- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.101
- 1.423
- 60
Teşekkür ederimAynen ya
Afiyet olsun
Çokta güzel yapmıştın tarifleriniBen hic sevmem yemek yapmayı
Yaa mutfak benim olmayınca yapasim gelmiyor
Burda yemek yarismasina katildim orda yaptigim yemekler var
Bir dönem bende katılmıştım en son starbucks kurabiyesi yapmıştım.Aaaa bilmiyordum helal kız.ben giremem öyle yarışmalara
Ellerine sağlık ablaTeşekkür ederim
Çokta güzel yapmıştın tariflerini
Bir dönem bende katılmıştım en son starbucks kurabiyesi yapmıştım.
Bulup atayim canimBak sen elifcigeeee onu tutturmak zor mu.ver bakım sen tarifi yada linki bakayım
Teşekkür ederim ablacimTeşekkür ederim
Çokta güzel yapmıştın tariflerini
Bir dönem bende katılmıştım en son starbucks kurabiyesi yapmıştım.
Güzelde olmuştu yani teşekkür ederimEllerine sağlık abla
Rica ederim kuzum ne demek ilk başlarda çok tedirgin oluyordun yapamam filan diye snra ne kadar ustalaşmıştınTeşekkür ederim ablacim
Yaa abla ben bunlar disinda hiç yemek yapmiyorum o yuzden tedirginligimRica ederim kuzum ne demek ilk başlarda çok tedirgin oluyordun yapamam filan diye snra ne kadar ustalaşmıştın
Teşekkür ederim
Ben yakında serbest olacağını tahmin ediyordum. Çünkü akdenizde tatil mevsimine bişey kalmadı. Zaten sağlıklı insanın maske takması sadece akciğer hastalığı yapar. Hasta olanlar maske takmalı. Bu normal bir zamanda da böyle olmakı. Benim çocuklarım ilkbahar ve sonbaharda çok hasta olurlardı. İki senedir nerdeyse hiç hasta olmadılar. Yani maske çok önemli ama hasta olanlar için. Bak japon turistlere, yazın bile maskesiz tatile çıkmazlar. Adamlar işi biliyor. Bilinçsiz insanlar yüzünden sağlam insan da hasta oluyor.O kadar kzıgın ve öfkeliyi ki,hes kodu uygulaması ne olacak hasta olan şimdi dışarda olacak ne güzel memleket yahu ,nsanın aklıyla dalga geçmek bu olmalı.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Olsun canısı zamanla elin alışır zaten,ilk başta zor gelir belkide sonra işi kapıyorsunYaa abla ben bunlar disinda hiç yemek yapmiyorum o yuzden tedirginligim
Kız bu neeeee.super olmuş.ben şimdi bunu nasıl TLF na kaydedilene alicam.kaybederim bu tarifiKekler - Pastalar - Cocostar Pasta
Bugünde sizlerle bir tatli tarifi paylaşacağım :)) Cocostar pasta : Malzemeler: 3 yumurta 1 çay bardağı şeker 2 yemek kaşığı sıcak su 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için; 1 su bardağı süt Üzeri için; 1 paket krem şanti 1, 5...www.kadinlarkulubu.com
Aç olan cani tatli isteyen bakmasin
Aynen ablacim yavas yavas alışıyorumOlsun canısı zamanla elin alışır zaten,ilk başta zor gelir belkide sonra işi kapıyorsun
Tesekkur ederim canimKız bu neeeee.super olmuş.ben şimdi bunu nasıl TLF na kaydedilene alicam.kaybederim bu tarifi
Zaten belliydi sinyalleri veriliyıordu hatta.Teşekkür ederim
Ben yakında serbest olacağını tahmin ediyordum. Çünkü akdenizde tatil mevsimine bişey kalmadı. Zaten sağlıklı insanın maske takması sadece akciğer hastalığı yapar. Hasta olanlar maske takmalı. Bu normal bir zamanda da böyle olmakı. Benim çocuklarım ilkbahar ve sonbaharda çok hasta olurlardı. İki senedir nerdeyse hiç hasta olmadılar. Yani maske çok önemli ama hasta olanlar için. Bak hapon turistlere, yazın bile hiç maskesiz tatile çıkmazlar. Adamlar işi biliyor. Bilinçsiz insanlar yüzünden sağlam insan da hasta oluyor.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Tamam bu anlattığın yazının resmini çektim.malzemeleri tamamlayınca deniyecegim mutlaka.hindistan cevizini coook severim.eskiden kaşıkTesekkur ederim canim
Kaydetmene gerek yok simdi benim profilime girdiginde actigim konular kismina gel her zaman bulabilirsin
Ya da favorilerine kaydet sonra favorilerden bakabilirsin
Zıpzpıpın nickine tıkla açtığı konularada tıklayınca oradan çıkıyor.Kız bu neeeee.super olmuş.ben şimdi bunu nasıl TLF na kaydedilene alicam.kaybederim bu tarifi
Alışırsın kuzum merak etme .Aynen ablacim yavas yavas alışıyorum
Tamam canım bulamazsan yine ozelden yazarsin linkide atarimTamam bu anlattığın yazının resmini çektim.malzemeleri tamamlayınca deniyecegim mutlaka.hindistan cevizini coook severim.eskiden kaşıkyerdim
Tamam ablaZıpzpıpın nickine tıkla açtığı konularada tıklayınca oradan çıkıyor.
Alışırsın kuzum merak etme .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?