Dayanabilsem bende beklerdim belki az daha eksik olurdumCanım yurt dışından katılan arkadaşlarımız 2 kişi orada saat daha 9.30 nefes su içmiş öğleni bekleyeceğim dedi. Bir de cordelia var. Eksik bildirim var diye acele etmiyor.
Ekle ekle
Ben gece saat üçte yattım canım sabah da yedi buçukta kalktım daha tuvalete de çıkmadım. Gece çay içtim kahve içtim o yüzden acele etmiyorum.Dayanabilsem bende beklerdim belki az daha eksik olurdumneyse sabredelim bekleyelimmmm bakalımm
Ekle ekle
Ben bu hafta girmek istemiyorum cnm sen sormadan yazayım çünkü hafta sonu hiç yürüyüş yapamıyorum için gireceğim takımı etkilemek istemiyorum.
Hiç bilmiyordum onun anlamını ben hep daha farklı düşünmüştüm onu.O anlamda demedim canım idol Tanrı demek ya örnek aldığın kişiler için söylüyorsun. Voleybol sa bir spor dalı. yani Ebrar Karakurt idol olabilir ama voleybol nasıl idol olur demek istedim.
Estağfurullah canım. Her şeyi nerden bileceğiz. Her gün bi kelime çıkıyor.Hiç bilmiyordum onun anlamını ben hep daha farklı düşünmüştüm onu.
Sevilen gibi yani,benim bilg,mde bu kadar işte
Bende ya hem geç yatıyorum hem erken kalkıyorum çok uykusuzum bugünBen gece saat üçte yattım canım sabah da yedi buçukta kalktım daha tuvalete de çıkmadım. Gece çay içtim kahve içtim o yüzden acele etmiyorum.
Amin canım. Bu geç yatmalar yüzünden zaten güzel kilo veremiyorum. Kilo vermede uyku düzeni de çok önemli.Bende ya hem geç yatıyorum hem erken kalkıyorum çok uykusuzum bugün
Hadi bakalım İnsallah güzel eksi gelir
Tamam canimBen bu hafta girmek istemiyorum cnm sen sormadan yazayım çünkü hafta sonu hiç yürüyüş yapamıyorum için gireceğim takımı etkilemek istemiyorum.
4 eksik bildirim var masterfitteEksik bildirim var mı
Benim de.
Aaaa ben senin ekmekli menülerini göremeyecek miyim? Bari yeşil takıma girBen bu hafta girmek istemiyorum cnm sen sormadan yazayım çünkü hafta sonu hiç yürüyüş yapamıyorum için gireceğim takımı etkilemek istemiyorum.
Zaten dediğin gibi her gün yeni kelimeler çıkıyor duyuyoruzEstağfurullah canım. Her şeyi nerden bileceğiz. Her gün bi kelime çıkıyor.
BeeennEksik bildirim var mı
Bende varim burda daha saat 9h36Canım yurt dışından katılan arkadaşlarımız 2 kişi orada saat daha 9.30 nefes su içmiş öğleni bekleyeceğim dedi. Bir de cordelia var. Eksik bildirim var diye acele etmiyor.
Benim işim hep zor asla erken yatamıyorm en erken saatim 2Amin canım. Bu geç yatmalar yüzünden zaten güzel kilo veremiyorum. Kilo vermede uyku düzeni de çok önemli.
Yuz gorumluk isterem agam
sandriyon Nefesimmmsin Cordelia DeryaOnDiet
Ve yeşil takım
gezegenfeza gewezebidik eceboce AhSen_2504 Chedarice Tesnim1903
Danışmaya lutfe n.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?