- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.075
- 1.423
- 60
Teiekkürler sağolTeşekkürler canım
Afiyet olsun canım
Detoks olarak önereceğin birseyler var mi?
Afiyet olsun canım
Tebrik ederim canım
Evet canım
Teşekkürler canım
Ödem var sanırım her yerim şiş iki gündür.üzgünüm
Tebrikler kızlar.emeğine sağlık canım
Ablasının tipkisinin aynısıYapamıyoruzBen bu kadar çok alıntı yapınca başım gözüm dönüyor
Canım hamilesin sen . Hedefin kilonu korumak olsun. Ama illaki birkaç kilo alırsın . Ben 14 kg almıştımGecen cuma 67.8
Bu cuma 67.6
(Bu hafta biraz karışık geçti insallah haftaya daha güzel olucak)
Zipzip-
Cevap yazınca uzun oluyor birde.Ablasının tipkisinin aynısıyapamiyorum tatlım ben de.
O yüzden tek tek yazıyorum sonra bana geveze diyolarAblasının tipkisinin aynısıyapamiyorum tatlım ben de.
25 kilo aldım hobaaaaCanım hamilesin sen . Hedefin kilonu korumak olsun. Ama illaki birkaç kilo alırsın . Ben 14 kg almıştımyeni hamileliğime zayıf başlamak istiyorum ben de
Çok güzel eksi
Çok geçmiş olsun. Kolaylıkla atlatın inşallah.Teşekkür ederim kaptanım dün eksim daha çoktu ama sanırım korona oldum 2 gündür çok kötüyüm
Bu hafta hep hastanelerdeydik oralardan kaptım galiba
Bugüne kadar hiç korona olmamıştım ağrısı çok ağır
Ben 2019 da yaptırdım hala kullanıyorum. Memnunum canım. O olmasa kaşım oyuk ve rengi saç rengime göre açık.Konumuzla alakası yok ama kaş için Microblading yaptıran var mı ben geçen hafta yaptırdım 4-5 gün kalındı kaşların şimdi eskiye dönmeye başladı sanki 2. Seans var haftaya 2. Seanstan sonra mı kalıcı olur yaptıran varsa bana bi fikir verebilir mi akşamdan beri taktım kafama yapan yer mi yapamadı bende mi sorun var anlamadım
Guzel eksi tebrik ederim
Daha bildirim yapmadiKilo veren herkesi tebrik ederim
Ortağımı göremedim sanırım
Benim de kaşlarım çok seyrek. Kaş farı ile boyuyorum. İlerde ben de yaptırmak istiyorumBen 2019 da yaptırdım hala kullanıyorum. Memnunum canım. O olmasa kaşım oyuk ve rengi saç rengime göre açık.
Ben de iki seans gittim. Birincide yaptı, 5 gün yara kremi kullandım. Sonra ikinci seansa gittim. Kaşımdaki fazla boya aktıktan sonra kalan boşlukları doldurdu. Bunu her güzellik uzmanı yapıyor kafana takılmasın
Oyeeeaaaa ne güzel kiloymuş o öyle25 kilo aldım hobaaaa
Kilo bildirimim
Geçen hafta 71.20
Bu hafta 70.30
Fark 900 gr
Eki Görüntüle 3018888
Zipzip- @Cordelia _ASTRAL_
Günaydın
Güncel kilom 54.7
Geçen hafta=55.4
Pazartesi 55.6
Tebrik ederim
Diyorum ya aldığım kilolar da meşhur. Uçlarda yaşıyorumOyeeeaaaa ne güzel kiloymuş o öyle
Ay inşallah canım tesnimHaftaya 8li sayılardasin ınsallah
35 kilo aldım25 kilo aldım hobaaaa
Yaptır canım , yüz ifaden değişiyor güzelleşiyor . Ama herkesin yaptırdığı gibi tek tip değil de kendi kaş yapında yaptırtBenim de kaşlarım çok seyrek. Kaş farı ile boyuyorum. İlerde ben de yaptırmak istiyorum
Bebek 1,25 damacanalık yer kaplayamaz herhaldeDiyorum ya aldığım kilolar da meşhur. Uçlarda yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?