbest
Şimdi fark ettim bende tam yazacaktım sen yazdın
Az yiyecem kesinOhhh afiyet olsun ablacım
Aslında var ya kendi adıma söylüyorum bu lafı.yememem lazım demiyorum.gercekten de istiyorsam azıcık yiyip bırakıyorum.obur türlü olmaz yapamam.oyle olunca surdurebiliyorum.ara da pes ediyorum yeter diye.mesela bu aralar öyleyim.fire vermem inşallahİradene maşallah canım
Aynen yaAllah tan konuşunca kilo almıyoruz
Afiyet olsunAkşama kaçamak var bizdevalla ucundan kıyısından alacam söz veriyom döner var bugün
Ver canım kızıma yaparımMuhteşem kek tarifi verebilirim
İnşallah canım ipin ucu kaçınca toplaması zor oluyorAslında var ya kendi adıma söylüyorum bu lafı.yememem lazım demiyorum.gercekten de istiyorsam azıcık yiyip bırakıyorum.obur türlü olmaz yapamam.oyle olunca surdurebiliyorum.ara da pes ediyorum yeter diye.mesela bu aralar öyleyim.fire vermem inşallah
Ben hic sevmem yemek yapmayıEvet yorucu ama inan ki tam stres atmalik.sen ne yapmayı seversin canım
Aynen canım hepimiz emek veriyoruz.kacamak yaptığım zaman burası aklıma geliyor duurr yolcu diyorumİnşallah canım ipin ucu kaçınca toplaması zor oluyor
Aaaa bilmiyordum helal kız.ben giremem öyle yarışmalaraBen hic sevmem yemek yapmayı
Yaa mutfak benim olmayınca yapasim gelmiyor
Burda yemek yarismasina katildim orda yaptigim yemekler var
Ben gidiyorum hatta gecen yil ordaydimSen neden gitmiyosun, kilo alırsın diye mi
Cocostar pastam birinci olduAaaa bilmiyordum helal kız.ben giremem öyle yarışmalara
Bak sen elifcigeeee onu tutturmak zor mu.ver bakım sen tarifi yada linki bakayımCocostar pastam birinci oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?