Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canımın içi buradaymış
Hoş buldum bitanem
Sabah sormayı unuttum babanın doğum günü heyecanı nasıldı pastasini yedi mi annen ne hediye aldı ona
Aaa zıpzıpım dün babanın doğumgünü müydü? Ben bilmiyordum sadece canı pasta istedi sandım :) mutlu huzurlu sağlıklı yılları olsun inşallah

Inşallah kaptanım sayenizde bu zayıflama işinin şimdilik sonuna geliyorum ama burdan gitmem
Gitme tabi ki canim
Bebe uyudu ben ispanak yikamaya koşarrrrrr
Kolay gelsin kaptanim
Canımın içi buradaymış
Hoş buldum bitanem
Sabah sormayı unuttum babanın doğum günü heyecanı nasıldı pastasini yedi mi annen ne hediye aldı ona
ozel bir kutlama yapmiyoruz abla ya sadece pasta aldik hediyede almadik
Aaa zıpzıpım dün babanın doğumgünü müydü? Ben bilmiyordum sadece canı pasta istedi sandım :) mutlu huzurlu sağlıklı yılları olsun inşallah
Teşekkür ederim canım

Benim de tutmadı hedefim. Amaaan olduğu kadar
Zaten hiç bir zaman tutturamadimki
Dünya badire atlattın olsun kuzum ya Mart olmazsa nisan var mayis var sağlık olsun 69 yine olursun.
Ramazan başlangici 1 nisan hedef 65 ablam hayirlisi artik. Ramazanda cok diyet modunda olamam korurum diye dusunuyordum belki kg verebilirsem yaza daha iyi başlamış olurum İnşallah

15 mayista arkadaşımın düğünü var, en yakin arkadaşlarimdan. Şik olmaliyim Allahim nasip ederse gidebilirsem
16 Mayis ta doğumgünüm. Geçen sene 85tim bu sene 65 olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…