Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zor olması bir yana bitanem onları incitecek olaylar yaşamaları , sağlık vs gelecek kaygısı hepsi yürek burkan şeyler. Küçük oğlum kız arkadaşından ayrıldı mesela iki gün yemek yemedi elim ayağım dolaştı çaresizce onun acısını sen de yaşıyorsun. Allah bahtlarini açık etsin. Hep dua hep dua....saglikla yaşasınlar. Hiçbir şey beklemiyorum başka.

Yaaaa evet yaşı büyüdükçe dertleri değişiyor. Ama seni okurken ben de hissettim resmen :) sağlıklı mutlu huzurlu olsunlar gerisi boş..

Bazen bende öyle düşünüyorum. Hele kiz cocugu buyutecegim icin bazen cok kötü seyler geliyor aklima korkuyorum. Hep dua ediyorum
Evlatlarımıza hayır dua ediciz şekerim. Besle büyüt kendi hayatlarına yolcu et. Sonra da düşün dur çocuğum napiyor yemek yedi mi , karısıyla veya kocasıyla huzurlu mu ...yetmedi bir de onların çocuklarını düşün...offf off bu hayat böyle. Hadi duamiza kaldığımız yerden devam. Allah'ım hepimizin evlatlarına sağlıklı güzel bir ömür ver.

Canım bravo sana.
Sabah 8.30' dan 18.20' ye kadar ara öğünle iyi dayanmişsin. Hem de sağlıklı güzel şeyler yemişsin afiyet olsun. Spor da var oh oh...Yarın harika bir eksi seni bekliyor.

Amin abla amin inşallah hayirli sağlıklı ömürleri olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…