- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 158
- 38
ay burada dedikodu var gibi prensesim anlatin biraz, bedenen aciz baro boslugu dedikoduyla dolduralimEvet o döneme denk geldin hatta seni almadılar.
Hahaaaay burada dedikodu var gibi prensesim anlatin biraz, bedenen aciz baro boslugu dedikoduyla dolduralim
Ah evet bildimyaa su kabagi da degilmis zaten benim kast etmek istwdigim, su kabagi oyup sus yapilan bir kabak cesito ama ben squash i kast etmek istemistom fotoda yesille yuvarlak icine aldim :)Eki Görüntüle 3018741
tamam cok tesekkurler, denicem ben de bir araAh evet bildim
Ama turkcesini bende bilmiyorum cnm ya
Benimki bildigimiz yesil kabak
Hani nerde dedikoduay burada dedikodu var gibi prensesim anlatin biraz, bedenen aciz baro boslugu dedikoduyla dolduralim
Hani nerde dedikodu
Sever miyiz yok cnm ne alakasi var
Hele soyleyin neyin dedikodusu bi
Cekirdek getir hele Garsoniye
ayHani nerde dedikodu
Yok canım gerçekler 4-5-6-7 kasımı okursanız görürsünüz. Özel degil sayfada alınan kararlar.ay burada dedikodu var gibi prensesim anlatin biraz, bedenen aciz baro boslugu dedikoduyla dolduralim
Hani nerde dedikodu
Kasima bi gidiverim geliyom
gecmis desikodu olsun, bu beni idare eder hemen sayfa nimarasini bulup buraya yaziyorumYok canım gerçekler 4-5-6-7 kasımı okursanız görürsünüz. Özel degil sayfada alınan kararlar.
Çekirdeğin hazır mı?ayCordelia prensesim tam zamaninda yeni uye almadiklarini falan yaziyordu dedikodu var kokusunu aldim ben, kayboldu sonra hemen.. heyecanla bekliyorum ben de
3002 falan sanirimgecmis desikodu olsun, bu beni idare eder hemen sayfa nimarasini bulup buraya yaziyorum
yok yok cekirdek yok ruhumuzi dedikoduyla doyurup, midemizi yesil cayla dolduruyoruzÇekirdeğin hazır mı?
4 kasim 3020den basliyor gibi bakiyorum suan3002 falan sanirim
Evet 3020de basliyo ama ben bise bulamadim yayok yok cekirdek yok ruhumuzi dedikoduyla doyurup, midemizi yesil cayla dolduruyoruz
4 kasim 3020den basliyor gibi bakiyorum suan
Pro olunca pek havalı oldun.İyi geceler hanımlar
Deli yaa.gecmis desikodu olsun, bu beni idare eder hemen sayfa nimarasini bulup buraya yaziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?