Buraya yazarken karar verdimBen Bulgurlu ıspanak düşündüm canım
O zaman şimdiden eline sağlıkBuraya yazarken karar verdimispanagi bulgurlu yapcam kendim yarin ondan yerim. Bugune mantar yapcam
Karnimi şimdi doyurdum akşamı dusunuyorum işte nasil insaniz bilmemO zaman şimdiden eline sağlık
Aaaa tamam o zaman, ben hergün sanıyordum
Tamamdır kaptanım, Cumartesi paylaşırımYok canim bugun ve yarin
Yarin muhtemelen kaptan degişecek ben artik olamam. En cok kgyu veren kaptan olacak, belki sen benim kaptanim olursunAaaa tamam o zaman, ben hergün sanıyordumTeşekkür ederim kaptanım
Tamamdır kaptanım, Cumartesi paylaşırımhaftaya 12000 adım atmayı planlıyorum
Sen iyi olda canim
Eşim girmez mutfağa zaten elinede yakışmıyor ancak kahve yapar makinede adam alışmamış hiç dağıtır yoksa her yeri .Ay abla mutfaktan çıkmaz benimki de. Ev ile benden daha çok ilgilidir. Yemek yoksa kendi yapar, kahvaltı hazırlar, süpürülecek silinecek yer varsa süpürür siler. Sadece ütü bilmez, bebeğin bakımını yapamaz o kadar. Hayatımı çok kolaylaştırıyor sağ olsun
A101'den al dilimli güzel oluyor tadı büyük dilim hatta .Bu sabah bir degisiklik yapıp sandvicimi çavdar ekmeği ile hazırladım meğer ne güzel tok tutuyormuş
Barbunya var k,mercimek pişiyor bende yanınada döner var,buğday salatası var bide.Akşam yemeğinin adını bulun ya ne zor bu durum böyle ne yapacagimi bilsem tamam
Tamam kaptanım. Bugün asla kaçamak yok. Çorba var akşama üsenmezsem belki salata eklerim.kırmızı takim
Bugun kara perşembe
Menulerde odem yaptiracak, arti cikartacak seyler istemiyorum hanimlar
Uygun sebze, et yemekleri bol salata yogurt
Ben bugun ödem çayı yapacağım yapmak isteyen şimdidem hazırlasın
Yarim harika eksilerle gelelim, sizleri seviyorum
@60kiloyum
She-Raa
Elhan
@DombiliKus
@Migim
@Nefesimmmsin
@sandriyon
ugurbocuuu
@L u c i a
Benim de en sevdiğim şey gece yattığımda kahvaltı için mama düşünmekKarnimi şimdi doyurdum akşamı dusunuyorum işte nasil insaniz bilmem
Bence ben kaptan olmayacağımYarin muhtemelen kaptan degişecek ben artik olamam. En cok kgyu veren kaptan olacak, belki sen benim kaptanim olursun
Ben de :)))Bence ben kaptan olmayacağım
Teşekkür ederim bitanem.Günaydın luşyacigim.
İyi dersler öğretmenim.
Yedek var canım hemen değiştiririz. Sen iyi ol yeter.
Hırsız mi?
Afiyet olsun.Beni geçmişsin.
Ben deeee inşallahZaten haftaya masterfitte yokum. Yani inşallah :))
Sari takimdasin bu haftaZaten haftaya masterfitte yokum. Yani inşallah :))
Hosgeldin ablacimTeşekkür ederim bitanem.Dersler iyi geçti. Geldim aranıza. Herkesi çok ösledim. Kimler var bu saatte bakiyim bi
Bu hafta dinlen canimBen deeee inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?