Valla süslemesi çok güzel olmuş.sanki sen yapmaktan çok süsleme işini seviyorsun ben mi yanlış anladımTamam canım bulamazsan yine ozelden yazarsin linkide atarim
Bu pastayi cuma gunu yapmıştım uzeri biraz ozensiz oldu aceleden
Cuma cok yogun oluyordu takimlar
KaydettimKekler - Pastalar - Cocostar Pasta
Bugünde sizlerle bir tatli tarifi paylaşacağım :)) Cocostar pasta : Malzemeler: 3 yumurta 1 çay bardağı şeker 2 yemek kaşığı sıcak su 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için; 1 su bardağı süt Üzeri için; 1 paket krem şanti 1, 5...www.kadinlarkulubu.com
Aç olan cani tatli isteyen bakmasin
Maske en azından yaza kadar devam etmeliydi. Ama zaten takmayan çok kişi var maalesef. İnsanları daha fazla tutmak mümkün değil. Hes kodu kalsın bence de, en azından kapalı ortama girişlerde önemli.Zaten belliydi sinyalleri veriliyıordu hatta.
Turizme ne kaldı şurada aynen geçen seneki gibi olacak vaka artacak insanlar dip dibe çünkü,geöen sene tatile gittiğimizde bile öyleydi maske takan bile yoktu nerdeyse biz taktık yemeğe giderken filan.
Hasta olan taksın diyordunda olmayanda taksın yanından geçen insan hapşırıyor öksürüyor dikkat etmeyen çok fazla insan var işte.
Bana göre erken alınan bir karar oldu hes koduna bşi demiyorum bile o çok saçma geldi kalkması.
Pro olmanada sevindim iyi günlerde kullan.
Fazla tebrik göz çıkarmaz :)) teşekkür ederim canım benim
Aslinda suslemede iyi değilimValla süslemesi çok güzel olmuş.sanki sen yapmaktan çok süsleme işini seviyorsun ben mi yanlış anladım
Ayy kaç senelik ev hanımıyım annem de bana karışır ben dinlermiyim tabi ki hayiiirrrAslinda suslemede iyi değilim
O zaman cok arastirmistim
Cikolatalari kendim o sekle getirdim
Mutfak bana kalirsa herseyi yapmayi seviyorum canim
Annem yaparken cok karisiyor o yuzden pek birsey yapmiyorum
İnşallah canim seve seve atarimAyy kaç senelik ev hanımıyım annem de bana karışır ben dinlermiyim tabi ki hayiiirrrinşallah ilerde kendi yuvani kurduğun zaman ağız tadıyla mutfağını duzersin bize de tarif ve foto atarsın inşallah
Keşke annem bana da karissa ben de bişey yapmasamAslinda suslemede iyi değilim
Teşekkür ederim canım
Bana da inanilmazzzz uyku bastırdı ama 15.30a kadar okuldayımSpor yapmam lazım ama bugün hava dan galiba kaçıyorum resmen
Kahve içme imkanın varsa içsen belki işe yararBana da inanilmazzzz uyku bastırdı ama 15.30a kadar okuldayım
Ne yazık ki yok canım. Eve gidince hemen koltuğa zıplayıp uyucamKahve içme imkanın varsa içsen belki işe yarar
Yazında turizm derdi var gelen turist zaten takmazki sahilde,epimiz bunaldık zaten bunun aksini düşünmek bile yanlış olur.Kaydettim
Maske en azından yaza kadar devam etmeliydi. Ama zaten takmayan çok kişi var maalesef. İnsanları daha fazla tutmak mümkün değil. Hes kodu kalsın bence de, en azından kapalı ortama girişlerde önemli.
Teşekkür ederim canım
Sen ne diyonAslinda suslemede iyi değilim
Kaç gündür bende salladım hep.Spor yapmam lazım ama bugün hava dan galiba kaçıyorum resmen
Yok yaaa , ben mutfakta başkası başımda durunca işimi yapamıyorumKeşke annem bana da karissa ben de bişey yapmasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?