Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Simge aköz berkay ateş çifti favorim
Hepsi harika zaten,ilkokulda hocam sporaverilmem için çok söylemişti özellikle jimnastik ve voleybol için rahmetli babam hep hayır demişti bu konuda çok kızgındım babama.Şimdi milli sporcuydum devam etseydim..

Hepsi harika zaten,ilkokulda hocam sporaverilmem için çok söylemişti özellikle jimnastik ve voleybol için rahmetli babam hep hayır demişti bu konuda çok kızgındım babama.Şimdi milli sporcuydum devam etseydim..
Voleybol benim idolum kızıma da bu işe yönlendirmek istiyorum
Büyüyünce ne olacak bilmem 7 yaşına gelince yüzmreye vermek istiyorum sporla ilgisi olsun istiyorum bakalım ne olacak

Voleybol benim idolum kızıma da bu işe yönlendirmek istiyorum
Büyüyünce ne olacak bilmem 7 yaşına gelince yüzmreye vermek istiyorum sporla ilgisi olsun istiyorum bakalım ne olacak
En sevdiğim sporlardan birisiidr voleybol,kadınlara çok yakıştırırım birde yüzme tabi.
Ver bencede en azından sağlıklı spor yapsın.
Ben daha yatakdan kalkamadim
Cok merak ediyorum eksimiyim artimiyim
Korktugum nokta bugun regl gunum insallah etkilemez

Bu arada eksi gelen arkadaslarimi tebrik ediyorum
Gümaydınlar

Benim içinde öyle çok sevdiğim bir spordur..
Keşke yapabilseydim hepiçimde kaldı,kızım oynadı hemde yüzmeye gitti madalyası bile var.
O anlamda demedim canım idol Tanrı demek ya örnek aldığın kişiler için söylüyorsun. Voleybol sa bir spor dalı. yani Ebrar Karakurt idol olabilir ama voleybol nasıl idol olur demek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…