Akşam yemegim bayagi tuzlu olmustu ama böyle etkileyecegini tahmin etmezdim. Birazda cocuklar surekli kavga ediyorlar geriliyorumBen genelde pzrtesi eksi geliyorum
Ayyyy soyle soyle
Gecmis olsun cnm ne ameliyati ben kacirmisim
Gecmis olsun cnm niye yukseldi biranda yedigin bisemi yoksa sinir stres falan mi
Odaya tık çocukları ve kapıyı ört canımAkşam yemegim bayagi tuzlu olmustu ama böyle etkileyecegini tahmin etmezdim. Birazda cocuklar surekli kavga ediyorlar geriliyorum
19 aylik bebeeem 19yil goturduAminn. Çocuk dünyanın en güzel ama en zor şeyi kesinlikle. Benim çocuğum 8.5 yaşında ama benden 38 yıl götürdü gibi
Canım tansiyonun normal endişe etme 12-8 aralığı değerler fena değil.Hiçte sevmem şuan 11 7 tekrar olcerim düşmezse içerim
Benim normalde cok düşüktür tansiyonum hafif yukselse bile etkiliyor
O zaman sen aslında yoksun19 aylik bebeeem 19yil goturdu
Buyuk 11 yasinda hesapla
Evet normalde 9 6 ya da 10 6 falan olurEvet normalin düşükse bu senin için yüksek. Benim de aynı canım
Amaaaan takma kizAkşam yemegim bayagi tuzlu olmustu ama böyle etkileyecegini tahmin etmezdim. Birazda cocuklar surekli kavga ediyorlar geriliyorum
Bastan 13 7 geldi sonra 11 7 geldi abla ama kafam hâla tuhafCanım tansiyonun normal endişe etme 12-8 aralığı değerler fena değil.
Geçmiş olsun.
Surekli ağlayıp bana geliyorlarAmaaaan takma kiz
Birak cocuklari kendi haline
Kavga ede ede buyur onlar
Takma kafana
İkinci kez dünyaya gelsem anne olmak istemezdim sanırım. Endişe büyüseler de bitmiyor.Aminn. Çocuk dünyanın en güzel ama en zor şeyi kesinlikle. Benim çocuğum 8.5 yaşında ama benden 38 yıl götürdü gibi
Aaaa olmaz kaos istiyorumHic sevmiyorum menu yorumlamayi
Bazen bende öyle düşünüyorum. Hele kiz cocugu buyutecegim icin bazen cok kötü seyler geliyor aklima korkuyorum. Hep dua ediyorumİkinci kez dünyaya gelsem anne olmak istemezdim sanırım. Endişe büyüseler de bitmiyor.
Yaa simdi dersem kaptanliktan vazgecmek icin yemek yerlerseBukadar heyecan yeter kaptanim
Sen bizi kalpden gotureceksin
Soyle ya aramizda yabanci yokbiz bizeyiz
Kim demis onuO zaman sen aslında yoksun
Yani ben de birebir aynı şeyi düşünüyorum bunun sevgiyle bir alakası yok hatta fazla sevgi yüzünden hep bir endişe varİkinci kez dünyaya gelsem anne olmak istemezdim sanırım. Endişe büyüseler de bitmiyor.
Bence daha cok rekabet olurYaa simdi dersem kaptanliktan vazgecmek icin yemek yerlerse
Yaa listede cok kalabalik tekrar bakinca gozume birini daha kestirdim benBence daha cok rekabet olur
Haaaa oylemi demek sen onu dusundun ahanda gor yarina kadar 3 5 kilo verimde gor diye bise yemezler
Geçmiş olsun büşracım biraz dinlen düzelir hemen inşallahSurekli ağlayıp bana geliyorlar
Beni düşünmüyorsun biliyorum oyüzden bana söyle ben kimseye söylememYaa simdi dersem kaptanliktan vazgecmek icin yemek yerlerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?