Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sizede geçmiş olsun. Bebegimin bileziklerini almisti cok ah ettim...
Bizdede hem toplu para hem benim takılar gitti, üstelik eve de zarar vermişlerdi.
Camı kırdılar, halılarımı leke ettiler.
Hepsi zamanla yerine geldi de öteki dünyasını yaktı alan şahıs

Iyi akşamlar

Menüm

6, 7 irili ufaklı kuru biber dolması
Yoğurtlu kereviz

2 lt su
3 kupa kahve
1 bardak limonlu su

5000 adım
Lavinia_98
Iyi aksamlar abla Afiyet olsun
Kızımla video seyrediyorduk abur cubur çıktı.hadi yiyelim dedi.olmaz ben yemem dedim kızdı bana seninle ne zaman oturup yiyecez dedi.trip attı odasına geçti.kotu oldum bir anda yaa kızdım da kendime
Arada bir anne kiz abur cubur kacamagi yapabilirsiniz canim

Yani ben de birebir aynı şeyi düşünüyorum bunun sevgiyle bir alakası yok hatta fazla sevgi yüzünden hep bir endişe var
Katılıyorum bitanem. Anne olunca çocuklar dünyadaki her şeyin önüne geçiyor. Bütün canlılarda bu böyle. Biz insanlarda ömür boyu süren bir endişe. Anne olunca anlarsıniz derlerdi ya bayağı iyi anladık.

Eksik bildirim olabilir canım

Peki carsamba gunu adim sayilari toplaminda avantaj kazanan takim oluyordu bu hafta yok mu?

Evet. Bazen ne yalan söyleyeyim çok zor geliyor. Bebekken sadece hastalıklar iştah falan düşündürüyordu. Büyüdükçe psikolojik durumlar üzüyor. Bazen dışlanıyor bazen kavga ediyorlar bazen akran zorbalığı görüyor. Onu teselli etmeye çalışırken hep içim yanıyor. Allah hepsinin bahtını güzel etsin

Amin canim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…