Sucuklu kaşarlı büyük boy mu?Olamaz yaaao kadar yemek düşün, yap.
Adam gelsin canım yemek istemiyo, bana tost yap desin
Cordişim iyi ki varsın hep aklımdaydı böyle bir mesaj atmak bugün. Bir türlü giremedim siteyeMaviş Şirinlerim Sevgili Kaptanımsidelya
Bugün Kutsal Perşembe. Ben detoksumu hazırladım. Yarına Güzel bir eksi için bugünü hafif geçirelim.
Turşu, Baklagil ve ödem yapan yiyeceklerden uzak duralım. Tuzu azaltalım. Bol su içelim.
Her şey Mavi takım için.
Şirinleyeceğizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sidelya Mavi Kaptan Cordelia Mavi fesang Mavi @sara_28 Mavi @pastel34 Mavi @Kinoalihatun Mavi @limonlutarcinlikek transfer Mavi _ASTRAL_ Mavi @DeryaOnDiet Mavi Zipzip- Mavi Sarı @mavilimYesilim Mavi Sarı
Afiyet olsun canımMenü
Sabah 12.00
İki dilim çavdar ekmeği arasına sandviç
2 hindi füme 3 çeri domates süzme peynir marul maydanoz ile
Bitterli yulaf bar
Akşam 16.30
Büyük bir tabak sucuklu menemen
2 wasa 1 büyük dilim süzme peynir
Su yatana kadar 2 litreyi geçer
Zipzip- Cordelia sidelya @limonlutarcinlikek
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah
Bir dilim peynir
İki yumurtadan omlet
Şekersiz çay
Öğle
Bir su bardağı sütün içine dört kaşık müsli ekleyip yedim
Ara
Bir fincan yeşil çay
Bir kare bitter çikolata
Akşam
Bir kase tarhana çorbası
Fırında levrek
Salata
Su 3 litre spor 30 dakika leslie
Zipzip- Cordelia sidelya @Kinoalihatun
Afiyet olsun canımCordelia Zipzip- sidelya
8.30: Salata (haslanmış yumurta, domates, kapya, yeşil sogan, sarmısak, yeşil zeytin, beyaz peynir), 1 dilim ekmek ve çay
13.00: Sütlü kahve ve 10 badem
18.20: Tavuk sote, yogurtlu ıspanak, turp, köz biber
Su 2.5 litre
Eki Görüntüle 3018622
Tamam abla kaydettim. Yine yapacagim zaman senden yardim istesemCanım ölçüsüz vereyim iç artarsa soğan dolmasi da eklersin kuru patlıcanın üzerine ben öyle yapıyorum. Her evde kuru soğan oluyor genelde.
Pilav ölçüsü kadar pirinç
Bir yemek kaşığı domates salçası dolu dolu
Bir yemek kaşığı biber salçası
Bolca zeytinyağı
İki büyük baş soğan
Üç beş diş sarımsak
Yeterince karabiber, pul biber
Bir tatlı kaşığı limon tuzu yoksa limon suyu
Maydanoz , nane isteğe bağlı. Antepliler pek kullanmaz .
Bunları karıştır çiğden yapıyoruz pisirilmeyecek .
Sonra haşlayıp soguttugun patlıcanlara doldur fazla bastırmadan.
Tencereye diz. Üzerini hafif geçecek kadar ister soslu ister sossuz sade su ekle. Üzerine varsa dolma taşı yoksa bir porselen tabak kapat. Pişmeye yakın beş dakika önce kaldır bu tabağı.
Suyunu çekip kokusu çıkana kadar pişir .
Hepsi bu
Allah tamamına erdirsin canım inşallah sorunsuz geçer hamileliği
Allah razı olsun. Çok teşekkür ederimRabbim sağlık ile kucağıniza almayı nasip etsin
Amin canım. Görürsün inşallah.Evet hepinizin harika bir enerjisi var maşallahsizin bu enerjiniz bana o kadar iyi geldi ki iki gündür kaçamaksız devam ediyorum inşallah bende sizin gibi hedefime ulaştığım günleri görebilirim
Annesine çekmemiş. Babaya çekti herhalde.Valla düşündüm taşındım en çok benim çocuğum konuşuyor. Yok böyle bir çene, sabah uyanır uyanmaz yatana kadar car car...
Günler haftalar ne çabuk geçiyor ya bi bakıyorum hafta başı bir bakıyorum hafta sonu zaman çok hızlı akıyor
Diyorsun. Hoop diye?.Gerçekten ya hoooop yine cuma oldu
Bekliyorum balım.Cnm gelecek haftaya katılacağım ben
İkinci harfi a mı?Benimde bir tahminim var ama yazmayacagim
Allah sifa versin? Ne operasyonu canım?Sagol cnm benim ikizlerden birinin operasyonu vardı cnm onunla uğraşıyorum Dr tayini çıktı şansımıza ameliyatı da yapamadi başka hastaneden randevu aldık haftaya bakalım ne olacak cnm böyle oluncada yarismalarada giremiyorum
İnşallah canım. Ne demek? Ne kadar müsaitsen ne zaman müsaitsen o zaman yaz.Selam kızlar
Hakkınızı helal edin
Bir kaç gündür misafirim vardı
Bildirim yapamadım
İnşAllah yarından itibaren devam
Geçmiş olsun canım.Benim tansiyonum yukselmiş gözlerim bulanık görüyor
Afiyet olsun .11.00
2 haşlanmış yumurta+ bol salata
2-3 parça peynir
2 bardak çay
1 çatal helva
1 çatal kaymak+bal
2 dilim ekmek
1.ara öğün: 2 yk kuru üzüm+ 1 ceviz içi
2.ara öğün: küçük boy muz
Akşam:19.00
Beşamel soslu sebze+köfte
1 biber turşusu
1,5 bardak ayran
2 litre su
Afiyet olsun.Menümü yazayım
Sabah
Bir dilim peynir
İki yumurtadan omlet
Şekersiz çay
Öğle
Bir su bardağı sütün içine dört kaşık müsli ekleyip yedim
Ara
Bir fincan yeşil çay
Bir kare bitter çikolata
Akşam
Bir kase tarhana çorbası
Fırında levrek
Salata
Su 3 litre spor 30 dakika leslie
Zipzip- Cordelia sidelya @Kinoalihatun
iyi akşamlar donmus ama.
Geçmiş olsun canım
İyi bari düşmüş biraz.Bastan 13 7 geldi sonra 11 7 geldi abla ama kafam hâla tuhaf
Afiyet olsun canım.Iyi akşamlar
Menüm
6, 7 irili ufaklı kuru biber dolması
Yoğurtlu kereviz
2 lt su
3 kupa kahve
1 bardak limonlu su
5000 adım
Lavinia_98
Hayır hamile falan değilim ama midem çok kötü oldu. Menemen acılıydı baya önce midemi yakmaya başladı şimdi de bulanıyor. İyyyy
Sağlıkla kucağına alsın.Hayırlı akşamlar bugün hiç gelemedim. Dün akşam ablamın hamile olduğunu ve düşük tehlikesi olduğunu öğrendim. Evde iki çocuğu var. Aldım benimkileri de gittim.Evi topladım temizledim yemek yaptım. Eve geldim evde yemek yaptım. Çocukları uyuttum. Şimdi gelebildim. Herkes iyidir İnşaAllah.
Görevim kaptanım.Cordişim iyi ki varsın hep aklımdaydı böyle bir mesaj atmak bugün. B ir türlü giremedim siteyeumarım herkes hafif beslenmiştir bugün
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ne var aklında??Yarın ödül yapmak istiyorum
HarikasınYarın tartı günü dimi regli şişkinliği başladı ama yapıcak birşey yok kaçmak yokher şeye hazırım
Bugün 191 mesaj yazmışsın. Ben 59Yarın için herkese iyi şanslar inşallah herkes eksi görür
Afiyet olsun bıdıkcım roybos çayı da ne olaKizlar gecmise dustum, baktim olmayacak once menumh yazayim dedim :)
3 mart 2022
Detoks gunu 2
10.00 1 kahve
12.00 1 ada cayi
13.00 1 kase yogurda 1 elma dograyio uzerine tarcin serptim yaninda 10 badem
1 roybos cay
16.00 1 kahve icerisinde 1 tk hindistan cevizi yagi 10 badem
18.40 1 buyuk kase salata yagsiz tuzsuz, 1 buyuk kase yayla corbasi icerisinde minik kofteler ve nohutlu
20.30 da 1 kiraz sapi cayi ve 3 ceviz yiyecegim sonra gunu kapaticam
Su 3,5 lt
Spor 42 dk yuruyusLavinia_98 adim sayimi yatarken ayrica paylasicam Cordelia
Onu nerden görüyoruz?
Dün zıpzıp 200 küsur yazmışsın demişti bana, bugün performansım düşmüş. Neyse daha vaktim var
yuh artıkÖlecegimi bilsem yapmam
Kayinpederim senin yemegin guzel olmuyor yemem dedi
canım çok geçmiş olsun. küçücük çocuklar ne hastalıklarla uğraşıyor. çok üzüldüm. Rabbim şifa versinKizlar merhaba
Dun giremedim uzgun ve yorgundum
Ogluma fmf teşhisi kondu hep karni agriyor demisim ya ondanmis. 3.5 yasindaki cocuga 2 yildir diyet uyguluyoruz yumurta diyeti. Ancak bulunabildi fmf. Neyse bide onun icin uzulemicem. Ilacina basladik. Omur boyu ilac kullanacakmis. Cok uzgunum surekli aglayasim geliyor.
Ben dedim di. 241 idi. Bugün rahat geçersin.Dün zıpzıp 200 küsur yazmışsın demişti bana, bugün performansım düşmüş. Neyse daha vaktim var
Afiyet olsunMenüm
Sabah 10:00
2 dilim tam buğday ekmek
1 dilim izmir tulumu
6 adet zeytin
2 çay kaşığı tahin pekmez
1 kupa şekersiz çay
Ara 12:00 1 fincan Türk kahvesi
Ara 14:00 1 fincan zencefilli tarçınlı süt
Akşam 17:30 ızgara yapılmış 2 tavuk but
Salata
2 yemek kaşığı pilav
Maden suyu
3 litre su
@Zipzip- Cordelia
Ahh kiyamam umarim cabuk gecer ve ileride tamamen biterTeşekkür ederim canım. Buhar makinemiz, çankırıdan aldığım kaya tuzu lambamız var. Kreşle beraber başladı. Başladığından bu yana ev temizleme ürünlerini bile kaldırdım, sıvı arap sabunuyla siliyorum heryeri. Çocuklar için olsada yumuşatıcıyı hayatımızdan çıkardım. Soğuk algınlığı gibi bir durum yaşıyor şu an, burnu tıkalıydı 2 gündür. Çok çabuk etkileniyor diğer hastalıklardan ve alerji ataklarını tetikliyor bu durum.
Iyiki yemissin bence, vucudun kitlik bilincine girmesin zaten pirasa yemissin eksi bile getirir o :)Menü
Sabah
1 yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 kaşık çökelek peynir domates salatalık 1 ince dilim salam 1 dilim ekmek
Öğlen
3 4 kare bitter 1 türk kahvesi
Akşam 1 tabak pırasa 1 lokma ekmek 2 kaşık yoğurt
Keşke akşam yemeği yemeseydin hiç iştahim olmadigi halde ev halkıyla oturup yemiş oldum ama hiç yiyesim yokmuş sabaha daha eksik gelirdim
Amine Busra
Zipzip-
Ah aman neyseki delta degilmis Allah sifa verain canim benimAlerjisi döküntü, kaşıntı şeklinde değil bronşit. O yüzden nefes darlığı yapıyor ömrümden ömür gidiyor. İlk çıktığında Delta varyantı çok yaygındı ve çocukları çok etkilediği söyleniyordu. Nefes nefese uykudan kalkınca, gözümün önüne geldi şimdi, anne diyemiyordu kesik kesik nefes alabiliyordu. Delta mı oldu yavrum diye gittim hastaneye, Allerjik bronşit çıktı. Rabbim dermansız dert vermesin.
Afiyet olsun11.00 Çay ve yulaflı bar
15.00 Bir tabak kabak çorbası, bir dilim çavdarlı ekmek biraz çeri , üç hurma. Suyunu detoks suyuma koymuştum çöpe gitmesin diye hurmaları yedim
16.00 Sade Türk kahvesi
19.00 Elma, greyfurt
İki litre su, detoks suyu, bitki çayları
Zipzip- Amine Busra @pastel34
Tartıda bu sabah değişiklik olmadığı için böyle beslendim
Kirmizi cay diye de geciyor, turkiyedeykende aktardan alip icerdin roybos, rooibos farkli sekillerfe yaziliyor. Rooibos cayi linkini buldum :)Afiyet olsun bıdıkcım roybos çayı da ne ola
Afiyet olsun kaptanımMenülerimi ekleyeyim.
Çarşamba menüsü
11:00
2 dilim tb ekmeği, 1 Haşlanmış yumurta, 2 kk peynir, 2 yk ton balıklı salata, 1 çk bal, 1 çk kaymak
16:00
Yarım portakal, 1 Mandalina, 6 Siirt fıstığı
18:30
2 Kepçe domates çorbası, fırın balık
2,5 lt su
Eki Görüntüle 3018667
Perşembe menüsü
11:00
2 dilim tb ekmeği, 1 kk peynir, 2 yk sucuklu yumurta, 2 yk kuru biber kavurma, 2 yk yoğurt, 2 zeytin
17:30
1 Tabak kıymalı kabak, 1 dilim tb ekmeği, 1 yk ton balığı, yarım mandalina
2,5 lt su
Z zipzip -Cordelia Amine Busra _ASTRAL_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?