Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben hazırlıyorum gittiğim zaman,birde çalışma durumuda var hazıra konuorlar hemen.
Ne istiyorsunuz diyorum siparişler geliyor,damat ise yemeğe götürür annem yoruldu der.

Erkek çok mutfağa girmeyecek,eşimde anlamaz mutfaktan arada gelir karıştırır gider

Bana verin 10 kilo un.ben su böreği,mantı baklava çörek gözleme vs hepsini yaparım.hiicc erinmem

Ben degişik yemek yapmaya bayılıyorum öyle kafama göre de
Eşimle annem sevmez yemez
Ben yaparım conconlu derim onada,karıştırırım kafama göre yada netten değişik tariflerde denerim
Eşim sever b,ilir saçma sapan bişi yapmayacağımı bende dikakt ederim tarife göre.

Ay abla mutfaktan çıkmaz benimki de. Ev ile benden daha çok ilgilidir. Yemek yoksa kendi yapar, kahvaltı hazırlar, süpürülecek silinecek yer varsa süpürür siler. Sadece ütü bilmez, bebeğin bakımını yapamaz o kadar. Hayatımı çok kolaylaştırıyor sağ olsun

Tamam canım o zaman . Ama ben yine de 10000 yapmaya çalışacağım bugün. Bir hafta hergün 10bin adım atınca sonuç ne olur onu görmek istiyorum
Bugun bilerek dinleniyoruz ki kaslarimiz şişmesin tartida fazla cikmasin diye. İlla 10 bine zorlama bence.
Bende bugun dinlencem yarin devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…