Tamam kaptanım :)Sari takimdasin bu hafta
Inşallah kaptanım sayenizde bu zayıflama işinin şimdilik sonuna geliyorum ama burdan gitmemBu hafta dinlen canim
Benim ne zaman girip ciktigim belli degil ablaTeşekkür ederim bitanem.Dersler iyi geçti. Geldim aranıza. Herkesi çok ösledim. Kimler var bu saatte bakiyim bi
Canımın içi buradaymışHosgeldin ablacim
Köklerini sıcak suya batır çok çabuk döküyor kumları . Kolay gelsin kaptanım.Bebe uyudu ben ispanak yikamaya koşarrrrrr
Aaa zıpzıpım dün babanın doğumgünü müydü? Ben bilmiyordum sadece canı pasta istedi sandım :) mutlu huzurlu sağlıklı yılları olsun inşallahCanımın içi buradaymış
Hoş buldum bitanem
Sabah sormayı unuttum babanın doğum günü heyecanı nasıldıpastasini yedi mi annen ne hediye aldı ona
Benim de tutmadı hedefim. Amaaan olduğu kadarMartin ilk haftasi bitecek bile ben düz 69 olacaktim sözde 1 Mart'ta
Dünya badire atlattın olsun kuzum ya Mart olmazsa nisan var mayis var sağlık olsun 69 yine olursun.Martin ilk haftasi bitecek bile ben düz 69 olacaktim sözde 1 Mart'ta
Aynen öyle ağzına sağlık kuzumDünya badire atlattın olsun kuzum ya Mart olmazsa nisan var mayis var sağlık olsun 69 yine olursun.
Fırsat buldukça girebiliyorsun biliyorum kaptanım.Benim ne zaman girip ciktigim belli degil abla
Sen niye yoksun tatlımBen deeee inşallah
Mesaji geç göndermişim abla yikadim ocaga koydum bileKöklerini sıcak suya batır çok çabuk döküyor kumları . Kolay gelsin kaptanım.
Civiltini hissettirmeni seviyorum.Aynen öyle ağzına sağlık kuzum
Gitme tabi ki canimInşallah kaptanım sayenizde bu zayıflama işinin şimdilik sonuna geliyorum ama burdan gitmem
Kolay gelsin kaptanimBebe uyudu ben ispanak yikamaya koşarrrrrr
ozel bir kutlama yapmiyoruz abla ya sadece pasta aldik hediyede almadikCanımın içi buradaymış
Hoş buldum bitanem
Sabah sormayı unuttum babanın doğum günü heyecanı nasıldıpastasini yedi mi annen ne hediye aldı ona
Teşekkür ederim canımAaa zıpzıpım dün babanın doğumgünü müydü? Ben bilmiyordum sadece canı pasta istedi sandım :) mutlu huzurlu sağlıklı yılları olsun inşallah
Odem yapmaz bence ama sen kendini daha iyi bilirsinCanım kuru patlıcan yemegi çekti ödem yapar mı
Zaten hiç bir zaman tutturamadimkiBenim de tutmadı hedefim. Amaaan olduğu kadar
Ramazan başlangici 1 nisan hedef 65 ablam hayirlisi artik. Ramazanda cok diyet modunda olamam korurum diye dusunuyordum belki kg verebilirsem yaza daha iyi başlamış olurum İnşallahDünya badire atlattın olsun kuzum ya Mart olmazsa nisan var mayis var sağlık olsun 69 yine olursun.
Çok tuzlu oluyor tuz ödem yapar onun için dedimOdem yapmaz bence ama sen kendini daha iyi bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?