Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaa inşallah olmamışsındır :KK43: korkma yine de. Ağrı kesici al belirtilerini kontrol et. Ayakların , sırt agrin çoksa muhtemel kapmış olabilirsin. Allah şifa versin canım ❤️
Evet abla aşırı üşüme ve terleme ile birlikte boğaz sırt ağrısı hepsi var maalesef şehir merkezine uzağız gidip test yapamıyorum da

Amin tesekur ederim 🤍

IMG_20220304_114613.webp
bu hafta 63.6 kg
Geçen hafta 64.2
Fark - 600

Ay yok öyle değil 🙈
Tartıldım ama fotoğrafı çekmeyi unuttum. Sadece yorum olarak yazacağımı düşünmüştüm. Yemekten sonra aklıma geldi fotoğraf çekmek gerektiği 🤦😁
Olsun kuzum fark çok iyi. :KK60:Pazartesi bildiriminle başlarsın sanırım bakalım kaptanımız ne der :confused:

Evet abla aşırı üşüme ve terleme ile birlikte boğaz sırt ağrısı hepsi var maalesef şehir merkezine uzağız gidip test yapamıyorum da

Amin tesekur ederim 🤍
Canım 112' yi ara gelsin kapıda alsınlar örneği. Uzak olduğunu belirtirsin. Çok geçmiş olsun canım pozitif gibi sanki sonuç. :KK14:

Cuma 63,9
P.tesi 64,1
Bu Cuma 63,6

Adetten dolayı fazla eksi olmadı, haftaya inşallah 62leri görürüm :dua:

Geçen cuma 80.95
Bu cuma 80.70
Fark -250gr
Az da olsa fark olması iyi oldu reglin 3. Günü olması da sevindirdi beni
@Zipzip- Lavinia_98 Lavinia_98
Yeşil takıma devam kaptanım 💚
Tebrikler :KK76::KK76::KK76::KK76:

Canım 112' yi ara gelsin kapıda alsınlar örneği. Uzak olduğunu belirtirsin. Çok geçmiş olsun canım pozitif gibi sanki sonuç. :KK14:

Umarım inşallah değildir abla eşimin ve kızımın kronik hastalığı var beni çok korkutuyor bu durum

Abla 112 gelmiyo diye biliyorum bura çok ilgisiz
Burada insanlar çok şikayetçi gelmiyorlar diye

Back
X