Sayfanin başında takibi bırak yazısının yanında bir ok var aşağı doğru onu tıkla kimler kimler yazdı bölümü var orada görüyorsun sayfada en çok kim yazdı kaç mesaj yazdı. Kendi yazdıklarıni son mesajlarına gir. Orada bir liste çıkıyor zaten bir sayfada 20 mesaj var Sen de bugün 10 sayfaya yakın konuşmuşsun.Onu nerden görüyoruz?
askrhpozitif 7. Oldun sayfada nerdesin ??? Farkı çok.actim.
Mefkurem North River ozledim.
Chedarice danışmaya lütfen.
Bu ara çok coştum hem kızıyorum kendime hem de engel olamıyorumSayfanin başında takibi bırak yazısının yanında bir ok var aşağı doğru onu tıkla kimler kimler yazdı bölümü var orada görüyorsun sayfada en çok kim yazdı kaç mesaj yazdı. Kendi yazdıklarıni son mesajlarına gir. Orada bir liste çıkıyor zaten bir sayfada 20 mesaj var Sen de bugün 10 sayfaya yakın konuşmuşsun.
Konuyu okuyorum, sonra soru çözüm videosu izliyorum. Beş dakkada işlem tamam. Bu hafta çok fen çalıştım , çok zorÖncesinde konuya uygun video izle. Allah kolaylık versin canımMatematik zorlayacak seni
EvetSucuklu kaşarlı büyük boy mu?
E sınavlara da gir bariKonuyu okuyorum, sonra soru çözüm videosu izliyorum. Beş dakkada işlem tamam. Bu hafta çok fen çalıştım , çok zormatematiği rahat anlıyorum çok sıkıntı olmuyo. Kız geldi fene devam
Evet
Ayy b.k yesin demek geldi icimden ayip yaa, oyle sey denir mi. Sen o kadar emek etmissim. Boyle diyen gecsin kendi yemek yapsinÖlecegimi bilsem yapmam
Kayinpederim senin yemegin guzel olmuyor yemem dedi
3 çeyrek eşim de çok sever.Konuyu okuyorum, sonra soru çözüm videosu izliyorum. Beş dakkada işlem tamam. Bu hafta çok fen çalıştım , çok zormatematiği rahat anlıyorum çok sıkıntı olmuyo. Kız geldi fene devam
Evet
Kızdı bıdık.Ayy b.k yesin demek geldi icimden ayip yaa, oyle sey denir mi. Sen o kadar emek etmissim. Boyle diyen gecsin kendi yemek yapsin
Ayy yazık. Olsun iyilesince gider. Geçmiş olsun.Çocuğu yüzme kursuna yazdırdım. Pandemi yüzünden erteleyip duruyorduk ilk defa gidecek cumartesi çok heyecanlı. Bütün malzemeleri aldık ettik şimdi hasta oldu iyi mi
Sağol canım sağlık olsun napalimAyy yazık. Olsun iyilesince gider. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun canımÇocuğu yüzme kursuna yazdırdım. Pandemi yüzünden erteleyip duruyorduk ilk defa gidecek cumartesi çok heyecanlı. Bütün malzemeleri aldık ettik şimdi hasta oldu iyi mi
Ben pek sanmıyorum olmaz sankimKızlar tost makinesinde sigara böreği olur mu
Sağol canımcımGeçmiş olsun canım
Mantıken olur.Kızlar tost makinesinde sigara böreği olur mu
Olur kız çevir çevir pişer.Ben pek sanmıyorum olmaz sankim
Yağlı kağıt arasına koysam üstüne bastırsam bencede olurMantıken olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?