Acıkıyorum canım tabi kiii ama dayanmaya çalışıyorum. Bir de daha geç yersem midemde şişkinlik yapıyor. Teşekkür ederim canımya 16:30 dan sonra acikmiyor musun? ben 19:00 da once kapatirsam gece gozum donuyor ahahah afiyet olsun
afiyet olsun :)
Yarına Allah kerim :))Evet yemek defterini kapattık
Yarın sabahtan hastane işim var.erken biterse yemeği gelince yaparım en kötü ihtimal akşama ahaliye kahvaltı hazırlarım.zaten sulu yemek sevmiyorlar.Yarına Allah kerim :))
Zaten bence en güzeli kahvaltı. Menulerimden belli oluyordurYarın sabahtan hastane işim var.erken biterse yemeği gelince yaparım en kötü ihtimal akşama ahaliye kahvaltı hazırlarım.zaten sulu yemek sevmiyorlar.
Aynen üç öğünde kahvaltı yaparım.yanina da çay ohh.hamd olsunZaten bence en güzeli kahvaltı. Menulerimden belli oluyordur
Tabi kiii rabbim çaydan ayırmasın icmedigim gün migrenim tutarAynen üç öğünde kahvaltı yaparım.yanina da çay ohh.hamd olsun
Benim ciddi sorunlar var. İlk kizimda tedaviyle oldu. Allah her isteyene ve sana da nasip etsinCanimAllah tez zamanda sifa versin senin bebene de
Canim dualarimdasiniz, Allah tez zamanda butun agrilarini gecirsin, ilaclar etkisini gostersin sapasaglam, hic bir hastaligi yok gibi yasasin evladin
Cok sukur benim en son bakildiginda endokrinolojik tedavi gerektirecek durumda degildim. Simdi de sukurler olsunki reglim kendi icerisinde duzenli gidiyor. Her ay nasil sukrediyorum regl olabildigime. Ne guzel sen bebene kavusmussun Allah insallah bana da nasip eder :)
Yumurtali ispanak, yumurtali pirasa, yumurtali kabak, yogurtlu kabak. Sec begen yap :)
Aynen üç öğünde kahvaltı yaparım.yanina da çay ohh.hamd olsun
Yaa bizde cay ve kahvalti olsun her gun yemek aramayizTabi kiii rabbim çaydan ayırmasın icmedigim gün migrenim tutar
Çay hiç demlemiyorum. Boş boş midem bulaniyoTabi kiii rabbim çaydan ayırmasın icmedigim gün migrenim tutar
Geçmiş olsun canımCanım çok özür dilerim. Bugün hastanedeydik bütün gün, kızımın alerji atağı başladı, nefes darlığından sıkıntı yaşadık.
Eki Görüntüle 3018517
Teşekkür ederim. Küçük yaşta tedavi başlandığı için geçer diyorlar ama en büyük korkum astıma çevirmesi. Allah esirgesinGeçmiş olsun canım
Gecmis olsun canim Allah sifa versinCanım çok özür dilerim. Bugün hastanedeydik bütün gün, kızımın alerji atağı başladı, nefes darlığından sıkıntı yaşadık.
Eki Görüntüle 3018517
Aldin mi yeni süpürgeGittim geldim ne çok konuştunuz böylesüpürgem bozulmuştu bütün hepsini denedim herhalde yoruldum kızı aldım geldim yemek hazırlıcam daha
Aldım aldım sonunda incik cincik ettim koca yeri süpürdüm sayılırAldin mi yeni süpürge
Bizde hic sevmeyiz konusmayi
Teşekkür ederim kaptanımGecmis olsun canim Allah sifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?