Tamam canım nasil oldunuz iyilesebildiniz miCnm gelecek haftaya katılacağım ben
Tamam olur soylerimAaaa merak ettim ama yarın her şey belli olduktan sonra yazsan olur mu?
Sagol cnm benim ikizlerden birinin operasyonu vardı cnm onunla uğraşıyorum Dr tayini çıktı şansımıza ameliyatı da yapamadi başka hastaneden randevu aldık haftaya bakalım ne olacak cnm böyle oluncada yarismalarada giremiyorumNasılsın Oyacim bayadir gözükmüyorsun
Aaaa hay yarabbim şansa bak. İnşallah haftaya hallolur Allah acil şifalar versin inşallah canımSagol cnm benim ikizlerden birinin operasyonu vardı cnm onunla uğraşıyorum Dr tayini çıktı şansımıza ameliyatı da yapamadi başka hastaneden randevu aldık haftaya bakalım ne olacak cnm böyle oluncada yarismalarada giremiyorum
Çok şükür daha iyiyiz cnm ama işte kızımın operasyonu kaldı bu hafta Dr tayini çıkmışTamam canım nasil oldunuz iyilesebildiniz mi
Sagol cnm teşekkürlerAaaa hay yarabbim şansa bak. İnşallah haftaya hallolur Allah acil şifalar versin inşallah canım
Yaa oda şansına ertelenip duruyor hayirlsii olsun canim insallah saglikli bir sekilde atlatirsinizÇok şükür daha iyiyiz cnm ama işte kızımın operasyonu kaldı bu hafta Dr tayini çıkmış
Aynen cnm ya olsun bitsin dedikçe bir olamadı yavrumYaa oda şansına ertelenip duruyor hayirlsii olsun canim insallah saglikli bir sekilde atlatirsiniz
Selam canım gitti mi misafirin bariSelam kızlar
Hakkınızı helal edin
Bir kaç gündür misafirim vardı
Bildirim yapamadım
İnşAllah yarından itibaren devam
Mutlaka bir hayır vardır ama insan bir an önce hallolsun istiyorAynen cnm ya olsun bitsin dedikçe bir olamadı yavrum
Aaaaaa demeBenim tansiyonum yukselmiş gözlerim bulanık görüyor
Tamam canim yarin bildirimini bekliyoruzSelam kızlar
Hakkınızı helal edin
Bir kaç gündür misafirim vardı
Bildirim yapamadım
İnşAllah yarından itibaren devam
Hey yavrum hey urfaliya bak beee kahvaltıda çiğ köfte yiyor2 Mart 2022 menüm:
12.00 kahvaltı: 1 kk peynir, 1 kaşarlı tost tb ekmeğinden, 1 domates, 3 sıkım çiğ köfte, çay
15.00 ara: 1 kupa sütlü sade Türk kahvesi, 5 er tane badem kaju fındık,2 hurma
17.00 ara: 1 elma,1 portakal, 3 kaşık yoğurt
18.30 akşam yemeği: 1 tabak yoğurtlu kabak
20.00 ara: 1 sb tarçınlı süt içeceğim
Su: 2 litre
Amine Busra Zipzip- Hallederiz
Hiçte sevmem şuan 11 7 tekrar olcerim düşmezse içerimAaaaaa demelimonlu su iyi gelir canım
Gecmis olsun canimBenim tansiyonum yukselmiş gözlerim bulanık görüyor
Afiyet olsun canim2 Mart 2022 menüm:
12.00 kahvaltı: 1 kk peynir, 1 kaşarlı tost tb ekmeğinden, 1 domates, 3 sıkım çiğ köfte, çay
15.00 ara: 1 kupa sütlü sade Türk kahvesi, 5 er tane badem kaju fındık,2 hurma
17.00 ara: 1 elma,1 portakal, 3 kaşık yoğurt
18.30 akşam yemeği: 1 tabak yoğurtlu kabak
20.00 ara: 1 sb tarçınlı süt içeceğim
Su: 2 litre
Amine Busra Zipzip- Hallederiz
Evet normalin düşükse bu senin için yüksek. Benim de aynı canımHiçte sevmem şuan 11 7 tekrar olcerim düşmezse içerim
Benim normalde cok düşüktür tansiyonum hafif yukselse bile etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?