Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aç olan cani tatli isteyen bakmasin

pastelfit minnoşum pro oldu alkısss
Teşekkür ederim
O kadar kzıgın ve öfkeliyi ki,hes kodu uygulaması ne olacak hasta olan şimdi dışarda olacak ne güzel memleket yahu ,nsanın aklıyla dalga geçmek bu olmalı.
Ben yakında serbest olacağını tahmin ediyordum. Çünkü akdenizde tatil mevsimine bişey kalmadı. Zaten sağlıklı insanın maske takması sadece akciğer hastalığı yapar. Hasta olanlar maske takmalı. Bu normal bir zamanda da böyle olmakı. Benim çocuklarım ilkbahar ve sonbaharda çok hasta olurlardı. İki senedir nerdeyse hiç hasta olmadılar. Yani maske çok önemli ama hasta olanlar için. Bak japon turistlere, yazın bile maskesiz tatile çıkmazlar. Adamlar işi biliyor. Bilinçsiz insanlar yüzünden sağlam insan da hasta oluyor.
pastelfit pro olmuşsun hayırlı olsun yakışmış kırmızılar
Teşekkür ederim
pastelfit prolugun hayirli olsun ablacim
Teşekkür ederim

Son düzenleme:
Kız bu neeeee.super olmuş.ben şimdi bunu nasıl TLF na kaydedilene alicam.kaybederim bu tarifi

Kız bu neeeee.super olmuş.ben şimdi bunu nasıl TLF na kaydedilene alicam.kaybederim bu tarifi
Tesekkur ederim canim

Kaydetmene gerek yok simdi benim profilime girdiginde actigim konular kismina gel her zaman bulabilirsin

Ya da favorilerine kaydet sonra favorilerden bakabilirsin

Zaten belliydi sinyalleri veriliyıordu hatta.
Turizme ne kaldı şurada aynen geçen seneki gibi olacak vaka artacak insanlar dip dibe çünkü,geöen sene tatile gittiğimizde bile öyleydi maske takan bile yoktu nerdeyse biz taktık yemeğe giderken filan.
Hasta olan taksın diyordunda olmayanda taksın yanından geçen insan hapşırıyor öksürüyor dikkat etmeyen çok fazla insan var işte.
Bana göre erken alınan bir karar oldu hes koduna bşi demiyorum bile o çok saçma geldi kalkması.

Pro olmanada sevindim iyi günlerde kullan.

Tesekkur ederim canim

Kaydetmene gerek yok simdi benim profilime girdiginde actigim konular kismina gel her zaman bulabilirsin

Ya da favorilerine kaydet sonra favorilerden bakabilirsin
Tamam bu anlattığın yazının resmini çektim.malzemeleri tamamlayınca deniyecegim mutlaka.hindistan cevizini coook severim.eskiden kaşık yerdim

Tamam bu anlattığın yazının resmini çektim.malzemeleri tamamlayınca deniyecegim mutlaka.hindistan cevizini coook severim.eskiden kaşık yerdim
Tamam canım bulamazsan yine ozelden yazarsin linkide atarim
Bu pastayi cuma gunu yapmıştım uzeri biraz ozensiz oldu aceleden
Cuma cok yogun oluyordu takimlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…