Bana güzel patlican dolmasi tarifi versenize şekersizden sonra patlatayimSeni fazla merakta birakmicim hadi şanslısın gene
Benim 2 numara suprizdi meselaAklıma gelmedi değil valla ama sanmıyorum
Bende bayılırım patlican dolmasına ben ekşili sumaklı olanı seviyorumBana güzel patlican dolmasi tarifi versenize şekersizden sonra patlatayim
Afiyet olsun canim@CordeliaZipzip- sidelya
8.30: Salata (haslanmış yumurta, domates, kapya, yeşil sogan, sarmısak, yeşil zeytin, beyaz peynir), 1 dilim ekmek ve çay
13.00: Sütlü kahve ve 10 badem
18.20: Tavuk sote, yogurtlu ıspanak, turp, köz biber
Su 2.5 litre
Eki Görüntüle 3018622
Afiyet olsun canimBugunku mwnum
Sabah 12:00
2 haslanmis yumurta
1.5 dilim tb ekmegi
Zeytin
1 bardak sıcak su
Aksam 19:00
2 tabak yayla çorbası
Salata
Ara
Yarım elma
2 dilim ananas
1 salatalik
1.5 lt su
4 tane çubuk kraker
Çok şükür canımİçmedim şuan daha iyiyim
Hiç yapmadım denemek istiyorumBende bayılırım patlican dolmasına ben ekşili sumaklı olanı seviyorum
Canım ölçüsüz vereyim iç artarsa soğan dolmasi da eklersin kuru patlıcanın üzerine ben öyle yapıyorum. Her evde kuru soğan oluyor genelde.Bana güzel patlican dolmasi tarifi versenize şekersizden sonra patlatayim
Benim ilki de sürprizdi hapla korunuyordum sonra bir baktım a aaaa 7 haftalık hamileymisimBenim 2 numara suprizdi mesela
Afiyet olsun canımBugunku mwnum
Sabah 12:00
2 haslanmis yumurta
1.5 dilim tb ekmegi
Zeytin
1 bardak sıcak su
Aksam 19:00
2 tabak yayla çorbası
Salata
Ara
Yarım elma
2 dilim ananas
1 salatalik
1.5 lt su
4 tane çubuk kraker
Bende var, buyur gelKuru dolma kalp ben
Ya ben onu merak ettim o tık işareti nedirAfiyet olsun canımBen de çorba içtim. İki üç çeri ve bir ince dilim cavdarliyla bitirdim akşamı.
Bir de tikliyim
Iyilesiyoruz canım sen nasılsın nerdeydin
Şimdi iyiyiz. Kanında mikrobik bir bulgu yoktu. Bronşiti tetiklemiş birşey. Parfümlere ulaşmıştı, büyük ihtimal o dokundu. Evde ne kadar parfüm varsa kutulayıp kaldırdım.Geçmiş olsun tatlım.Şimdi nasıl?
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun Allah şifa versin
Geçmiş olsun canımŞimdi iyiyiz. Kanında mikrobik bir bulgu yoktu. Bronşiti tetiklemiş birşey. Parfümlere ulaşmıştı, büyük ihtimal o dokundu. Evde ne kadar parfüm varsa kutulayıp kaldırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?