Zor olması bir yana bitanem onları incitecek olaylar yaşamaları , sağlık vs gelecek kaygısı hepsi yürek burkan şeyler. Küçük oğlum kız arkadaşından ayrıldı mesela iki gün yemek yemedi elim ayağım dolaştı çaresizce onun acısını sen de yaşıyorsun. Allah bahtlarini açık etsin. Hep dua hep dua....Evet. Bazen ne yalan söyleyeyim çok zor geliyor. Bebekken sadece hastalıklar iştah falan düşündürüyordu. Büyüdükçe psikolojik durumlar üzüyor. Bazen dışlanıyor bazen kavga ediyorlar bazen akran zorbalığı görüyor. Onu teselli etmeye çalışırken hep içim yanıyor. Allah hepsinin bahtını güzel etsin
Yaaaa evet yaşı büyüdükçe dertleri değişiyor. Ama seni okurken ben de hissettim resmen :) sağlıklı mutlu huzurlu olsunlar gerisi boş..Zor olması bir yana bitanem onları incitecek olaylar yaşamaları , sağlık vs gelecek kaygısı hepsi yürek burkan şeyler. Küçük oğlum kız arkadaşından ayrıldı mesela iki gün yemek yemedi elim ayağım dolaştı çaresizce onun acısını sen de yaşıyorsun. Allah bahtlarini açık etsin. Hep dua hep dua....saglikla yaşasınlar. Hiçbir şey beklemiyorum başka.
Antebin kurutulmus dolma biberleri müthiş acıdır biliyor musun? Pazardakiler gibi değil. Sadece bizim memlekette yetişiyor o cins dolmaliklar bildiğin zehirKuru dolma kalp ben
Hiç yemedim valla ama çok merak ettim bayılırım acıyaAntebin kurutulmus dolma biberleri müthiş acıdır biliyor musun? Pazardakiler gibi değil. Sadece bizim memlekette yetişiyor o cins dolmaliklar bildiğin zehir
Seni fazla merakta birakmicim hadi şanslısın geneHiç yemedim valla ama çok merak ettim bayılırım acıya
Evlatlarımıza hayır dua ediciz şekerim. Besle büyüt kendi hayatlarına yolcu et. Sonra da düşün dur çocuğum napiyor yemek yedi mi , karısıyla veya kocasıyla huzurlu mu ...yetmedi bir de onların çocuklarını düşün...offf off bu hayat böyle. Hadi duamiza kaldığımız yerden devam. Allah'ım hepimizin evlatlarına sağlıklı güzel bir ömür ver.Bazen bende öyle düşünüyorum. Hele kiz cocugu buyutecegim icin bazen cok kötü seyler geliyor aklima korkuyorum. Hep dua ediyorum
Hamile olma bakBenim sürekli uykum geliyor ya
Canım bravo sana.Cordelia Zipzip- sidelya
8.30: Salata (haslanmış yumurta, domates, kapya, yeşil sogan, sarmısak, yeşil zeytin, beyaz peynir), 1 dilim ekmek ve çay
13.00: Sütlü kahve ve 10 badem
18.20: Tavuk sote, yogurtlu ıspanak, turp, köz biber
Su 2.5 litre
Eki Görüntüle 3018622
Geçmiş olsun canım limonlu su iç iyi gelirBastan 13 7 geldi sonra 11 7 geldi abla ama kafam hâla tuhaf
Aklıma gelmedi değil valla ama sanmıyorumHamile olma bakbugün o kadar evlat endişesinden dem vurduk. Büyük mü konuştuk yoksa
Amin abla amin inşallah hayirli sağlıklı ömürleri olsunEvlatlarımıza hayır dua ediciz şekerim. Besle büyüt kendi hayatlarına yolcu et. Sonra da düşün dur çocuğum napiyor yemek yedi mi , karısıyla veya kocasıyla huzurlu mu ...yetmedi bir de onların çocuklarını düşün...offf off bu hayat böyle. Hadi duamiza kaldığımız yerden devam. Allah'ım hepimizin evlatlarına sağlıklı güzel bir ömür ver.
Benim iştah ezelden beri var Yıldızım :))
İçmedim şuan daha iyiyimGeçmiş olsun canım limonlu su iç iyi gelir
Çok şükür Büşracımİçmedim şuan daha iyiyim
Eskişehir buzzzzİnan dondum araba kar altında kalmış bütün isitmalari çalıştırdım banamisin demedi
pastelfit gel yavrum geell soğuk ne demek burda gör inan elim yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?