- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.076
- 1.423
- 60
2.kez olduğunu blmiyordum ondan yani.Daha yeni olmuş 2. Kez sans vermiş yine ayrılmış
Ebrar hayrani biri imgeye hakaret etmiş sonu mahkemeebrar hayranlar imgeyi sevmiyor demek
Abartmadan yiyebilirizBugün ödüller bzim demi yiyebileceğiz
Dün akşam döner vardı yemedim bile erkenden çorba içtim sadece.Abartmadan yiyebiliriz
Simge aköz berkay ateş çifti favorim2.kez olduğunu blmiyordum ondan yani.
Kız cidden güzel birisi.
Ben sevmiyorum imgeyi.Daha yeni olmuş 2. Kez sans vermiş yine ayrılmış
Ebrar hayrani biri imgeye hakaret etmiş sonu mahkemeebrar hayranlar imgeyi sevmiyor demek
Aaa simge berkay ateşle mi sevgili. Simge çok tatlı yaa.Simge aköz berkay ateş çifti favorim
Ben etmiyorum.Bu hafta hangi takım daha çok kilo vermiş merak ediyorum
Evet bende simgeyi begeniyorumAaa simge berkay ateşle mi sevgili. Simge çok tatlı yaa.
Hepsi harika zaten,ilkokulda hocam sporaverilmem için çok söylemişti özellikle jimnastik ve voleybol için rahmetli babam hep hayır demişti bu konuda çok kızgındım babama.Şimdi milli sporcuydum devam etseydim..Simge aköz berkay ateş çifti favorim
Daha bildirimler bitmediBu hafta hangi takım daha çok kilo vermiş merak ediyorum
Niye acabaaaaaaBen etmiyorum.
Bu kızlar ne kadar yavaşDaha bildirimler bitmedi
Voleybol benim idolum kızıma da bu işe yönlendirmek istiyorumHepsi harika zaten,ilkokulda hocam sporaverilmem için çok söylemişti özellikle jimnastik ve voleybol için rahmetli babam hep hayır demişti bu konuda çok kızgındım babama.Şimdi milli sporcuydum devam etseydim..
Ben daha yatakdan kalkamadimDaha bildirimler bitmedi
Valeybol.nasil İdol olur?Voleybol benim idolum kızıma da bu işe yönlendirmek istiyorum
Büyüyünce ne olacak bilmem 7 yaşına gelince yüzmreye vermek istiyorum sporla ilgisi olsun istiyorum bakalım ne olacak
En sevdiğim sporlardan birisiidr voleybol,kadınlara çok yakıştırırım birde yüzme tabi.Voleybol benim idolum kızıma da bu işe yönlendirmek istiyorum
Büyüyünce ne olacak bilmem 7 yaşına gelince yüzmreye vermek istiyorum sporla ilgisi olsun istiyorum bakalım ne olacak
GümaydınlarBen daha yatakdan kalkamadim
Cok merak ediyorum eksimiyim artimiyim
Korktugum nokta bugun regl gunum insallah etkilemez
Bu arada eksi gelen arkadaslarimi tebrik ediyorum
Canım yurt dışından katılan arkadaşlarımız 2 kişi orada saat daha 9.30 nefes su içmiş öğleni bekleyeceğim dedi. Bir de cordelia var. Eksik bildirim var diye acele etmiyor.Niye acabaaaaaa
Bu kızlar ne kadar yavaş
Benim içinde öyle çok sevdiğim bir spordur..Valeybol.nasil İdol olur?
O anlamda demedim canım idol Tanrı demek ya örnek aldığın kişiler için söylüyorsun. Voleybol sa bir spor dalı. yani Ebrar Karakurt idol olabilir ama voleybol nasıl idol olur demek istedim.Benim içinde öyle çok sevdiğim bir spordur..
Keşke yapabilseydim hepiçimde kaldı,kızım oynadı hemde yüzmeye gitti madalyası bile var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?