- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Insallah canimSaçma gelecek ama o açlık zamanı yağ yakıyor vücut canım yani güzel bişey. Sonunda göreceğin eksileri düşün
ayarlarsın canım ya keyfini çıkar. çiğ köfteyi marulla ye. lavaş yeme mesela. dışarıda da karboyu tüketme. bu kadar işte. keyfini çıkartKızıma pazartesi akşamına çiğköfte sözü verdim beraber yiyecez.haftaya cumartesi eşimin doğum günü yemeğe cikacaz ben şimdi ne halt edeyim
Bende çoğunlukla mistik yol ile uyuyorumben birkaç kitabı bir arada okurum. şimdi okuyacağım romantik bir roman. çok yoğunum ya bu aralar yatmadan önce kafayı rahatlatıyorum. diğerleri kişisel gelişim ile ilgili.
uykudan önce beyin alfa moduna geçermiş. pozitif şeyler düşünmek, okumak, seyretmek, konuşmak çok önemliymiş. bana iyi geldi.
Ben de bazen öyle yapıyorum. Aynen akşam romantik gündüz daha beyin yakan kitap okumayı seviyorum. Keyifli okumalar canım iyi gecelerben birkaç kitabı bir arada okurum. şimdi okuyacağım romantik bir roman. çok yoğunum ya bu aralar yatmadan önce kafayı rahatlatıyorum. diğerleri kişisel gelişim ile ilgili.
uykudan önce beyin alfa moduna geçermiş. pozitif şeyler düşünmek, okumak, seyretmek, konuşmak çok önemliymiş. bana iyi geldi.
Kimi etiketliyecektim ?? İyi geceler burada❤Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Kizlar yarin bildirimlerinizi fotoğrafli ve nikli olarak en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Bildirimlerinizde hangi takima dahil olmak isterseniz belirtmeyi unutmayin
Not:kirmizi ve mavi renkler Kaptan secimleri sonrasında belli olacak...
@Cordelia
@Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@eceboce
@Busra 17
60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastel34
@Tutku44
@MaYa_MiLa
DeryaOnDiet
@ugurbocuuu
@oya17
Zeynep_Nihal
@Emma3
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@DombiliKus
@limonlutarcinlikek
@sengulll
@Kinoalihatun
Lavinia_98
@mavilimYesilim
L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@AhSen_2504
She-Raa
@ada81
@gewezebidik
@yildiz4kc
@basbelasiyim
@Migim
Maviokur
@Tesnim1989
@Birgaripanne
@erenmothers
@Meyaski
Keyifle yiyeceksin tabi ki. Arada böyle aileyle yemezsek ne anlamı varKızıma pazartesi akşamına çiğköfte sözü verdim beraber yiyecez.haftaya cumartesi eşimin doğum günü yemeğe cikacaz ben şimdi ne halt edeyim
İnşallah öyle yapabilirim.cig köfteye bayılıyorumayarlarsın canım ya keyfini çıkar. çiğ köfteyi marulla ye. lavaş yeme mesela. dışarıda da karboyu tüketme. bu kadar işte. keyfini çıkart
Bu ara sizlere isim takmayı çok seviyorum. Sen artık benim için ablasının gülüsünHee söyle canımmmmm
İyi geceler şiramİyi geceler kızlar . Ben de yatayım artık
İyi geceler canımİyi geceler kızlar . Ben de yatayım artık
Yaaaa öylemi yapsam off offKeyifle yiyeceksin tabi ki. Arada böyle aileyle yemezsek ne anlamı var
Afiyet olsun canımKizlar gecmise dustum, baktim olmayacak once menumh yazayim dedim :)
3 mart 2022
Detoks gunu 2
10.00 1 kahve
12.00 1 ada cayi
13.00 1 kase yogurda 1 elma dograyio uzerine tarcin serptim yaninda 10 badem
1 roybos cay
16.00 1 kahve icerisinde 1 tk hindistan cevizi yagi 10 badem
18.40 1 buyuk kase salata yagsiz tuzsuz, 1 buyuk kase yayla corbasi icerisinde minik kofteler ve nohutlu
20.30 da 1 kiraz sapi cayi ve 3 ceviz yiyecegim sonra gunu kapaticam
Su 3,5 lt
Spor 42 dk yuruyusLavinia_98 adim sayimi yatarken ayrica paylasicam @Cordelia
Acaba nedir nedirBen size bir şey sorucam ama gülmek yok
Benim de ne alaka bilmiyorum sanki karnımı şiş hissediyorumValla bilmiyorum bende hava bile icimde kalip kilo olarak kalabilme kapasitesi var
Yarın sabah acelen yoksa uyandıktan bir saat sonra falan tartılBenim de ne alaka bilmiyorum sanki karnımı şiş hissediyorumhavadan şişiyoruz herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?