- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.101
- 1.423
- 60
Ben hazırlıyorum gittiğim zaman,birde çalışma durumuda var hazıra konuorlar hemen.Amin
Ben de istemiyorum
Benim annem kendi yemeği hariç yemek istemez.
Benim kayınpederim çok mutfağa girer çıkar , ayyy hiç hoşlanmam. Allahtan eşim öyle değil
Annenin burcu ne
Ben de kırılmasın diye hı hıı diyorum, sen otur diyorum. Sonra aynen devam
Bana verin 10 kilo un.ben su böreği,mantı baklava çörek gözleme vs hepsini yaparım.hiicc erinmem
Ben yaparım conconlu derim onada,karıştırırım kafama göre yada netten değişik tariflerde denerimBen degişik yemek yapmaya bayılıyorum öyle kafama göre de
Eşimle annem sevmez yemez
ivit dikkat edeceğim artıkınKız bu ne dermişimtövbe yaaa niye böyle atliyon emeklerine yazık
Gelirim ben deSen urfadasin ortada buluşalım kuşum
Aaaaa niye kızBugun yuruyus zorunlu degil canim bilgin olsun
5 gun yaris varAaaaa niye kız
Perşembe cuma adım yarışı olmuyor tatlımAaaaa niye kız
Ay abla mutfaktan çıkmaz benimki de. Ev ile benden daha çok ilgilidir. Yemek yoksa kendi yapar, kahvaltı hazırlar, süpürülecek silinecek yer varsa süpürür siler. Sadece ütü bilmez, bebeğin bakımını yapamaz o kadar. Hayatımı çok kolaylaştırıyor sağ olsunBen hazırlıyorum gittiğim zaman,birde çalışma durumuda var hazıra konuorlar hemen.
Ne istiyorsunuz diyorum siparişler geliyor,damat ise yemeğe götürür annem yoruldu der.
Erkek çok mutfağa girmeyecek,eşimde anlamaz mutfaktan arada gelir karıştırır gider
Afiyet olsun canim2 mart menüsüLavinia_98 AhSen_2504
kahvaltı
1 yum omlet
peynir zeytin
1 dlm tbe
1 muz
öğle peynir zeytin 1 dlm tbe
akşam
2 kepçe mercimek çorbası
4 yk bulgur piilavı
salata yoğurt
yarım dlm tbe
4 adet gong (bunu da yemeyeceğim daha)
1 muz
Eki Görüntüle 3018275
spor 4468 adım
Tamam canım o zaman . Ama ben yine de 10000 yapmaya çalışacağım bugün. Bir hafta hergün 10bin adım atınca sonuç ne olur onu görmek istiyorum5 gun yaris var
Cumartesi Pazar
Pazartesi Salı Çarşamba
Bugun bilerek dinleniyoruz ki kaslarimiz şişmesin tartida fazla cikmasin diye. İlla 10 bine zorlama bence.Tamam canım o zaman . Ama ben yine de 10000 yapmaya çalışacağım bugün. Bir hafta hergün 10bin adım atınca sonuç ne olur onu görmek istiyorum
Bir de benim oğlanın bebek arabası var, onla geziyor aradaEve trafik lambası koyun bence mantıklı
Afiyet olsun canım2 mart menüsüLavinia_98 AhSen_2504
kahvaltı
1 yum omlet
peynir zeytin
1 dlm tbe
1 muz
öğle peynir zeytin 1 dlm tbe
akşam
2 kepçe mercimek çorbası
4 yk bulgur piilavı
salata yoğurt
yarım dlm tbe
4 adet gong (bunu da yemeyeceğim daha)
1 muz
Eki Görüntüle 3018275
spor 4468 adım
O zaman bugün spor bildirimi yapmıyoruz demi?Bugun bilerek dinleniyoruz ki kaslarimiz şişmesin tartida fazla cikmasin diye. İlla 10 bine zorlama bence.
Bende bugun dinlencem yarin devam edicem
Ben Bulgurlu ıspanak düşündüm canımMinnagim uyusada yemek işini halletsem. Menüler de neler var
Yok canim bugun ve yarinO zaman bugün spor bildirimi yapmıyoruz demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?