Menümü görmediPatlıcan yememis
Artık gece menü etiketinde- bilmem kaçıncı rüyamda- görürüm seni.Hanımlar ben kaçtım
Uykusuz yorgun ve agresifDin tansiyonun yüksekti nasıl oldun şimdi
Görmedim yemedin demekMenümü görmedi
Tebrikler kaptanim benden fazla verdinKilo bildirimim
Geçen hafta 71.20
Bu hafta 70.30
Fark 900 gr
Eki Görüntüle 3018888
Zipzip- Cordelia @yildiz4kc
Çok ihtiyaç im vardı bugün benim için özel birazEee hep dedik sana az yiyorsun diye
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Evet 2020 Mayis ayında 115 kgyu görmüştüm en yüksek. Teşekkür ediyorumMaşallah canım ne kadar güzel kilolar vermişsinbaşlangıç kilonu gördüm de 115 kg mı indin bu kilolara seni çok çok tebrik ederim azmine hayran kaldım
Daha hesap yaptım -400 gelsem.yine kardir diyeÖnce ağlayıp sonra tartilacagim ben de.
Harikasın canım prensesim.
Sinirlerini alırım ben seninUykusuz yorgun ve agresif
Sağol canım benimtebrikler canım
Bu seferde moralimiz bozuluyor tabi,yavaş gitsin zaten hocam
Evet hanımcim durunca çok kötü oluyor.
Çok oldu ayrılalıEbrar karakurt sevgilisinden ayrılmış ayrılma nedeni imge erkek sevgilisiyle olmak istemesiyimiş pehhh
Bol soğan , sarımsak da ekle kavururken az kuru domates de ekle sonra sar lavaşin içineTuzu azaltabilirim suda bekletince tuzu gidiyor abla
Canım çok güzel verdin niye üzülüyorsun. Bence senin için çok güzel bir haftaydı.Akşam yediğim mantar tuzluydu. Yani ben normalde tuzu cok az kullandigim icin, hem tansiyonumu oynattı hemde ödem yapti sanki, birde gece geç yatıp sabah 6.30da kizlar uyandi, hemen uyumadilar. Krizler geçirdim hem aç hem uykusuztartida üzdü ben gidiyorum takimlar belli olunca gelirim
Abla onun yemegini yapıyorum üzerine yogurt koyunca offffBol soğan , sarımsak da ekle kavururken az kuru domates de ekle sonra sar lavaşin içineayransiz olmaz
Daha yeni olmuş 2. Kez sans vermiş yine ayrılmışBu seferde moralimiz bozuluyor tabi,yavaş gitsin zaten hocam
Çok oldu ayrılalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?