Ben de ikizlerimAnnem ikizler ama kimlikte kova geçiyor tam tamamina ikizler burcu
Bana verin 10 kilo un.ben su böreği,mantı baklava çörek gözleme vs hepsini yaparım.hiicc erinmem
Burda yemek konuşunca kilo veriyorsunDün hamburger ve pizzabugünde mantı gözleme kek iki günde çok yararlı besinlerden bahsediyoruz maşallah
Hadi biz yallah Eskişehir'e
Ordamı oturuyormuş tühHadi biz yallah Eskişehir'e
Azcik yürürüz artık eritmek için napalimOrdamı oturuyormuş tühgidene kadar 10 kg alırız
Başımın üstünde yeriniz var
Aaa kim varHadi biz yallah Eskişehir'e
Yolluk yaparız artı durur durur yerizAzcik yürürüz artık eritmek için napalim
Sen urfadasin ortada buluşalım kuşumBeni ve bebemi de alın
Kolay gelsin canimOffff ben gidiyorum.iki saate anca gelirim spor beni bekliyor eder
Hadi kolay gelsin canımOffff ben gidiyorum.iki saate anca gelirim spor beni bekliyoreee
Bugun yuruyus zorunlu degil canim bilgin olsunOğlanı uyuyana kadar akla karayı seçtimbiraz adım atacağını şimdi. Eşim aradı o da yürüyüşe başlayacakmış. Neyse an dışarıda yap yürüyüşü derim, yoksa evdeki alanım daralır
Eve trafik lambası koyun bence mantıklıOğlanı uyuyana kadar akla karayı seçtimbiraz adım atacağını şimdi. Eşim aradı o da yürüyüşe başlayacakmış. Neyse an dışarıda yap yürüyüşü derim, yoksa evdeki alanım daralır
Sağol canımKolay gelsin canim
Yooooook canimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?