Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Amin. Ben hastalık bilmem pek, önemsemem, ilaç kullanmam, yatağa düşmem. Ama çocuk bir hapşırınca kafamdan aşağı kaynar sular dökülüyor. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. İyi çok şükür, ben dağıldım ama biraz.

Ben maalesef tam da tartı öncesi güzel bir menü paylaşamayacağım. Sabah 9’dan neredeyse akşam 5’e kadar hastanedeydik. Hazırlıksız yakalandığım için ve stres nedeniyle 1 haftalık emeğimi heba etmiş olabilirim… En azından pazartesi tartımda kalmış olmayı umuyorum.

Yapacak bişey yok kuşum mecbur kalınca canın sağolsun yolumuz uzun

Dağılma kuzum toparla kendini hep diyorum evlatlarımızın sağlıklı annelere ihtiyacı var üzüntünün kimseye faydası yok. Eminim anne olarak elinden gelenin fazlasını yapıyorsundur.

pastelfit fit ödev mi yapıyorsun bebişim
Dersim az önce bitti eşim zoomda boş beleş toplantı yapıyor yine.
Gelsen de bir iki sevsem seni
Evet canım fen bilgisinden çıkamıyorum. Oğlana yardım ediyorum, birazdan kıza yardım edicem. Sonra da matematik ama ona yardım edermiyim bilmiyorum. Bu kadar zor soru olmak zorunda mı acaba. Önce ders çalışmam gerekiyo soruları anlamak için

11.00 Çay ve yulaflı bar
15.00 Bir tabak kabak çorbası, bir dilim çavdarlı ekmek biraz çeri , üç hurma. Suyunu detoks suyuma koymuştum çöpe gitmesin diye hurmaları yedim
16.00 Sade Türk kahvesi
19.00 Elma, greyfurt
İki litre su, detoks suyu, bitki çayları
Zipzip- Amine Busra pastelfit
Tartıda bu sabah değişiklik olmadığı için böyle beslendim

Öncesinde konuya uygun video izle. Allah kolaylık versin canım Matematik zorlayacak seni

Afiyet olsun bitanem

Allah tamamına erdirsin canım inşallah sorunsuz geçer hamileliği

Rabbim sağlık ile kucağıniza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…