Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaa inşallah olmamışsındır korkma yine de. Ağrı kesici al belirtilerini kontrol et. Ayakların , sırt agrin çoksa muhtemel kapmış olabilirsin. Allah şifa versin canım
Evet abla aşırı üşüme ve terleme ile birlikte boğaz sırt ağrısı hepsi var maalesef şehir merkezine uzağız gidip test yapamıyorum da

Amin tesekur ederim

Ay yok öyle değil
Tartıldım ama fotoğrafı çekmeyi unuttum. Sadece yorum olarak yazacağımı düşünmüştüm. Yemekten sonra aklıma geldi fotoğraf çekmek gerektiği
Olsun kuzum fark çok iyi. Pazartesi bildiriminle başlarsın sanırım bakalım kaptanımız ne der

Evet abla aşırı üşüme ve terleme ile birlikte boğaz sırt ağrısı hepsi var maalesef şehir merkezine uzağız gidip test yapamıyorum da

Amin tesekur ederim
Canım 112' yi ara gelsin kapıda alsınlar örneği. Uzak olduğunu belirtirsin. Çok geçmiş olsun canım pozitif gibi sanki sonuç.

Cuma 63,9
P.tesi 64,1
Bu Cuma 63,6

Adetten dolayı fazla eksi olmadı, haftaya inşallah 62leri görürüm

Geçen cuma 80.95
Bu cuma 80.70
Fark -250gr
Az da olsa fark olması iyi oldu reglin 3. Günü olması da sevindirdi beni
@Zipzip- Lavinia_98
Yeşil takıma devam kaptanım
Tebrikler

Canım 112' yi ara gelsin kapıda alsınlar örneği. Uzak olduğunu belirtirsin. Çok geçmiş olsun canım pozitif gibi sanki sonuç.

Umarım inşallah değildir abla eşimin ve kızımın kronik hastalığı var beni çok korkutuyor bu durum

Abla 112 gelmiyo diye biliyorum bura çok ilgisiz
Burada insanlar çok şikayetçi gelmiyorlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…