- 21 Haziran 2017
- 3.813
- 10.819
- 208
- 32
Bugün spor yok ki canim
O dediğin yer bende de var. Bence oraya diyet spor değil de dıştan müdahale işe yarar. Fırçalama veya masaj falan.Ben iki ay önce sırt üstü yere uzandim.popunun bacağa doğru olan bölgesi var ya orası bingil bingil.dedim buranın gitmesi lazım.basladim spora ve platese bugün bir baktım ki hala aynı.sizinde öylemi yaa
Pazartesi adım az demişsin. Hiç yok mu demek? Bildirim bulanadim.Benim yarın diyetisyen kontrolüm olduğu için bugün ne spor yaptım nede yürüyüş yaptım ödem olmaması için bu yüzden adımlarım çok az sorun olmaz umarım
@Zipzip-Cordelia @s i d e l y a
Şimdi gördüm merak ettim ama spor listesi yapıyorum sonra bakacağım.Ne oldu hepiniz yere mi uzandiniz
Aboow ben hiç uğraşamam ki.cok zahmetliO dediğin yer bende de var. Bence oraya diyet spor değil de dıştan müdahale işe yarar. Fırçalama veya masaj falan.
Ben de uğraşmıyorum zatenAboow ben hiç uğraşamam ki.cok zahmetli
Sorun değil bugün spor yok zaten.
Ne olur söyle yaa valla çok üzülüyorum gitmedi diyeŞimdi gördüm merak ettim ama spor listesi yapıyorum sonra bakacağım.
Yaa benim kızım da gidecek erken diye yazdırmadım beğendiğim yer vardı dün baktım dolmuşÇocuğu yüzme kursuna yazdırdım. Pandemi yüzünden erteleyip duruyorduk ilk defa gidecek cumartesi çok heyecanlı. Bütün malzemeleri aldık ettik şimdi hasta oldu iyi mi
Erken yatanlara özeniyorum asla uyuyamamGeldim ama geri gidiyorum çok uykum geldi bugun
İyi geceler
Öyle yaparım ne alaka anlamadım aç aç geziyorumYarın sabah acelen yoksa uyandıktan bir saat sonra falan tartıl
Aslında elime merdane alınca oraya bastirayim ahanda bıraktım hamur işleriniBen de uğraşmıyorum zaten
Güldüm vallahiÖyle yaparım ne alaka anlamadım aç aç geziyorumyarın begenmezsem tartıyı camdan atıp koca tepsi börek yicem yeter
Benimkine bastırmak yetmez vurup vurup parçalamak lazımAslında elime merdane alınca oraya bastirayim ahanda bıraktım hamur işlerini
Sağol kanka. Amaaaan bi daha mı gelicez dünyaya ye gitsin. Ama tartıya yazık etme benceYaa benim kızım da gidecek erken diye yazdırmadım beğendiğim yer vardı dün baktım dolmuşkonuşmam lazım
Çok geçmiş olsun minnoşa
Erken yatanlara özeniyorum asla uyuyamam
İyi gecelerrrrrr
Öyle yaparım ne alaka anlamadım aç aç geziyorumyarın begenmezsem tartıyı camdan atıp koca tepsi börek yicem yeter
Espark ta WC ye girelim ben sana vurayım sen bana nasıl fikirBenimkine bastırmak yetmez vurup vurup parçalamak lazım
Mahalle karısı gibi yolalım basenleriEspark ta WC ye girelim ben sana vurayım sen bana nasıl fikir
Esparki da biliyorumEspark ta WC ye girelim ben sana vurayım sen bana nasıl fikir
Tamam anlaştıkMahalle karısı gibi yolalım basenleri
Gül gül yedim de az gitmiş derim bariiGüldüm vallahi
senin kilonda olsam bunu söylerdim ama şuan söyleyemiyorumSağol kanka. Amaaaan bi daha mı gelicez dünyaya ye gitsin. Ama tartıya yazık etme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?