Şira da kıvama geldiAha seni de kaybettik.
Bu demek oluyor ki ben de zayıflayacağımŞira da kıvama geldi
Zayiflayacaksin tabi ki boşuna mı yemek konuşuyoruzBu demek oluyor ki ben de zayıflayacağım
ailesiyle ilgili birşey yazmış da onun için dedim.Ne oldu nefese?
Bak konuşunca yeme isteğim biraz köreldiZayiflayacaksin tabi ki boşuna mı yemek konuşuyoruz
Zaten öyle bir konuşuyoruz yesek o kadar tadını alamayızBak konuşunca yeme isteğim biraz köreldi
kuzucum mutfağa girip yemek yapıcanAfiyet olsun kuzum. Ne güzel çeşitli yemekler yiyosun ya ben hep aynı şeyleri yiyorum dön dolaş menemen, lavaş dürüm, yulaf bar...
Ben marketten alsam onlar kendi kendilerine pişse keşke.. sen işten geç geliyosun nasıl vakit buluyosun? Helal vallakuzucum mutfağa girip yemek yapıcandünya kadar sebze, salata, et-tavuk yemekleri vs var. senin onları yapmanı bekliyorlar
Salı kahvaltisinin kırıntısı kalmamıştır yahu ama regli bilemicem bana ödem yapıyor açıkçası3 mart
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
6 badem
1 tb ekmeği
Ara
2 yk yogurt
Yaban mersini
Ara
6 badem
Kahve
1 hurma
Aksam
Kabak corbasi
Salata
Ara
3 kayisi
Su 2,5 l
Cordelia Zipzip- Amine Busra DeryaOnDiet
Acim yaa
Normalde yarin regl olmam gerek ama simdilik bise yok
Odem varsa yurumektenmi reglden mi sali kahvaltisindanmi bilemem
Ben calissam bende yetisemem o kesinBen marketten alsam onlar kendi kendilerine pişse keşke.. sen işten geç geliyosun nasıl vakit buluyosun? Helal valla
Valla bilmiyorum bende hava bile icimde kalip kilo olarak kalabilme kapasitesi varSalı kahvaltisinin kırıntısı kalmamıştır yahu ama regli bilemicem bana ödem yapıyor açıkçası
Aynen canım, normal zamanda olsa sipariş kapıdaydı şimdiZaten öyle bir konuşuyoruz yesek o kadar tadını alamayız
annem saolsunBen marketten alsam onlar kendi kendilerine pişse keşke.. sen işten geç geliyosun nasıl vakit buluyosun? Helal valla
Aaaaaa ben de öyle komşu isterim hatta ben malzemesini vereyim o bana pişirip getirsinBen calissam bende yetisemem o kesin
Yukarda komsu (turk) ne yemek yaptin kiz 2 kasik biseler var dedi evdekilere corba kofte pure yapmistim gonderdim
İyi geceler canım ne okuyorsunkızlar iyi geceler. az kitap okuyup yatayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?