Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Şimdiden afiyet olsun kuzum
Sağol canım

sandriyon aslında gün içinde çok yemiyorum.en çok tukettigim şey sabahları peynir.cogunlukla da akşam çorba ve ile gecistiriyorum ama işte ya kilo alırsam diye korkuyorum
Yalnız benim midem çok fena. Böyle giderse yarın ödül istemem. Hayatımda ilk defa canım bol limonlu pırasa yemeği istiyor
Ablama şöyle bir pırasa böreği yapayım mı

Harikasin canim. Az da olsa eksi olsam super koral olcak

Tamamdir canim. Alarm kurcam telefonuma burda saat erken olunca sanki vaktim varmis gibi geliyor hep

Yarinki eksi i dusun canim. Eminim super bir eksi gelecek senden

İyi geceler canım ne okuyorsun
ben birkaç kitabı bir arada okurum. şimdi okuyacağım romantik bir roman. çok yoğunum ya bu aralar yatmadan önce kafayı rahatlatıyorum. diğerleri kişisel gelişim ile ilgili.
uykudan önce beyin alfa moduna geçermiş. pozitif şeyler düşünmek, okumak, seyretmek, konuşmak çok önemliymiş. bana iyi geldi.

Bugunku menum
12:30- 2 haslanmis yumurta, 1 tabak salata, 2 dilim ekmek, 10 zeytin, 1 dilim peynir. 1 mandalina

17:00- 1 kase sebze corbasi, 1 kase salata, 3 dilim ekmek, 1 kase kuzarmis et. 1 elma.

Su:2 lt
Spor; 8500 adim
Cordelia Zipzip- sidelya sandriyon

Eklentiler

• 1409F0C5-1FCA-4AB2-88CF-63D535BF0ABF.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…