- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Amin. Ben hastalık bilmem pek, önemsemem, ilaç kullanmam, yatağa düşmem. Ama çocuk bir hapşırınca kafamdan aşağı kaynar sular dökülüyor. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. İyi çok şükür, ben dağıldım ama biraz.Allah'ım ne hikayeler var böyle
Allah şifa sağlıklı ömür versin yavruna canım. Kolay büyümüyorlar analık zor gerçekten. Benim küçük oğlan bronsitti çabuk kurtuldu. Amin kuzum Allah dermansız dert vermesin. Yavrun kolaylıkla atlatsin inşallah.
Saol kuzum.Geçmiş olsun canım
Çok sevindim iyi olmasına.Şimdi iyiyiz. Kanında mikrobik bir bulgu yoktu. Bronşiti tetiklemiş birşey. Parfümlere ulaşmıştı, büyük ihtimal o dokundu. Evde ne kadar parfüm varsa kutulayıp kaldırdım.
Afiyet olsun.Cordelia Zipzip- @s i d e l y a
8.30: Salata (haslanmış yumurta, domates, kapya, yeşil sogan, sarmısak, yeşil zeytin, beyaz peynir), 1 dilim ekmek ve çay
13.00: Sütlü kahve ve 10 badem
18.20: Tavuk sote, yogurtlu ıspanak, turp, köz biber
Su 2.5 litre
Eki Görüntüle 3018622
Demekki neymiş 4-5 kaşık yetermis. Geçmiş olsun.Hayır hamile falan değilim ama midem çok kötü oldu. Menemen acılıydı baya önce midemi yakmaya başladı şimdi de bulanıyor. İyyyy
Ohhh afiyet olsun canımBende var, buyur gel
Hemde iki çeşit, biri sadece bulgurlu, biri bulgur, pirinç karışık
Haklısın canım da o düşünce bile beni geriyor.cidden baya üzüldüm.en kısa zaman da o ne zaman isterse yavaş yavaş tirtiklarim.Iyi aksamlar abla Afiyet olsun
Arada bir anne kiz abur cubur kacamagi yapabilirsiniz canim
Yapacak bişey yok kuşum mecbur kalınca canın sağolsun yolumuz uzunBen maalesef tam da tartı öncesi güzel bir menü paylaşamayacağım. Sabah 9’dan neredeyse akşam 5’e kadar hastanedeydik. Hazırlıksız yakalandığım için ve stres nedeniyle 1 haftalık emeğimi heba etmiş olabilirim… En azından pazartesi tartımda kalmış olmayı umuyorum.
Dağılma kuzum toparla kendini hep diyorum evlatlarımızın sağlıklı annelere ihtiyacı var üzüntünün kimseye faydası yok.Amin. Ben hastalık bilmem pek, önemsemem, ilaç kullanmam, yatağa düşmem. Ama çocuk bir hapşırınca kafamdan aşağı kaynar sular dökülüyor. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. İyi çok şükür, ben dağıldım ama biraz.
Evet canım fen bilgisinden çıkamıyorum. Oğlana yardım ediyorum, birazdan kıza yardım edicem. Sonra da matematik ama ona yardım edermiyim bilmiyorum. Bu kadar zor soru olmak zorunda mı acaba. Önce ders çalışmam gerekiyo soruları anlamak içinpastelfit fit ödev mi yapıyorsun bebişim
Dersim az önce bitti eşim zoomda boş beleş toplantı yapıyor yine.
Gelsen de bir iki sevsem seni
Öncesinde konuya uygun video izle. Allah kolaylık versin canımEvet canım fen bilgisinden çıkamıyorum. Oğlana yardım ediyorum, birazdan kıza yardım edicem. Sonra da matematik ama ona yardım edermiyim bilmiyorum. Bu kadar zor soru olmak zorunda mı acaba. Önce ders çalışmam gerekiyo soruları anlamak için
Hem biber acıydı hem de ben üstüne ayrıca kırmızı acı biber koydum amaaaan yanıyor midemDemekki neymiş 4-5 kaşık yetermis. Geçmiş olsun.
Afiyet olsun bitanem11.00 Çay ve yulaflı bar
15.00 Bir tabak kabak çorbası, bir dilim çavdarlı ekmek biraz çeri , üç hurma. Suyunu detoks suyuma koymuştum çöpe gitmesin diye hurmaları yedim
16.00 Sade Türk kahvesi
19.00 Elma, greyfurt
İki litre su, detoks suyu, bitki çayları
Zipzip- Amine Busra pastelfit
Tartıda bu sabah değişiklik olmadığı için böyle beslendim
Allah tamamına erdirsin canım inşallah sorunsuz geçer hamileliğiHayırlı akşamlar bugün hiç gelemedim. Dün akşam ablamın hamile olduğunu ve düşük tehlikesi olduğunu öğrendim. Evde iki çocuğu var. Aldım benimkileri de gittim.Evi topladım temizledim yemek yaptım. Eve geldim evde yemek yaptım. Çocukları uyuttum. Şimdi gelebildim. Herkes iyidir İnşaAllah.
Birkaç gün menemen yiyemeyecegim sanırımHem biber acıydı hem de ben üstüne ayrıca kırmızı acı biber koydum amaaaan yanıyor midem
Rabbim sağlık ile kucağıniza almayı nasip etsinHayırlı akşamlar bugün hiç gelemedim. Dün akşam ablamın hamile olduğunu ve düşük tehlikesi olduğunu öğrendim. Evde iki çocuğu var. Aldım benimkileri de gittim.Evi topladım temizledim yemek yaptım. Eve geldim evde yemek yaptım. Çocukları uyuttum. Şimdi gelebildim. Herkes iyidir İnşaAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?