Aslinda sende olabilirsin regl sonrasi guzel bir eksi gelebilirGeçmiş olsun büşracım biraz dinlen düzelir hemen inşallah
Beni düşünmüyorsun biliyorum oyüzden bana söyle ben kimseye söylemem
Bende sıkıntı var bence hafta ortası sabittim buralarda biraz zorluyor beniAslinda sende olabilirsin regl sonrasi guzel bir eksi gelebilir
Bizdede hem toplu para hem benim takılar gitti, üstelik eve de zarar vermişlerdi.Sizede geçmiş olsun. Bebegimin bileziklerini almisti cok ah ettim...
Ben severim şahsen ama yine de menüleri görmüyorumBen ve kaos
Iyi aksamlar abla Afiyet olsunIyi akşamlar
Menüm
6, 7 irili ufaklı kuru biber dolması
Yoğurtlu kereviz
2 lt su
3 kupa kahve
1 bardak limonlu su
5000 adım
Lavinia_98
Arada bir anne kiz abur cubur kacamagi yapabilirsiniz canimKızımla video seyrediyorduk abur cubur çıktı.hadi yiyelim dedi.olmaz ben yemem dedim kızdı bana seninle ne zaman oturup yiyecez dedi.trip attı odasına geçti.kotu oldum bir anda yaa kızdım da kendime
Hic belli olmaz canim bazen kucuk eksiler bile kaptan olmaya yetebilirBende sıkıntı var bence hafta ortası sabittim buralarda biraz zorluyor benieksi olurum ama kaptanlık olmaz
Biz sabahları genellikle ciğer ve tirit yeriz canımHey yavrum hey urfaliya bak beee kahvaltıda çiğ köfte yiyor
Katılıyorum bitanem. Anne olunca çocuklar dünyadaki her şeyin önüne geçiyor. Bütün canlılarda bu böyle. Biz insanlarda ömür boyu süren bir endişe. Anne olunca anlarsıniz derlerdi ya bayağı iyi anladık.Yani ben de birebir aynı şeyi düşünüyorum bunun sevgiyle bir alakası yok hatta fazla sevgi yüzünden hep bir endişe var
Herkes benim gibi 3.5 kilo verecek diye bişey yok dimiHic belli olmaz canim bazen kucuk eksiler bile kaptan olmaya yetebilir
Ohhh yakışırBiz sabahları genellikle ciğer ve tirit yeriz canım
Eksik bildirim olabilir canım
Peki carsamba gunu adim sayilari toplaminda avantaj kazanan takim oluyordu bu hafta yok mu?Elhanım pro mu oldun sen
Geçmiş olsun canım, deterjanlar parfümler falan hep alerji yapıyor sanırım. Çok zor, inşallah atlatır biraz büyüyünce.
Çooook soğuk, çöp atıyım biraz da yürürüm dedim 1500 adımda dondum
Afiyet olsun
Maşallah canım geçmiş olsun
Hayır canım, perşembe cuma yok
Afiyet olsun canım
Amin canım , allah şifasını versin
Valla kaptanlık hevesim yok şuan ama takıma katkım olursa sevinirimHic belli olmaz canim bazen kucuk eksiler bile kaptan olmaya yetebilir
Sonuclar aciklanmadi canimPeki carsamba gunu adim sayilari toplaminda avantaj kazanan takim oluyordu bu hafta yok mu?
Evet. Bazen ne yalan söyleyeyim çok zor geliyor. Bebekken sadece hastalıklar iştah falan düşündürüyordu. Büyüdükçe psikolojik durumlar üzüyor. Bazen dışlanıyor bazen kavga ediyorlar bazen akran zorbalığı görüyor. Onu teselli etmeye çalışırken hep içim yanıyor. Allah hepsinin bahtını güzel etsinKatılıyorum bitanem. Anne olunca çocuklar dünyadaki her şeyin önüne geçiyor. Bütün canlılarda bu böyle. Biz insanlarda ömür boyu süren bir endişe. Anne olunca anlarsıniz derlerdi ya bayağı iyi anladık.
Aynen canimHerkes benim gibi 3.5 kilo verecek diye bişey yok dimi
Valla kaptanlık hevesim yok şuan ama takıma katkım olursa sevinirim
Kahvaltıda kuru biber dolması ile tost yapmişliğim var.Hey yavrum hey urfaliya bak beee kahvaltıda çiğ köfte yiyor
Amin canim insallahEvet. Bazen ne yalan söyleyeyim çok zor geliyor. Bebekken sadece hastalıklar iştah falan düşündürüyordu. Büyüdükçe psikolojik durumlar üzüyor. Bazen dışlanıyor bazen kavga ediyorlar bazen akran zorbalığı görüyor. Onu teselli etmeye çalışırken hep içim yanıyor. Allah hepsinin bahtını güzel etsin
Kuru dolma kalp benKahvaltıda kuru biber dolması ile tost yapmişliğim var.Ekmegin arasına yaydim üzerine tereyağı çıtır çıtır ohhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?